ANTM713- פינאלה

De fire

New member
../images/Emo58.gif ANTM713- פינאלה

אז נכון שקארי היתה די איומה במסלול בסוף, אבל בעונה כ"כ בינונית אפשר לסלוח גם על זה. מלרוז, ביום יום כשלא מעורב הרבה פוטושופ פשוט מכוערת, וחוצמזה היה שווה לתת לה להפסיד רק בשביל לבחון את התגובה שלה (שלצערי לא רשמה את רמות הפסיכיות שציפיתי ממנה. הו וול You can't win 'em all..) טיירה כרגיל נדחפה לצילומים בסוף הפרק, פלוס דחפה גבר בתחפושת בתור פסיכולוגית בסצינה זולה לקידום הטוק שואו שלה, שאיכשהו שרד את המעבר ל-CW, אלוהים רק יודע איך. אני בעד גימיק לעונה הבאה, שימנע את הממוצעות המחרידה של העונה הזו. עונת גמדות. או שמנות. או חולות נפש ממוסד סגור. או דראג. או כמו תמיד לשלב את ה-4 ולקבל עונה רגילה וסתמית..

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gifטופמודל713

חבל. עונה צפויה, וזהו. בהתחלה כבר רציתי שקארי תנצח, אבל זה היה מלרוז ואז קארי. זו ההוכחה לכך שטופמודל זו לא באמת תחרות אופנה, כי מלרוז outshined את כולן. לפחות היא קיבלה את הסטטוס של Runner-Up.

E r u

New member
../images/Emo58.gif פינאלה

אפילו אמא אמרה שמלרוז נראית כלבה [והיא לא ראתה שום פרק חוץ מהאחרון]. פשוט מושלם, הבחורה הזאת מדהימה ביופיה, כל הכבוד לטיירה שעשתה החלטה טובה. נ.ב היא חייבת להפסיק עם מחוכים שמרכזים לה את כל השומן בידיים ובכתפיים + דיי עם התלתלים כלפי מעלה - זה עושה אותה זקנה. עונה טובה:9 איי לייק

../images/Emo58.gif713

קקי-די. תסלחו לי, אבל הייתי חייב
ועכשיו לחפירה: מלרוז הייתה צריכה לנצח ולא רק כי היא הפייבוריטית שלי. היא הייתה צריכה לנצח כי לאורך כל העונה היא נתנה יופי של תמונות, התמודדה עם מתמודדות ששנאו אותה ובעיקר - דפקה יופי של הליכה בתצוגה האופנה למרות שגברת מצח גדול הרסה לה את השמלה. תכל'ס אם התמונה של קאבר גירל בסוף הייתה טובה, אני מאמין שהתירוץ היה הגיל שלה. אני לא חושב שנייג'ל באמת רצה לתת לה את הפרס.כל הטיעונים שלו ושל המתמודדות האחרות על זה שמלרוז מזויפת כל כך לא קשורים לכלום -אם התמונות שלה טובות, למי אכפת אם יש לה אישיות מזויפת? ג'יי מנואל אמר את זה מאוד יפה בדיון האחרון - השופטים מבקרים את מלרוז על זה שהיא אינטיליגנטית ומבינה באופנה. זה כל כך מגוחך. אני לא מאמין שנתנו את הפרס לבחורה עם בעיות שליטה עצמית שסובלת ממחלת עור כרונית. זה כל כך אירוני. חוצמזה הייתה אחלה בחלה של עונה, כן יירבו

../images/Emo58.gif

לפחות יש סוג של צדק פואטי בעונה הזאת, עם הנצחון המוצדק של קארידי. מלרוז לא יכולה לזכות כי היא חולת נפש. היא יכולה להיות אחלה דוגמנית, אבל כשטיירה מחפשת מודל לחיקוי אז זה די ברור שמלרוז פשוט לא כזאת. שמחתי לראות זוכה ראויה, אחרי העוול שנגרם בעונה הקודמת (אני היחיד שחשב שכל פעם שראו את דניאל הולכת על המסלול ג'ואני יכלה להיות הרבה יותר טובה?) ואגב, לדניאל עדיין יש מבטא!! הנצחון שלה לא מוצדק! תחזירו את הכתר לג'ואני!!!!!

