ANTM 908

../images/Emo58.gifANTM 908

דווקא נחמד השיר של אנריקה. הת'ר לגמרי בדרך להפסיד בגמר למישהי אחרת (ליסה? ג'נה? סלישה?). ביאנקה ממש מעיקה, 60 ק"ג של קנאה אנושית.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

היה לי ברור מתחילת הפרק ששאנטל תהיה בבוטום 2. די קיוויתי שהיא תעוף, כי היא די מעיקה לאחרונה ושרה באמת הייתה הפייבוריטית שלי. אבל לא נורא, כל הבנות אחלה בעונה הזאת. ולמרות ששרה לא עשתה שום דבר רע בקליפ, היא עפה על חוסר ביטחון עצמי. שיהיה. ביאנקה היא חרא. חרא חרא. אגב, אמבריאל ממש ממש ממש הייתה צריכה לעוף. היא לא קיבלה הוראות ולא למדה כלום, והיא ממילא הייתה אמורה לעוף שבוע שעב,ר אז מה הקטע? ליסה-ג'נה-הת'ר. זה הגמר, כשסלישה מקום רביעי, שאנטל חמישי וביאנקה תעוף אחרי שאמבריאל עפה השבוע. למרות שזה יוצר רצף שחורות. אז לא יודע.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אני שונא שהם עושים כאלה דברים. ועוד מילא שזה קליפ פרסומת מלא, אבל לשפוט את הבחורות עפ"י בדיוק חצי שניה שהן מופיעות בקליפ זה רמות חדשות של אבסורד. ובאמת ששרה היתה בסדר. ג'נה היא המלכה שלי. שאנטל וסלישה אחריה. הת'ר צריכה להיות רביעית. ליסה חמישית. אני באמת לא מבין מה היה להם נגד ג'נה, היא היתה מדהימה במיני-רמיזה-לחיוך שלה. אמבריאל צריכה לעוף. וביאנקה היא גוש קנאה מכוער ומהלך.

De fire

New member
ולמי שתהה (לא ספוילר)

המקום היחיד בו הבנות מופיעות זה האתר של אנריקה. הקליפ הרשמי ששוחרר כולל בחורות אחרות בדיוק באותם תפקידים. סופר ליים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

נמאס לי כבר מכמה צפויה התוכנית הזאת. וזה לא שבמהלך הפרק לא דחפו לנו מי יהיו בבוטום 3 (שנטל מדברת על כמה שהיא מעולה, שרה והמשקל וג'נה - רגע, מה בדיוק הראו על ג'נה?) אבל ברגע שיוצאים לפרסומות האחרונות והמצלמה מתמקדת על 3 בנות, זה ברור מי מהן יהיו בבוטום 3. אז בגלל שעל ג'נה לא דיברו בכלל במהלך הפרק, זה היה ברור שהיא תהיה שלישית, שנטל כל הפרק דיברה על כמה היא מעולה וטיירה אמרה שהיא רוצה לנער אותה - אז שנטל שניה, ושרה - נו, כשבפעם השלישית ברציפות מדברים על זה שהיא לא פלאס סייז וגם לא סקיני די ברור שהיא תעוף. ואכן כך היה. נקודות האור - אנשי ההייר&מייקאפ של הווידאו מצליחים לעשות משהו עם השיער של ליסה, ואנריקה איגלסיאס
(שאגב, עד לפני הקליפ בכלל לא שמתי לב שמדברים שם על ערפדים...)

למעלה