BB 710 ההדחה וHOH

De fire

New member
../images/Emo58.gif

האמת שזה קצת אירוני שהשחצנות באה מהאווי, כשהוא לא אחראי שם ישירות לשום דבר אלא סתם נגרר, ובמידה מסויימת אין הבדל בינו לבין פלוטרז או אנדר דה ראדר אחרים, רק אצלו זו לא אסטרטגיה מבחירה, הוא פשוט לא יודע לשחק אחרת. בכל אופן אתה צודק, הוא באמת הציג שחצנות, אבל אפילו לא זכרתי את זה כי מבחינתי האווי הוא לא פאקטור, וממש לא מייצג את ברית עונה 6. הוא הכי דיספוזבל שם (לא מבחינת נאמנות, מבחינתי כצופה וכאוהד ג'אנל), כי למרות הקטעים הקומיים שלו פה ושם מבחינתי הוא לרוב מיותר לחלוטין. לגבי ג'אנל וג'יימס לא ראיתי שום שבב של שחצנות, וקאייסר בעיקר עסוק בלשבח את סגנון המשחק שלו עצמו, אבל זה בכל מקרה לא מתקרב לרמה של ד"ר ויל (שאגב בחר באסטרטגיה די חכמה לשחק, כי אין לו הרבה מה להפסיד)

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif710 ותגובה לרון

א. לגבי וויל ב-HoH - אני די משוכנע שהוא זרק את זה. הוא זורק הכל, ובאמת אין שום סיבה לחשוב שהאווי היה עונה על איזושהי שאלה נכון. ב. לגבי הדומיננטיות של עונה 6 - אני לא מבין את כל הבכי. הם כולם אנשים טובים ושחקנים מעניינים, וכל שבוע הם עושים משהו אחר. כל שבוע מישהו פה בוכה ש-X מעונה 6 זכה, אז ברור שוויל ובוגי יהיו מועמדים, וכל שבוע הם לא מועמדים. חכו ותראו מה יהיה. כשטרי זכה בכל החסינויות בהישרדות, הרבה אנשים פה הריעו לו, למרות שהוא היה בלתי נסבל. כאן יש לך חבורת אנשים מאוד חביבה, שפשוט קורעת לכל הבית את הצורה באסטרטגיה ובתחרות. כל האנשים מהעונות האחרות נכנסו לבית עם כוונה ברורה להדיח את כל האנשים מעונה 6, והצ'אנס היחיד של חבורת עונה 6 היתה לזכות בהרבה HoHים ברצף בהתחלה. זה מה שהם עשו, החבורה שרצתה לפאגנג אותם אולונגה (כלומר, הפסידה בתחרויות עד היכחדות), ועכשיו זה משחק פתוח. לא רואה מה הבעיה פה. אני שמח שעכשיו ג'אנל
היא HoH, כי בטח גם נראה אותה יותר. לא רואים אותה מספיק, וזה חבל. ואני רוצה להוסיף שאני גם גוסס על דניאל - היא גדולה מהחיים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif תגובה מצטברת לכל מי ששאל

אני לא רואה את ביבי במוסגים של סגידה או שנאה. אני רוצה להנות כמה שיותר מחווית הצפייה ובשבילי כדי להנות באמת אני רוצה לראות את הכח עובר לצד השני ולראות את ברית 6 מוצאים 2 מחבריה מועמדים להדחה ולראות את הבריתות הפנימיות (אם הן קיימות) ולראות מי בבית הולך עם מי. אני לא שונא את ג'ייני, לא גוסס על דניאל ולא סוגד לצ'יקן ג'ורג'. אני רוצה לקבל חווית צפייה מלאה יותר לפי הציפיות שלי מעונת אולסטאר של ביג בראדר והיא לא תהיה כזו שיש ברית אחת ששולטת בבית וזוכה בכל ה-HOH. זה לא שאני נורא נורא סובל, אני פשוט רוצה יותר.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifלייב פידס מהשבוע שעבר

שיכולה להיות להם השפעה על ההחלטה של ג'אנל את מי להעמיד להדחה, אז אם אתם לא רוצים, אל תרדו. נראה שהעלוקה בוגי די התפוצץ על ג'אנל, והיא החזירה לו כמובן באדישות הנפלאה שלה. הוא הודיעה לה שהוא רוצה אותה בחוץ, והיא ענתה שזה לא אכפת לה, כי במילא הוא לעולם לא יזכה בכלום. נדמה לי שסביר יותר שג'אנל תשלח את בוגי הביתה מאת וויל, עפ"י הקטעים האלה מהפידס.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

מהאפשרויות הריאליות להדחה של השבוע, בוגי נראה כמו בחירה טובה מבחינתי.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

למרות שאני אוהב את השחקנים מעונה 6 (חוץ מהאווי) התאכזבתי כשראיתי שרק קייזר-ג'אנל-מרסלס נשארו. אם שמתם לב, מרסלס יכל לזכות ב- HOH, אבל זרק את השאלה האחרונה ולא התכונן בכלל ללחוץ על הזמזם כי יש לו ברית עם ג'אנל. את מי כבר יש לה להעמיד להדחה? S6 בטוחים, מרסלס בטוח. דניאל ואריקה יחסית בטוחות כלווינים של S6. אז היא יכולה לבחור רק מתוך וויל-בוגי-דיאן-צ'יקן... הלוואי וזה ה- HOH האחרון של S6 לתקופה הקרובה, שנראה אותם מזיעים קצת ואת ג'יימס דופק אותם. ספויילרון (לייב פידס) קטן בהמשך : בלייב-פידס בוגי קילל את ג'אנל בכל קללה אפשרית שחשב עליה כשהוא דיבר עם ג'ייס ועם דניאל. מעניין שלא הראו את זה בפרק, כי הראו איך הכל התחיל כשבוגי נכנס איתה ועם אריקה לאמבטיה, אבל לא הראו איך זה התפוצץ בסיום. בוגי על הכוונת של ג'אנל.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 710

