BB413

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
../images/Emo58.gifBB413

פרק יפה, ניסו להפוך אותו למותח אבל זה היה ברור שרוברט לא ישתמש בויטו רק בגלל שאז הוא מסכן את חבריו היותר קרובים - ג'אסטין וג'י. היה מאוד מאוד מאוד נחמד לראות את הכתובית הקטנה שבישרה על הישרדות 7 בימי חמישי בסתיו הקרוב :) וגם היה המצחיק ה- 3D ear של ג'אסטין. בכל מקרה, זה הולך להיות 6-0 יפהפה ודיינה תודה לאל תעוף. גם שלושת הליצנים יצביעו נגדה גי ג'י מקורב לג'ון ולכן יעדיף להעיף את דיינה. מה שגורם לי להרבה מתח בפרק שיהיה היום (מחר נראה אותו) זה התחרות על ה- hoh שהפכה להיות הגורם המשמעותי ביותר במשחק רק בגלל שני המחנות.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

גם אני שמתי לב ואהבתי את הפרומו להישרדות 7. היו פרקים יותר טובים. אבל היה פרק חביב. הרג אותי איך שג'סט מין מחקה את ג'י אני לא חושב שיהיה X-0, אני חושב שיהיו כמה קולות לג'ון. זכור את החוק מספר 1 של ב"ב- הדיקוי בד"כ עף מסיבות לא ברורות. פלוס, בגלל ששונאים את דנה בבית היא הרבה פחות איום, והרבה תופסים את גו'ן כתחמנית הרבה יותר גדולה. הדירוג- הפעם אני עושה השוואה בין הפרקים הראשונים למה שאני חושב עכשיו: אריקה: פרקים ראשונים-
עכשיו-
רוברט: פרקים ראשונים-
וחצי עכשיו-
ג'ק:
אול ד'ה וויי נתן: פעם-
עכשיו-
וחצי ג'י: פעם-
עכשיו-
וקצת אליסון: פעם
עכשיו-
ג'ון: פעם
עכשיו אפילו פחות ג'סטין:
אז ועכשיו דיינה: פעם-
עכשיו-

Boran

New member
גל יא מצחיק

אתה מתלונן למה אנחנו כותבים ספוילרים, אבל נכנס בכוונה לספוילרים וקורא אותם? הצחקתני
או שאתה רואה בי בי? ממה שזכור לי לא... בכל מקרה לא היה תמונות, אבל כמו שיש עכשיו בטלויזיה בערוץ 3 וכאלה עולה בסוף תכנית באר כזה למטה עם התכנית הבאה, בקשת (או רשת?) כתוב גם מה יש בהמשך השבוע, אז אותו דבר בזמן ששודר הפרד היה כתוב למטה כל מני דברים, כמו "התכנית הבאה..." וזה, בין השאר היה כתוב "בקרוב בסי בי אס הישרדות: פרל איילנדס"

Gal6

New member
זה תוכנית שלא תגיע לארץ..

אז מה אכפת לי, זה הכי קרוב שאני יכול ללראות את זה באמת..

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifJee... Sus

ג'י היה Center Of Attention בפרק הזה... מצד אחד נשפכתי מצחוק כשג'סטין התחיל לחקות את ג'י במבטא שלו (שבכלל אין לו
) מצד שני היה עצוב לראות את ג'י מתמודד עם יום השנה למוות של אבא שלו
סה"כ פרק נחמד.. אני שונא עונות מספר 4 כנראה
במילים אחרות, אני לא אוהב את העונה הזאת בינתיים.. נראה מה יהיה. גם את בי.בי 2 לא אהבתי בהתחלה אבל אהבתי מאוד את האמצע והסוף

