BB 4 פרק 31

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif BB 4 פרק 31

אז הפתעות אין. אליסון ממשיכה לעשות הצגות בתקווה שזה יביא לה קולות. שימו לב שכל קליפ שהיא מקליטה לזה שהיא העיפה הרגע היא מחייכת, אומרת כמה היא אוהבת אותו. רוברט הוא אחד האנשים הכי תמימים שיצא לי לראות, אחרי ג'י כמובן. מעצבן שאין הפתעות, ועוד יותר מצעבן שהעונה הזו לא נגמרה כבר , הם מורחים אותה סתם, הפרק ביום שישי סתם יהיה מיותר שיצביעו כבר ונגמור עם זה. לגבי תחרות ה-HOH, ג'ון ואליסון די סיכמו על זה מראש לפי מה שנראה, שאם יהיה תיקו אז ג'ון תפסיד בכוונה. אחרת אי אפשר להסביר למה ג'ון רשמה מיליון ואלי רשמה 0. אני מאמין שאלי אכן תזכה, וזה בתנאי שניית'ן וג'סטין לא יהיו סתם קנאים ונקמנים. אחרת ג'ון תזכה ובגדול.

gah

New member
../images/Emo58.gif

רק לא ג'ון רק לא ג'ון רק לא ג'ון. לאליסון מגיע, היא שיחקה יותר טוב מכל מי שהיה בבית בעונה הרביעית, פשוט שיחקה באנשים קפצה מצד לצד, שיחקה מדהים, אין מה להגיד. אני חושב שזה יהיה ככה: ניית'ן - ג'ון (מרגיש נבגד...) ג'אסטין - ג'ון ((לא רוצה לראות יותר את אליסון... מרגיש נבגד, מושפע גם מדיינה) דיינה - ג'ון (יש צורך להסביר?) ג'י - אליסון (לא רוצה לראות יותר את ג'ון... מרגיש נבגד) רוברט - אליסון (הוא רמז לכך מפורשות) אריקה - אליסון (הייתה הכי קרובה לה חוץ מג'ק) גו גו גו אליסון! ג'ק - אליסון (היה יותר קשור לאליסון מאשר היה לג'ון וגם יעריך את המשחק שלה)

למעלה