BB 707 - מי עף, מי HOH?

willo

New member
../images/Emo58.gif 707

הדבר היחיד שבטוח זה שג'יימס לא יצא נגד BB6, נראה לי שוויל בסכנה (אם באמת ג'יימס ובוגי בברית). הייתי בטוח שדיאן הולכת רק בגלל התאוריה ש מר וגב' סמית, אבל 8-3, זה אפילו לא היה קרוב. המעניין היה שג'ייימס דיבר על מה שטוב לו ולהאווי, לא לארבעתם. יהיה מעניין

De fire

New member
../images/Emo58.gif

רון פחד שיהיה משעמם אם מישהו מעונה 6 יקח שוב. לדעתי התסריט הזה, שבו ג'יימס לוקח, הוא הכי מעניין שיכול להיות מתוך החבר'ה של עונה 6. הוא חכם מספיק בשביל לנסות לתמרן בין 2 המחנות בלי לשרוף שום גשר.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 707

עם כל המתח שניסו ליצור במהלך הפרק והתיאוריה של מר וגברת סמית', פתום חזרנו למציאות המרה של המתח בכאילו עם ההדחות החד צדדיות האלה. רק וויל וג'אנל הצביעו נגד דיאן. אפילו עונה 6 לא היו מתואמים בהצבעה שלהם והאווי וג'יימס כנראה יש להם משהו בנפרד מקייסר וג'אנל אחרת אני לא רואה שום סיבה שהם לא יצביעו כברית. לגבי הזכיה של ג'יימס - אני לא רואה שום תסריט אחר מאשר וויל ובוגי. אין שום טעם להעמיד את דיאן נגד נגיד דניאל או מישהו אחר בבית. הקטע של ג'ייס מודה בחצי הודאה על קיומה של ברית סודית עם דיאן - אחד הקטעים הטובים העונה. יהיה מעניין לראות אם הברית הזו שלמרות האמונה בבית שהיא קיימת היא עדיין לא מספיק מאיימת כדי לגרום להם להדיח את דיאן - האם זה יגרום לג'ייס למצוא את עצמו מועמד נגד וויל או בוגי בנסיון של ג'יימס לגרום להם לשחק אחד נגד השני. משעמם זה עניין יחסי. היה הרבה יותר מעניין אם דניאל הייתה זוכה אבל בכל מקרה יהיה נחמד לראות לאן ג'יימס הולך.

MooTzk

New member
707 ../images/Emo58.gif

אוף, ממש לא רציתי לראות לא את דיאן ולא את נקומיס הולכות, הכל באשמת הנומישיינס הדבילים והגאווה של קייזר. ג'אנל עצבנה בפרק הזה והיא רשמית עולה לי על העצבים. לא היה לנו את הקטע הזה של המשפחה המוסלמית של קייזר בBB6 כבר? ואני לא מתכוון רק לנושא הכללי של הקטע, כל פרט ופרט בו הזכירו את הקטע מעונה 6 פחות או יותר. אני מקווה שדיאן תקבל את ההזדמנות שלה לנקום בברית של 6 בקרוב. כל הכבוד לקייזר שיצר לברית שלו אויבת מושבעת אחת חדשה. בתחרות הHOH, כשנשארו רק ג'אנל, מרסלס, ג'יימס ודניאל מאוד פחדתי שג'אנל/מרסלס יזכו - אבל בסוף יצא זוכה מעניין סה"כ ופייבוריט אישי שלי. אני מאמין שאלא אם משהו מאוד דרסטי יקרה וויל או בוגי ילכו הביתה השבוע, וסה"כ ג'יימס כבר הביע את רצונו לעשות את זה אז אין סיבה שזה לא יקרה. דניאל הייתה זוכה יותר מעניינת - אבל לפחות זה לא ג'אנל או מרסלס(שצריך למות דחוף, ד"א). חבל שקייזר וג'אנל לא יקבלו את הבעיטה בתחת שכל כך מגיעה להם, בתקווה שזה יקרה שבוע הבא.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אם יש מישהו שאפשר לסמוך עליו לא לעשות את הצפוי זה ג'יימס. הוא נמצא במקום האחרון בתוך הברית של עונה 6 ויש לו כל אינטרס בעולם לדאוג לעצמו ולעצמו בלבד, ובה בעת להפגין ממלכתיות כלפי חוץ. אני ממש לא בטוח שוויל או בוגי ילכו השבוע. אולי אולי בוגי, אבל לדעתי ג'יימס מספיק חכם לא ליצור לעצמו אוייבים בצד השני של הבית השבוע, אלא להפך, לסובב את כולם לטובתו. ואף מילה רעה על ג'אנל. זו לא אשמתה שמרסלס נצמד אליה כמו עלוקה.