../images/Emo58.gif ועוד משהו,

אפשר להבין איפה, לעזאזל, היה הקהל? ראו שהוא שם, אבל לא היה לו מקום. ולמה בסוף המסלול ישבו רק ארבעתם? מה, זאת תצוגת שעשוע לטיירה וחבריה?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 0713 פינאלה ../images/Emo58.gif

תסלחו לי,כן? אבל !%$#%^#%#@%^%$$#%#@$#@$^@$%$#%$ אני אוהב את העונה הזאת. הייתה עונה מעולה. אלו היו פיינל 2 מעולות אבל מה לעשות?המלכה הראשית זכתה ו ב צ ד ק! פשוט מעולה אין לי מילים וכן,ג'ואני יכלה לעשות את זה הרבה הרבה הרבה אבל ה ר ב ה יותר טוב!@$^$# בכ"א הפרק עצמו היה די בינוני לפרק סיום

anywhere

New member
../images/Emo58.gif 713

"מלרוז, הצטלמת מעולה כל העונה, ניצחת בהכי הרבה תחרויות, את מבינה באופנה וקרעת את קארידי בראנווי האחרון. קארידי, את המנצחת." המנצחת הכי גרועה לעונה הכי גרועה. אני מניח שזה שזאת היתה עונה שבה וגינה הגיעה לטופ 3 בעצם אומר הכל. בעונה הזאת היו את הפוטושוטים הכי מעפנים (הזוגות סלבס, החלל, הראנווי על המים), את הבנות הכי פחות לייקאבל, מלא החלטות שגויות של השופטים, ואפילו את הפסיכית התורנית העיפו מוקדם מידי. אני מקווה שהעונה הבאה תהיה יותר טובה.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

א. לא האמנתי שיגיע היום- יש לך מנת יתר חמורה של ואגינות ב. הזוגות סלבס היה מעולה. התמונה היחידה שחשבתי "וואו, מלרוז מדהימה". מצד שני אולי הייתי שיכור או משהו ג. פיינל 2 זה מוקדם מדי? :-\

anywhere

New member
../images/Emo58.gif

א. עד הואגינות. מה שאני מספר לך בפרטיות צריך להשאר פרטי. אני לא מסתובב בפורומים ומספר לאנשים שאתה נמשך לתינוקות. ב. הזוגות סלבס היה רעיון מגניב עם ביצוע מסריח. ואתה רוסי, אתה תמיד שיכור. ג. מוניק.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

א. מילא פרטיות, אבל לרמוז שאני Fat bastard? חצית קו אדום. ב. עם עובדות סטטיסטיות קשה להתווכח. ג. שום דבר לא יתקרב ברמות הפסיכוזם שלו לסמלרוז. אני בטוח של- Shemale שטיירה הביאה לייעץ להן נדלקו העיניים כשהיא קלטה כמה כסף היא יכולה לעשות מעוגת הפירות הזו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

סוף סביר לעונה הכי גרועה של טופ מודל. קודם כל, זה רק הוכיח כמה דני גרועה. כוסמק. ג'ואני מתהפכת בקברה. אפילו בהליכה טיירה אמרה לה מה לעשות. ההליכה היתה מעולה, הרעיון היה מגניב טילים. הסוף שבו קארידי וסמלרוז הסתכלו אחת על השניה, דפקו פוזה ונעלמו היה מדהים. בשיפוט האחרון שתיהן נראו מעולה. זו פעם ראשונה שיש שתי בלונדות בגמר, והטופ מודל הבלונדה ראשונה. ואגב, שבוע הבא יש טופ מודל בריטיש אינביישן. מה זה, הגירסה הבריטית?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

בגמר הזה לא היה לי אכפת כל כך מי מנצחת, אבל ממש רציתי שמלרוז תנצח. וזה היה די ברור ברגע שפתאום נהיה "תיקו" בין התמונות והראנווי שקארי די תנצח. חבל שלא הראו מה ג'ואני עושה היום....

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לפי תורת האמריקן איידול - בזמן ש"דני" מדגמנת בעיקר לעיתונים כמו "עולמו של דיסני", ג'ואני מצטלמת לעיתוני אופנה מובילים באירופה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

כפי שאמרתי בפרק הרביעי בערך- קארידי היא נקמתה של ג'ואני. וגם של קיילן, אבל בקטנה.

למעלה