ANTM702 + PR311

../images/Emo58.gif ANTM702 + PR311

טופ מודל: המשך מצוין לפרק פתיחה מעולה. מוניק היא פשוט כלבה שלא מהעולם הזה. אומרוסה היא כלום לידה. הפוטו-שוט היה טוב (למרות שהקודם היה יותר טוב) וגם הפעם לתאומות היו תמונות טובות, מה שמפליא כי במציאות הן די נוראיות. חבל שמייגן עפה, היה לה פוטנציאל, למרות שגם את ג'יידה אני סוג של אוהב. פרוג'קט ראנווי: איזה כיף שכל הארבעה עלו לגמר! ממש לא הצלחתי לבחור אחד שילך ואני ממש שמח שכולם המשיכו. היה קצת מוזר כי מצד אחד הייתה תחושה כללית שלורה תעוף, אבל מצד שני הייתה לה שמלה טובה (בדיוק אותו עיצוב כמו כל השמלות הקודמות שלה, אבל עדיין שמלה טובה) ואחרי שנשארו רק מייקל וג'פרי פחדתי שג'פרי יעוף כי היה די ברור שמייקל יעלה לגמר. סה"כ 4 אנשים ראויים לחלוטין, מקווה לתצוגה טובה (קדימה ג'פרי!)

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifpr311

וואי פרק טוב איזה מזל שכל הארבעה עלו במיוחד שאולי עלתה. אני מת על השמלות של אולי והיא הפייבוריטיתצ שלי מהפרק הראשון נכון הן די סגנון של מיאמי בחורות צעירות אבל היא עושה אותם יפיפיות חשבתי שיעיפו את לור4ה אבל כשהעבירו אותה הייתי בשוק ובמיוחד שהשאירו את גפרי ומייקל לבוטם 2 הייתי בפחד אני מקווה שאולי תהיה הזוכה אבל נראה שהכיוון הולך לנצחון של גפרי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif PR311

אני שמחה שלא ניפו את מייקל. קצת מצחיק שיש 4 בגמר... אבל מצד שני, זה יותר כיף לנו כצופים - כי יהיו לנו 4 קולקציות לשפוט. בינתיים נראה שאולי בדרך לנצחון. ממש לא רואה את ג'פרי מנצח. אם הייתי צריכה להמר על משהו לא צפוי - הייתי מהמרת על לורה כמנצחת. אבל רק אם היא מצליחה להביא קולקציה אמיתית, ולא רק שמלות עם מחשוף עמוק. וכמובן, שהפייבוריט שלי הוא מייקל, אבל לא נראה לי שהוא ינצח. ולו רק בגלל העובדה שלקח לו 3 פעמים להתקבל לתוכנית....

IDOffryn

New member
ANTM 702../images/Emo58.gif

באסה שהעיפו את מייגן היא די הייתה הפייבוריטית שלי... ובכלל התמונה שלה לא הייתה כזאת נוראית כמו שעשו ממנה.. היו שם בנות עם תמונות הרבה יותר רעות. כל הקטע של מוניק עם הטלפון היה מצחיק. כבר הרבה זמן לא ראיתי ביצ'ית כזאת בריאלטי.. ואחרי שראיתי את הפרק הראשון הבנתי באמת כמה סוגדים לטיירה בעונה הזו.. בכלל אני לא מבין איך היא יכולה להכנס לבית שמפוצץ בתמונות שלה.. היא ממש אוהבת את עצמה..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ANTM 0703

המייקאוברים היו חביבים הפוטושוט היה כ"כ חזק כל הדרמה עם הטלפון ומוניק הזאת פשוט גאונית ואז הם הרסו את זה כ"כ עם ההעפה של מייגן כאילו WTF?!מה חשבתם לעצמכם?! אני שונא עונות שמתחילות רע כי גורלן להסתיים רע אני חייב להודות שמישל ואמאנדה פשוט מעולות! והן נראות נוראי פנים מול פנים חחח

anywhere

New member
../images/Emo58.gif ANTM 703

הרעיון של הפוטושוט היה נחמד, אבל לא התלהבתי מהתמונות. פחות מידי מהבנות ויותר מידי שיער. אני מאוהב במג, ורוצה שהיא תעשה לי אלפי ילדים. לצערי, אני לא רואה אותה מחזיקה יותר מעוד פרק-שניים-שלושה. אני עדיין עם מלרוז עד הסוף. ח"ח למיס ג'יי שהיה לו את האומץ להגיד מה שכולנו חושבים כבר כמה עונות, ו"להציג" את טיירה כשהיא אמרה על התמונה של קארידי שהיא דווקא אוהבת אותה בדראג.

Oukami Kun

New member
PR311

איזה מזל. השופטים עשו את הבחירה הנכונה. ככה הגמר גם יהיה יותר מעניין.

למעלה