willo

New member
../images/Emo58.gif 707

הברית בין ג'ייס לדיאן נכונה (לפי קטעים שראיתי ב you tube (הקישור למטה).התיאוריה אומרת שיש גם ברית של וויל/דניאל ו... ג'יימס.כך שנראה לי שזה ממש לא צפוי מה יקרהמרסלס התחבר לBB6.כך שנשארו לנו אריקה והתרנגולת, בסוף התרנגולת תעוף?

../images/Emo58.gif

ממש הייתי בטוח שדיאן הולכת. כבר התכוננתי לכתוב הודעה שזה לא הוגן שהעיפו לי ברצף את שתי הבנות שתכננתי לי לפיינל 2, אבל בסוף נקומיס עפה, שזה נורא, אבל לפחות דיאן עוד שם. הייתי מעדיף שדניאל תיקח את ה-HOH, אבל גם ג'יימס זה לא כזה נורא. אם אני הייתי הוא הייתי מעלה להדחה את אריקה (שהתקרבה לקייסר) ומרסלס (שהתקרב לג'אנל) רק כדי למנוע מצב שהם יהיו בהיררכיה יותר גבוהה ממנו בברית של עונה 6. אין לי ספק שהוא לא יעמיד את האווי/קייסר/ג'אנל, אבל אני גם לא יודע אם הוא יעמיד את וויל ובוגי. אולי הוא פשוט ינסה להעיף את ג'ורג' וככה יצא בסדר עם כולם. מה שלא יהיה, אני בטוח שהוא יעשה את ההחלטה הכי נכונה בשבילו. להרוג את מרסלס כבר אמרתי?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אחלה פרק, אחלה עונה, אחלה ג'יימס. לדעתי מרסלס הפסיד בכוונה. אין מצב שהוא לא ידע איזה צבע היה הפח הזה. אפילו אני זכרתי את זה. ואם כבר מיסטר אנד מיסיס סמית' - זה דניאל ומרסלס! וכמובן - ד"ר ויל
. וחבל שקייסר קיצקץ את הזקנקן. וחייבים לבדוק מה היה הקטע עם ההצבעה של ג'אנל לדיאן. כי האווי וג'יימס הצביעו לנאקומיס, אז נראה לי שאם כבר - זאת ג'אנל שעשתה משהו כנגד הברית. מוזר. והאם אפשר אז שמישהו שרואה פידס יעשה תקצירון לשבוע הקודם.

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 707

ברגע הראשון שראיתי שג'יימס הצביע נגד נקומיס חשבתי שהוא בוגד בחברי הברית אבל אח"כ התברר שגם האווי הצביע אותו הדבר ורק ג'אנל הצביעה נגד דיאן. האמת שבאתי לפרק בידיעה שנקומיס הולכת לעוף, העריכה הטעתה אותי בגדול אך לבסוף מה שחשבתי שיקרה - קרה. אין לי מושג מה הלך בעונה שלה, אבל כנראה שכולם פוחדים/לא סובלים את נקומיס. וויל קצת נרגע אז אני עובר לשנוא את ג'יימס, שגם קיבל HOH השבוע. רציתי שזאת תהיה ג'אנל או דניאל בכלל. אבל עדיין יהיה מעניין.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

