AR1111 +פרומו

Sole Survivor

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

"הבעיה עם סיבוב NE בגמר עם הטוויסט החדש הוא שיש מצב שצוות יגיע ראשון לקו הסיום, ואז יצטרך לחכות חצי שעה... וזה אבסורדי ומגעיל." אבל בכל מקרה זה לא יפריע לזוכים- כי אם מישהו שהוא mark for elimunation מגיע מקום ראשון בגמר אז בסדר ואם הוא מגיע מקום שני אז זה כבל לא משנה כי מקומות שני ושלישי רק מגיעים- (אם בכלל) בקושי מתייחסים אליהם.

willo

New member
../images/Emo58.gif

זו הנקודה, ולכן לעשות סיבוב של NE לפני הגמר מיותר וללא כל משמעות. (הכוונה היא לא שמי שמגיע ראשון יחכה, אלא שלעונש אין משמעות...)

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הסברת את זה הרבה יותר טוב ממני
הבאסה העיקרית עם הטוויסט הזה היא שפרקי הסיום הם פרק אחד בלבד :-\

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אה. טוב. אם זה מה שאתם רוצים. אפשר להגיד שהיו קטעים מצחיקים בפרק הזה (הפרצוף של שרלה כשהיא קפצה מהמגלד, הקפיצות על המארוך הגודל והמוזר הזה, היציאות של דני ואוסוולד, התמונה של אוסוולד ודני על התחת של אריק... לא חסר), אבל לא ממש נהנתי. כן, היה מהלך גאוני של הBQ, והם גם שיקרו אחרי זה לאריק ודניאל, אז בכלל, אבל בכל זאת לא נהנתי. אין שם אף אחד עם פרצוף של מנצח. יוחזרו רומבר לאלתר.

../images/Emo58.gif1111

פרק פשוט מעולה. תוסיפו לזה את הפרק המעולה של השרדות השבוע, וקיבלתי 2 תכניות ראליטי מעולות בתוך פחות מ-7 ימים. יש לי וידוי - אני תמיד בעד אנדרדוגים. בהתחלה הייתי בטוח שאני אעודד את שרלה ומירנה, אבל הן נמאסו עליי. אז אמרתי שאני אעודד את הBQ, אבל הן תותחיות על ומגיע להן לזכות. טים צ'ה צ'ה צ'ה יורים לעצמם ברגל כל הזמן אז גם אותם אני לא אעודד (למרות שהם הצוות האהוב עליי. והמשפט של אוסוולד על הנהג מונית בפרק הזה היה גאוני) מה שאומר שאני כרגע אעודד את אריק ודניאל, שהצליחו להתגבר על 2 יילדים וגם על חצי שעה המתנה. רק על זה מגיע להם לזכות. עכשיו הם צריכים לצאת עם רעל בעיניים ולטרוף את המירוץ. אבל בתכלס, לכל אחד באמת מגיע לזכות אז קשה לי להצביע על פייבוריט.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק טוב ואת האמת לא היה מפריע לי אם יהיו עכשיו לפחות 5 פרקים של ne ככה גם העונה לא תיגמר וגם יהיו פרקים טובים
הyeiled באמת היה מיותר בגלל ההמתנה בתור לקפיצהאבל לפחות דני ואוסוולד קיבלו כסף למרות שכבר התגלה במרוץ שכסף זה לא דבר מעקב (אפילו במוניות- ראה גמר עונה 7) ושאלה- איך הבלונדס היו ראשונות ברודבלוק? זה היה סיכום שהן משלמות דני ואוס וולד עוצרים את אריק ודניאל ונותנים להן להיות ראשונות? משימות ניווט בדר"כ יותר קשות אבל היה נחמד שדני ואוסוולד ניזכרו במשימת הדרקון בעונה שלהם- אבל אז זה היה בהונג קונג ככה שלא מבינה למה דני הרגיש בטוח כל כך. להכין נודלס נישמע הרבה יותרנחמד בכלל אני אוהת משימות שכוללות אוכל. רק הבלונדס התייחסו לעניין הקפיצות בנודלס. וגם כן רק ההיא מניויורק (קנדיס?) ואריק היה תותח בנודלס לפחות ככה העריכה הראתה אותו ובקשר לne היה באמת ברור שלא יהיה הדחה כי פיל לא אמר לבלונדס "מזל תוב האפלתם לגמר...בלה בלה.." ועוד יותר מפתיע היה may be elimunated " ובקשר למישהו שאמר פה שהם מחליטים מראש על פרקי הne אז קראתי ניראה לי באתר שההכנה למשימות היא ממש לפני שהצוות הראשון מגיע למקום כך שהם יכולים לשנות את הסדר של ne לפי המצב ובקשר לצלמים לכל צוות יש צלם ועוד צלמים שנמצאים בשטח של כל משימה וכנראה שמשלמים לצלמים לכל העונה ולא לפי כמות הפרקים שהצוות של הצלם הגיע כך שצלם שסיים תפקידו עם צוות עובר לצילום הכללי או שיש לו חופש

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצוין. הבנתי שהגמר ב-6.5, מה שקצת לא ברור לי... שבוע הבא עוד NEL (מאוד לא סביר)? הגמר יהיה לג אחד, TBC (גם לא נראה הגיוני)? או שהגמר יהיה רק שעה אחת? ועוד שאלה - האם היה אי-פעם צוות של שתי בנות בפיינל 3? כי אם לא, אז היסטוריה בטוח תיעשה בשבוע הבא (ונקווה שאלו יהיו ה-BQs)...

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

שבוע הבא 29-4 יש פרק של 4 צוותים- אחד יעוף 6-5 פרק הסיום אז זה כן מסתדר עונה 10 היו בגמר צות בנות- לין והחברה שלה האפרו האמריקאיות וגם בעונה 8 אז היו שני צוותים של 3 בנות ובן אחד אז זה גם נקרא רוב של בנות

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

השנה יש מצב שיהיו חמש נשים בגמר וגבר אחד... אם צ'ה צ'ה עפים, זה מה שיקרה. (או מה שאמור היה לקרוא, עד שתקעו NEL
)

למעלה