BB Us 4 X 23

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif BB Us 4 X 23

ידעתי ידעתי ידעתי. GO JUN !!! הולכת לטקס הפרסים של MTV. לא האמנתי באמת שיעיפו עוד מישהו מהבית. די היה צפוי שג'ק יעוף. עכשיו קיבלנו בנים מול בנות. מעניין איך זה ייתפתח - אני מאמין שג'ון מרגישה יותר בנח מול הבנות מאשר עם ג'י ורוברט שהם הרבה יותר מסוכנים. הימור שלי ג'ון מעמידה את ג'י ורוברט לאביקשן, ואם ג'י לא זוכה בויטו הוא הולך הביתה לצערי. לא נורא...העיקר שיהיה סיום מעניין ומותח לעונה הזו.

Boran

New member
אוף ../images/Emo58.gif

למה אף אחד לא מעיף את המכוערת הזו כבר? כולם שונאים אותה! עכשיו אני אצטרך לסבול אותה עוד שבוע שלם. טוויסט דפוק. עונה דפוקה. וואו, איזה טוויסט, מציעים לסנובים וטו ואז הם יאכלו רק פי בי אנ ג'יי! אוי, איזה טוויסט נוראי- ג'ון הולכת מהבית ליומיים ותחזור! מה זה יעשה לבית!! טמבלים

gah

New member
../images/Emo58.gif

כוס עמקקקקקקקק הייתי בטוח שהיא הולכת לעוף אחרי שאמרו שהיא תעזוב את הביתתתתתתתתתתת לא נורא, ג'י בחוץ אלא אם כן הוא זוכה בויטו. וזה שהיא בחוץ ה בהחלט יכול להשפיע על הבית כי הארבעה שנשארו יכולים לעשות ברית וזה אפשרי כי יש להם עכשיו פול זמן להיות רק הם.

Boran

New member
רגע ../images/Emo58.gif

יהיו בפרקים הבאים עוד טוויסטים. אני שם כסף עם מי שרוצה שאחד הטוויסטים יהיה קשור בבית של הג'ורי. בינתים אני מקווה שהפיינל 2 יהיו אריקה ורוברט או אליסון ורוברט או אליסון ואריקה. אליסון ורוברט יהיה מרתק. עד כמה שאני אוהב את ריקי, אני מעדיף שהפיינל 3 יהיו ריקי, אלי ורוב, והפיינל 2 אלי ורוב. מנצח לא אכפת לי. רוב היה נאמן מאוד לברית שלו, שיחק בכבוד היה אחלה איש וזה מה שהביא אותו לפיינל 2. אלי לא היתה נאמנה לשום דבר, שיחקה בלי כבוד, שכבה עם שלושת רבעי הבנים בבית, וגם חצי מהבנות, היתה כלבה ו... אם זה יביא אותה לפיינל 2 זה ראוי להערכה. למטה ספוילרים לעונה 3. בעונה שעברה החזירו את איימי
וטוב שכך, בטח יעשו משהו דומה בעונה הזאת. בעונה הזו אין אף דייר (חח נשמע דפוק בעברית) שאני מרגיש אליו באופן חזק כמו בעונה 3. אולי ג'ק, אבל השאר לא קרובים... אני אוהב את אריקה ורוברט, אבל לא מתקרב לאיך שאהבתי את איימי, ליסה, דניאל, קיארה (עד שהיא נהייתה ממש ממש כלבה בשבוע האחרון שלה נראה לי), מרסלס ואפילו רודי. העונה הזו מחווירה גם באנשים וגם ביחסים ביניהם לעומת העונה הקודמת. אין פה שום ברית מוחלטת חוץ מהסטוג'ים. אין פה אף אחד שאפשר לסמוך עליו חוץ מג'י על רוברט. תראו לי פה משהו כמו החברות של מרסלס ואיימי, הקשר של ליסה ואריק, הברית של דניאל וג'ייסון, ואפילו השנאה של כולם לג'רי, הברית של כל הבית ואחותו נגד רודי... שום דבר בעונה 4 לא מתקרב לזה. עכשיו יבוא האחד שיגיד "חכה שתראה את עונה 2" ואז אני אענה לו- יש 3 פרקים של בי.בי 4 בשבוע, ויש רק עונה אחת של בי בי בשנה. אז במקום שאני אראה בלחץ שתי עונות במקביל ואז לא יהיה לי בי.בי 10 חודשים, אני מעדיף להתחיל לראות בי בי 2 אחרי שייגמר בי בי 4.

LOVEtheMcMAHONS

New member
תגובה לירון - מכיל ספוילר על עונה 3

אני מסכים איתך לגבי האנשים. אני ממש הייתי בטירוף מסביב למה שקרה סביב דניאל וג'ייסון, והקטע שלהם נגד רודי. זה היה אדיר. וגם אלה שהלכו יחסית מוקדם יותר כמו ג'וש הרגשתי משהו כלפיהם הרבה יותר מהאנשים בבית הנוכחי. הטוויסט של האקסים לדעתי נתן אמנם משהו שונה למשחק אבל פגם בהרבה צדדים אחרים שלו. וכן, חכה שתראה את עונה 2.

gah

New member
ספויילר על העונה השלישית והרביעית:

כמה שאני אוהב את העונה הרביעית, לא היה ולא יהיה על העונה השלישית. השישה האחרונים פשוט כל אחד ואחד מהם היה סופר סטאר מהסיבות שלו וכל אחד מהם ממש אבל ממש ממש ממש אהבתי. ג'ייסון היה פשוט מדהים, דניאל הייתה הריצ'ארד אבל עשתה זאת כמו גדולה, איימי הייתה פשוט סטארית, רודי על תקן המושלם, מרסלס הביא פשוט כל כך הרבה צבע וליסה על תקן המגניבה. היחסים היו הרבה יותר מעניינים, היריבויות, הבריתות והמשחק, למה? כי נקשרתי לאנשים, מה לעשות, ג'ון לא עושה לי את זה, כמה שאני תופס מג'י הוא כלום לעומת ג'ייסון, אליסון דווקא סבבה, היא משחקת משחק מושלם לפי דעתי, הבעיה היחידה שאני לא נקשר אליה כמו שנגיד אהבתי את ליסה, רוברט אני חולה עליו אבל רק חולה ולא יותר, הוא מישהו שאני אוהב אבל ממוצע... אריקה מותק, מזכירה קצת את ליסה אבל לא יודע היא לא סטארית כמוה, כל האווירה בבית הרבה פחות טובה ממה שהיה ב-3 וזה מקלקל. זאת עדיין עונה מצויינת אבל פחות... הרבה פחות...

Boran

New member
טל אתה גאון

כל מה שאני חושב אתה חושב בדיוק אותו דבר
ואין לי מושג איך שכחתי מג'ושי, הוא היה בין הכי כלים במשחק. אין על עונה 3.

למעלה