איך אפשר לשנוא את ג'יימס? אחד השחקנים החכמים ביותר שהיו בבית, שבגלל שטות של האווי עף עונה שעברה.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 707

אוקיי, העריכה בחרה שלא להראות המון קטעים מעניינים שהיו השבוע, אני אתייחס פה ללייב פידס של השבוע האחרון שאינם מהווים ספויילר אמיתי ואפתח הודעה חדשה אחר-כך עם התרשמויות מהלייב-פידס היותר מתקדמים על בריתות שקיימות בבית ובעריכה עדיין לא מראים את זה. לאחר השאריקה בחרה לא להשתמש בויטו, התנהלו בבית כמה שיחות, בייחוד שיחה של קייזר ונקומיס שהראו קטעים קטנים ממנה בפרק, שגרמו לקייזר פחות או יותר להתחרט על ההחלטה שלו ולהחליט שהוא *חייב* להציל את נקומיס. בשלב הראשוני הוא חשב שזו לא בעיה ויש לו את הקולות לכך (רבעיית עונה 4 + מרסלס + דניאל + אריקה). אבל אז הוא הבין שהוא בבעיה. מרסלס התנגד נחרצות לשמור על נקומיס כי הוא לא חושב שהוא יכול לנצח אותה בפיינל 2 וגם הוא מעדיף את דיאן בבית. קייזר נורא התעצבן שמרסלס לא תורם את חלקו בברית וממש איים עליו שכשמרסלס יהיה HOH שלא יצפה לקבל עזרה ממנו. זה הוביל להמון ויכוחים קוליים, אבל בסוף מרסלס לא נכנס וגם גרר את אריקה להצביע להדיח את נקומיס. דניאל גם לא הסכימה להדיח את דיאן כי היא כבר נתנה לה הבטחה שהיא לא תעשה את זה, לפני שקייזר שינה את דעתו. גם ג'יימס לא היה בטוח שהוא רוצה להשאיר את נקומיס, אבל הוא לא שרף את היחסים שלו עם קייזר על זה, הוא נהג בדיפלומטיות והצביע כרצונו בהצבעה חשאית. כשקייזר הבין שאין לו יכולת לארגן את הקולות הוא ויתר והורה להם להצביע איך שהם רוצים כדי שלא יהיה מצב של נתוני הצבעה 4:6, רבעיית עונה 6 כנגד כל הבית. על החולצה שמייק בוגי לבש בפרק היה הלוגו של רשת המסעדות שהוא וויל מנהלים : http://www.dolceenoteca.com/ אני לא כלכך מרוצה שג'יימס זכה בויטו. ג'יימס היה הפייבוריט שלי כל עונה 6 וגם העונה הזו אני חושב שאין ראוי ממנו לזכות, אבל אני לא חושב שהיה דחוף שהוא יזכה ב- HOH עכשיו והייתי מעדיף שדניאל תזכה (ושג'יימס יפסיד ב- HOH בכוונה). ג'יימס עלול לחשוף את עצמו בפני S6 אם לא יעמיד להדחה את מי שהם רוצים (לדעתי הם ירצו את בוגי + צ'קן גורג' או בוגי + ג'ייס, או משהו כזה). היה הרבה יותר נחמד אם היה זוכה ב- HOH בשבוע 4 או 5.

