ANTM6X12

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gifANTM6X12

זנות. הרגע שלא הקריאו את דניאל שניה הייתי בטוח שהיא הולכת. איזה מזל. למרות שחיבבתי את שרה, הפעם באמת הגיע לה ללכת. יש לי הרגשה של דה ז'ב וו עם הפיינל הזה, נורא מזכיר לי את עונה 4. דניאל על תקן קיניה, השחורה המדהימה שיש לה פאק אחד רציני (קיניה המשקל ודניאל המבטא), ג'ואני על תקן קיילן, הבחורה שלא מדהימה אותך כשאתה רואה אותה אבל בתמונות היא פשוט תותחית, וג'ייד, לצערי, על תקן נאימה- הבחורה המוזרה שלא ברור במיוחד מה המוצא שלה. אני מקווה שזה לא יהיה כמו עונה 4. (תנו לקיילן לנצח!) ו...זהו.

בוביץ

New member
ANTM 612../images/Emo58.gif

לא מסכים איתך שזה דומה לעונה 4 אכן לשרה הגיע לחעוף אבל גואני בכיינית עם כל הקטעים של 'לא מגיע לשרה להיות פה כי היא לא רוצה את זה.' גואני בקטע הזה עצבנה אותי אני מעודד את גייד שרוב הסיכויים שלא תבחר.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לי זה דווקא מזכיר את הגמר של עונה 5 האחת שמפציצה בתמונות אבל לא יודעת כלכך לייצג את עצמה מבחינה אישית השניה התקדמה והשתפרה רבות אבל בעצם לא היה לה סיכוי מתחילת המירוץ והשלישית שהייתה 1000 פעם בבוטום 2 ונראה שבאה כנספחת אבל בניגוד לעונה שעברה כאן אני חושב ש"הנספחת" תצליח לעבור את הפיינל 3 טיירה לא סבלה את דניאל מהתחלה ואני לא מאמין שתרצה אותה בתור הטופ מודל ויהיה נורא קל להפטר ממנה בגדול בפרסומת עם התירוץ של "המבטא מציק" בנוסף לכך, אוליי אני סתם הוזה כמו אלו שמחפשים רמזים בפתיח של השרדות אבל אני דיי מאמין שיש מן תורת הקבלה בכל שתיי עונות של טופ מודל וזה התבטא גם מבחינת המנצחות (אדריאן ויואנה המוזרות, נאימה ואווה השחורות הרגישות) וגם אני מאמין בחלק מהדברים הקטנים ואחד מהם שדיי בלט לי זה הפיינל 4 בעונות 1 ו2 מקום שני היה בבוטום 2 בפיינל 4 בעונות 3 ו4 המנצחות היו בבוטום 2 בפיינל 4 ובעונה 5 מקום שלישי היה בבוטום 2 בפיינל 4 מה שאומר שכאן דניאל צריכה להיות הבאה בתור ללכת בטח רובכם התייחסתם לזה כשטויות אבל אני חושב שזה הגיוני מי תנצח? ג'ואני, על פי אותה נוסחה בקשר לפרק עצמו אין לי מה להגיד כי היה דיי משעמם מקווה שהגמר יהיה יותר טוב

MeetLofe

New member
../images/Emo58.gif

אחד הפרקים הלא טובים של העונה האמת וג'ואני כמה שהיא הפבוריטית שלי היא באמת עצבנה אותי אני עדיין ממש ממש לא מבין מה ג'ייד עושה שם אבל זה בסדר היא לא תנצח...[אני מקווהo_O] אולי ישאירו אותי לטופ 2 על המסלול כי גם ג'ואני וגם ג'ייד הולכות מטריף ואז הניצחון בידיים של ג'וני:) אני חושב שתאילנד נותנת השראה לטיירה כי בנתיים אלו 3 הפוטושוטים הכי טובים בכל העונה!! ממש אהבתי!!! לג'ואני ודניאל יצאו תמונות מטריפות ושמחתי ששרה הלכה:)

../images/Emo58.gifANTM6x12

אני עדיין לא מבין מה עובר לשופטים בראש כשהם משאירים את ג'ייד, שבוע אחרי שבוע. תמונות יפות? יש. אבל הגישה שלה כל כך מסריחה, שהיא גם מצליחה להביא אותה לתמונות שלה, ולגרוע מהן... לשרה די הגיע לעוף, אבל כל כך קיוויתי שזו תהיה ג'ייד בכל אופן. ג'ואני היא הפייבוריטית שלי לניצחון (למרות שאני גם אוהב את דניאל -אבל אני לא רואה אותה זוכה). ואם ג'ייד תדבר על עצמה בגוף שלישי עוד פעם אחת אני אתחרפן!

למעלה