AR403

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
../images/Emo58.gifAR403

טוב, אני חייב לציין שאמנם ראסל וסינדי לא הבריקו מהיום הראשון אבל לא ציפיתי שהם יעופו כל כך מהר... התאכזבתי גם נורא ממילי שנהייתה מעצבנת בצורה מדהימה ולא מי שחשבתי שהיא בפרקים 1,2. אני מאמין שבשביל להתחבר לסדרה אתה צריך מישהו שאתה הכי אוהב, כדי שתתרגש ביחד, כדי שתשמח בשבילו ותתפלל בשבילו. לצערי חוץ מקלי וג'ון אני לא אוהב אף אחד במיוחד, יש הרבה אחלה של אנשים אבל במיוחד ממש ממש ממש אין וזה קצת הורס, אבל אני בטוח שזה רק בגלל שזאת ההתחלה והמתח האמיתי עדיין לא התחיל כי בכל זאת.. יש עדיין 9 קבוצות, נקווה שזה ימשיך טוב יותר. אהוב - קלי וג'ון מנצח - רייקן וצ'יפ עף בפרק הבא - סטיב ודייב

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif403

פרק טוב כרגיל. איך אני מקנא בהם. מה לא הייתי נותן כדי לקפוץ את הבאנג'י המדהים הזה... מי שזלזל בנשות ה-NFL צריך להודות בטעות - הן עובדות לא רע, והשיתוף פעולה שלהן עם הדוגמניות מעמיד אותן בעמדה מאוד טובה להישאר בטופ לפחות לעוד כמה מקצים של המירוץ. למרות שעל טיאן וג'רי יש לי כמה מילים להגיד. לגבי סינדי וראסל אין לי תלונות ואני לא מופתע - מי שלא מסוגל להסתדר ולעבוד יחד כצוות לא יגיע רחוק, למרות שבעונות הקודמות (גם עונה 2 מקום 2 וגם המנצחים של עונה 3 - בלי להיכנס לשמות) לא ממש שיתפו פעולה בצורה אידיאלית. לכן טיאן וג'רי מועמדים אצלי למעוד מתישהו, מה גם שהפרומואים לפרק הבא מראים שרב הקבוצות נמצאות בקו אחד, אז הכל יכול לקרות. אני גם מהמר שפרק הבא הפקחי טיסה יעופו. אהובים - סטיב וג'וש. מנצחים - בתקווה סטיב וג'וש. כנראה רייקן וצ'יפ.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 403 ../images/Emo58.gif

עדיין אוהב את קלי וג'ון ואת מילי וצ'אק. סינדי וראסל עפו- סבבה זה לא שאני לא אוהב את הפקחי טיסה, הם נחמדים, אבל הם יעופו בקרוב. טיאן וג'רי מעצבנות, אבל איכשהו נסבלות. אולי בגלל הקטע בפתיח שהן יורות וזה גורם להן להיראות מגניבות כאלה
הליצנים חביבים ביותר ולא אוהב את מונ שרי. שיעופו כבר!! שמתם לב שכל פרק, אבל כ-ל פרק הן מזכירות שהן נשואות לנפ"ל? די, נמאס! הבנו כבר, די להתלהב!! מי עוד נשאר? רייקן וצ'יפ בסדר, האבא והבן בסדר. פרק חביב, הפרק הקודם היה יותר טוב.

g.o

New member
../images/Emo58.gif

ראסמי כל משפט של מונ ושרי מתחיל ב: BEING MARRIED TO PROFESSIONAL ATHLETES...

t-man

New member
דעתי על הפרק ../images/Emo58.gif

היה פרק חביב-מעצבן אותי שטיאן וג'רי ומוניקה ושרי מובילות,אני שונא אנשים שצחנים שטופסים מעצמם,אני מתפלל שכל צוות יזכה העיקר לא ארבעתן. כדי לנצח במשחק אתה חייב להיות בכושר פיזי טוב ולכן סטיב ודייב לא יצליחו בו ולא יעברו שלב למרות שהם צוות חביב ביותר. אני חייב לציין שצ'יף וראיין ממש הגזימו כדי להגיע לניצחון,הבנו שאתם מיעוט כזוג הגיי היחיד במירוץ אבל לא צריך לתנהג בצורה כזאת מרושעת. טוב שראסל וסינדי עפו-הם היו זוג די מעצבן שלא עבד בעבודת צוות ותיאום,ורב על בסיס קבוע. הבאנג'י היה מגניב...

Eskorbuto

New member
הפרק..../images/Emo58.gif

באסה שסינדי וראסל עפו..אבל באמת היה ביניהם הרבה חילוקי דעות וזה מה שדפק אותם כנראה.. בקשר לנשות אן אפ אל..אמרתי לכם פרק קודם שזה שהם מסיימות במקום אחרון לא אומר שהם יעופו פרק הבא..ואותו דבר לפקחי הטיסה למרות שהם נראים הרבה יותר עייפים מהשאר והכי פחות אתלטיים מכולם.. ת'אמת..זה היה דיי ברור שהם לא יעופו הפרק הזה..תשתמשו בפסיכולוגיה הפוכה..אם שמתם לב..כל הפרק רק הדגישו שהם במקום אחרון והכל..וזה כדי לגרום לכולם לחשוב שהם יעופו..ככה זה קורה בהרבה פרקים בסדרות ריאליטי אם תשימו לב..כמו שקורה תמיד עם הבצ'לור ובצ'לורט למי שרואה.. סה"כ אבל פרק נחמד..הם מכניסים את הקטע של הבנג'י בכל עונה..רק שעכשיו זה היה בשלב מוקדם יחסית של המרוץ.. אהוב - רייקן וצ'יפ מנצח - בתקווה שהם עף פרק הבא - אני מהמרת על הפקחי טיסה בכל זאת למרות שאי אפשר לדעת

Boran

New member
תיקון קטן.... (חצי ../images/Emo58.gif)

השמות הם רייקן וצ'יפ.

למעלה