לרגע אחד קטן מאד, פחדתי שהדוקטור הטוב עושה שינוי 180 מעלות ומתחיל לשחק את המשחק. והרגע הזה נגמר כשהוא טעה בכוונה בשאלה העוקבת בתחרות ה-HOH והלך לשבת בצד. חוץ מזה, אני מאד מאד נהנית מהעונה הזו. ומבחינתי - לא משנה לי אם עונה 6 זוכים ב-HOH או צ'ילטאון זוכים, אני לא רוצה לראות את ג'ורג', אריקה, דיאן או מרסלס זוכים באיזו תחרות. אנחנו צריכים ללכת על Show Down בין צ'ילטאון ועונה 6. ולכן, אני מקווה מאד שג'אנל תשלים השבוע את הנסיון של ג'יימס - והכוונות יהיו ג'ורג' או דיאן. כי כמה שדיאן חביבה, ושמעתי עליה דברים טובים מעונה 5, היא ממש לא עושה לי את זה בינתיים. איימה כמה איומי סרק בכיוון ג'אנל, ומאז לא שמענו ממנה כלום. ולגבי ג'ייס. לדעתי ההעפה שלו היתה ההעפה הכי מוצדקת בזמן האחרון. בנאדם שבשחצנות אדירה (ולא מבוססת לחלוטין) כבר בטוח שהוא הולך לנצח את המשחק בשבוע השני - מגיע לו שיעוף 9-0 ובצורה כזו. וד"א איאן קירבי מהמם קצת פחות מאחיו, אבל עדיין מהמם. ויש להם את אותו הקול בדיוק. (וכן, על אף סגידתי אל האליל היווני שעונה לשם וויל, גם אותי הגעיל שהוא עשה לעצמו שאיבת שומן....).

maya567

New member
../images/Emo58.gif תוספת

מה זה השטויות האלה של ג'ייס שהוא אמור להיות בהישרדות? סבבה שליהקו אותך במקור עבור הישרדות, אבל גם בהישרדות יעיפו אותך במהירות מסחררת. ולא רק זה, מישהו שחושב שאם הוא יביא אוכל לשבט, הם לא יחשבו עליו כאיום - די לא מבין את המשחק...

בוביץ

New member
BB 710 ../images/Emo58.gif

תגידו רק אני שמתי לב שגיימס די רמז בבירור על ברית ברורה שלו ושל דניאל. הוא כל הזמן רמז שהוא רוצה שדניאל תגיע רחוק. גאנל לדעתי תשים את וויל ובוגי וויל שוב פעם כפונד להעפת בוגי. אנשים שאנילא רוצה שיזכו: ציקן גורג,מרסלס,אריקה

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

עוד HoH לעונה 6? די כבר, כמה אפשר. יעופו ג'אנל והאווי לאלתר.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifהבלוג של ג'ק ב-cbs.com

Season 7 has become a tale of two Matriarchal All Stars. Janelle swept the HOH again, winning two of the four HOH competitions to date, plus a POV. She clearly is the brains and stalwart tactician of the Season 6 Alliance, saving the boys from themselves and their feeble nominations. Janelle is an assassin who doesn't blink at executions. Kaysar and James lost their nerve when it was their turn to fire. Both of them need a spine transplant. James didn't even have the courage to inform Jase to his face that he was going on the block after George won the veto. James had Kaysar tell Jase. Howie is, well, Howie. Look for Kaysar or James to now insist that Janelle put Chill Town on the block, something that the boys shrank from doing. Janelle will have to babysit her three testosterone-bloated bumpkins for weeks to come. The other matriarch is Danielle, who quickly emerged as the sage in the House capable of challenging Janelle. After overplaying her hand the first week, Danielle smartly let Alison self destruct, then, shrewdly, with the right trace of humility, went about the business of repairing fences and recasting her nets. Unlike Janelle, Danielle is not brilliant in competitions. However, her intelligence and savvy give her night goggles in a very dark place. I suppose that Janelle and Danielle will lose one day and I'll have to eat these words. P.S. In a put down of Janelle, chest-beating Boogie, ever drunk on himself, said that he might hire someone like Janelle as a waitress in his business, emphasis on the "might." How ironic then that Janelle, in a cerebral HOH test, was smarter and quicker than either Boogie or Boogie's Maxi-Me, Dr. Woogie. אני מסכים עם הכל, במיוחד הפסקה הראשונה. לא היה אכפת לי בכלל לראות את ג'יימס השמוק-המלא-בעצמו, קייזר הנחמד-אבל-מיצה-את-עצמו, והאווי המשעשע-אך-לעיתים-דוחה עפים מהבית בתוך הבלאגן. אני פשוט יודע שאם מישהו מחוץ לברית עונה 6 יזכה ב-HoH, אז ג'אנל תעוף (אלא אם כן היא מצליחה לקחת ויטו), ולא הם, וזה ייצור שבוע די צפוי ומאוד עצוב.

למעלה