Boran

New member
כמו שאמרו חכמינו: עמית אתה ליצן

וכל מילה מיותרת! זו עונה נהדרת ממש. אתה רק מחפש את הרע בכל דבר. העיקר אתה אוהב את בי בי יו קיי והישרדות אוזי. ליצן, פשוט ליצן. (למי שחושב שאני יורד על עמית בגלל שהוא לא אוהב עונה שאני כן אוהב- תירגעו, הקטע של הליצן זה קטע כזה שלנו
)

amitooshacham

New member
וכמו שאמרו האבות של החכמים האלה:

ירנון יא ליצן! :0) אני שונא את בי.בי יו קיי.. היה רק איזה קטע קטן באמצע שאהבתי.. אבל בסך הכל הייתי מעביר פרקים בקצב מהיר. הישרדות אוזי שולת!

amitooshacham

New member
The Best Of The Rest../images/Emo58.gif

ודעתי על שאר המתחרים.. דנה - מאוד לא אהבתי אותה בהתחלה.. אבל תודה לאל היא הפכה את ביבי להרבה פחות משעמם, וגם נעשתה בעצמה פחות משעממת כשהיא "החליפה צדדים".. אז עכשיו אני אוהב אותה הרבה יותר.. ג'ון - אני אוהב את החשיבה שלה.. למרות שהיא מעצבנת שהיא חושבת את עצמה לגדולה מכולם, היא חכמה מאוד והייתי רוצה לראות אותה נשארת.. אז חרגיל בביג בראדר, כל האהובים שלי יוצאים ראשונים.. (מישל
) לא חשוב מי מבין הבנות תעוף, אני לא אהיה שמח על זה. אין לי גם מישהי ש"הייתי מעדיף שתעוף".. בקשר לשאר, אני עייף ואין לי כוח.. לילה טוב!

gah

New member
../images/Emo58.gif

עמית... עוד פעם, אותו דיון, אמנם זה לא ספויילר רציני אבל זה די מקלקל הכתורת שלך למי שלדוגמא מתחיל עכשיו לראות את בי.בי 4 ורואה את ג'י מול אמנדה ורואה שבפרק 13 אתה מזכיר את ג'י אז זה די הגיוני שאמנדה תעוף. שוב אולי זה קטנוניות והכל, אבל קצת להיזהר יותר. היה באמת די נחמד לראות את ג'י בטקס, למדתי לאהוב אותו. אני התאכזבתי קצת בתחילת העונה אבל עכשיו אני כבר חזק בפנים. בקשר להצבעה: ניית'ן מאה אחוז מצביע לדיינה (בגלל אליסון). ג'י מאה אחוז מצביע לדיינה (בגלל הברית שלו עם ג'ון). לג'ק ואריקה לא תהיה סיבה לצאת דווקא עכשיו נגד ניית'ן ואליסון ולכן יצביעו לדיינה. רוברט וג'אסטין, אמנם זה די 50-50 או אפילו נוטה לכיוון הצבעה לג'ון אבל אני חושב שהם בסופו של דבר ילכו עם ג'י. מה שבטוח, דיינה עפה, גם במקרה של 3-3 (שלושת הליצנים מול ניית'ן, ג'ק ואריקה), אליסון תטה את הכף ותעיף את דיינה.

gah

New member
../images/Emo58.gif

שימו לב, זהו ספויילר גם למי שצופה בסדרה וראה את הפרק האחרון. אני הולך לרשום פה מי יעוף בפרק שנראה מחר, אני יודע מי יעוף כי הרי ההצבעות היו אתמול והדיווח על התוצאות הוא רק מחר. אני יודע איך הם הצביעו אתמול כי מישהו ששילם בשביל לראות מה קורה שם 24/7 אמר לי בלי כוונה. בקיצור, אם אתם לא רוצים לדעת מי עף מחר, אל תרדו למטה. דנה עפה ב: 6-0 נקי וחלק כמו שציפיתי!!!! וממה שהבנתי הבית היה מאוד מאוד מאושר היום וכנראה שגם יהיה מאוד מאוד מאושר מחר :)

למעלה