../images/Emo58.gif 707
אוקיי, העריכה בחרה שלא להראות המון קטעים מעניינים שהיו השבוע, אני אתייחס פה ללייב פידס של השבוע האחרון שאינם מהווים ספויילר אמיתי ואפתח הודעה חדשה אחר-כך עם התרשמויות מהלייב-פידס היותר מתקדמים על בריתות שקיימות בבית ובעריכה עדיין לא מראים את זה. לאחר השאריקה בחרה לא להשתמש בויטו, התנהלו בבית כמה שיחות, בייחוד שיחה של קייזר ונקומיס שהראו קטעים קטנים ממנה בפרק, שגרמו לקייזר פחות או יותר להתחרט על ההחלטה שלו ולהחליט שהוא *חייב* להציל את נקומיס. בשלב הראשוני הוא חשב שזו לא בעיה ויש לו את הקולות לכך (רבעיית עונה 4 + מרסלס + דניאל + אריקה). אבל אז הוא הבין שהוא בבעיה. מרסלס התנגד נחרצות לשמור על נקומיס כי הוא לא חושב שהוא יכול לנצח אותה בפיינל 2 וגם הוא מעדיף את דיאן בבית. קייזר נורא התעצבן שמרסלס לא תורם את חלקו בברית וממש איים עליו שכשמרסלס יהיה HOH שלא יצפה לקבל עזרה ממנו. זה הוביל להמון ויכוחים קוליים, אבל בסוף מרסלס לא נכנס וגם גרר את אריקה להצביע להדיח את נקומיס. דניאל גם לא הסכימה להדיח את דיאן כי היא כבר נתנה לה הבטחה שהיא לא תעשה את זה, לפני שקייזר שינה את דעתו. גם ג'יימס לא היה בטוח שהוא רוצה להשאיר את נקומיס, אבל הוא לא שרף את היחסים שלו עם קייזר על זה, הוא נהג בדיפלומטיות והצביע כרצונו בהצבעה חשאית. כשקייזר הבין שאין לו יכולת לארגן את הקולות הוא ויתר והורה להם להצביע איך שהם רוצים כדי שלא יהיה מצב של נתוני הצבעה 4:6, רבעיית עונה 6 כנגד כל הבית. על החולצה שמייק בוגי לבש בפרק היה הלוגו של רשת המסעדות שהוא וויל מנהלים : http://www.dolceenoteca.com/ אני לא כלכך מרוצה שג'יימס זכה בויטו. ג'יימס היה הפייבוריט שלי כל עונה 6 וגם העונה הזו אני חושב שאין ראוי ממנו לזכות, אבל אני לא חושב שהיה דחוף שהוא יזכה ב- HOH עכשיו והייתי מעדיף שדניאל תזכה (ושג'יימס יפסיד ב- HOH בכוונה). ג'יימס עלול לחשוף את עצמו בפני S6 אם לא יעמיד להדחה את מי שהם רוצים (לדעתי הם ירצו את בוגי + צ'קן גורג' או בוגי + ג'ייס, או משהו כזה). היה הרבה יותר נחמד אם היה זוכה ב- HOH בשבוע 4 או 5.