Doji

New member
../images/Emo58.gif לייב-פידס

אוקיי, אני אכתוב פה על כמה דברים שבחרו לא להראות בעריכה של הפרק הזה והם ספיילרים גדולים להמשך, כך שמי רוצה לקרוא שירד למטה. קיימת ברית מאוד חזקה בבית, שלא נחשפה עדיין : דניאל + ג'יימס + מייק בוגי + ד"ר וויל. דניאל וג'יימס מספרים שהם חברים טובים גם מחוץ לבית אז פחות או יותר צפיתי את זה לפני תחילת העונה. ג'יימס אמר לדניאל ב- 18/7 שכשהוא אמר לקייזר בשבוע הראשון שאין לו בעיה אם הוא ישים להדחה את דניאל, זה כדי לא לחשוף אותם והוא ידע שיוכל לשכנע את S6 להעיף את דיאן. הוא גם ביקש ממנה להעיבר מידע למייק בוגי בשמו. ב- 20/7 ג'יימס לאחר ה- HOH ניהל שיחה עם וויל בחדר ה- HOH ופחות או יותר מכר את כל חבורת עונה 6, בטענה שהם היו עושים את אותו דבר לו כי הוא האחרון בסדר החברות שלהם. הבעיה היא שוויל הבהיר לו באופן מאוד נחרץ שאין לו שום רצון להגיע לסקווסטר והוא חייב שיעיפו אותו לפני כן, מסיבות של נזק למרפאה שלו ולעסקים שלו אם הוא ישהה כלכך הרבה זמן מנותק. וויל אמר שהמפיקים הבטיחו לו שאם הוא ישתתף בעונה הזאת יהיה לו מעניין ויהיו טוויסטים וכו', אבל נורא משעמם לו כרגע. לדעתי זו לא אסטרטגיה ווויל באמת מעוניין שיעיפו אותו. אני לא יודע את מי ג'יימס יעמיד להדחה, כי כל מה שהוא יעשה הוא יצטרך לתת הסברים ל - S6 בלי לחשוף את עצמו עדיין. מר וגברת סמית' הם אמיתים וקיימת ברית בין דיאן וג'ייס. אישור סופי ניתן לראות בשיחה ביניהם בלייב פידס של ה- 20/7. מה שאומר שיש קבוצה גדולה בבית שעובדת ביחד (קייזר פחות או יותר ניחש שכך, וגם ג'אנל לא טיפשה) : ג'ייס + דיאן + וויל + בוגי. צ'ילטאון עובדים במשותף גם עם ג'יימס ודניאל. זו תהיה עונה מעולה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

האמת שלא ממש ספוילר, אבל מאיפה הלייב פידס הללו? ראיתי כמה ב- youtube אחרי ששמת אתמול את הקישור, אבל אין לי כח להתחיל לראות שם את כל המליונים. אני לא רוצה להכנס לפורומים, כי הם מלאים בספוילרים, אבל כן מעניין אותי לראות לייב פידס של השבוע החולף.

Doji

New member
לא ב- youtube...

אלה קבצי קאפ של xx2000xx, אבל כיוון שאסור לדבר על הורדות בפורום, אני אשלח במסר...

בוביץ

New member
זה בדיוק הבעיה של העונההזאת../images/Emo58.gif

שאי אפשר לדעת מי עשה ברית לפני התוכנית ווכה במקום לראות את הברית נוצרת אנו צריכים לנחש אם יש ברית וזה הרבה פחות כיף למשל לראות את גייס ודיאן מדברים על זה בדיארי רום כמו שלמשל היה בעונה 3 עם דניאל וגייסון.

בוביץ

New member
BB707../images/Emo58.gif

טוב חבל לי =שגיימס זכה אני מקווה לפחות שהוא לא ישים את צילטאון וויל רוצה לעוף כדי לשמר את תדמית האני השחקן הכי טוב שהיה קיים כי אם ישאר הרבה זמן הוא ידע שיצפו ממנו לזכות או להגיע רחוק. כמה דברים מעניינים: *גיימס חושף על חלוקה והפרדה בברית עונה 6 של גיימס עם האווי וקייזר וגאנל. הוא די חשף בהצבעות שהאווי וגיימס ביחד. מעניין איך זה יתפתח *הרעיון של מר ומס סמית- אני לא מאמין שגיייס ודיאן המציאו את השם ולקחו את הרעיון ממש מהסרט ,אבל קיום הברית הוא די ברור. ידעתי שזו אסטרטגיה הבכייה .חבל לי על נקומיס שנפלה בפח של דיאן . כי כנראה שנקומיס לא ידעה על הברית בין דיאן לגייס. והנה שוב פעם נקומיס יצאה קצת נבגקדת מדיאן בגלל בחור... *מקווה שמרסלס וציקן גורג יעופו מרסלס כל כך חושב את עצמו.

למעלה