ANTM 906

Boran

New member
../images/Emo58.gif ANTM 906

טוב, את סדר ההעפה צפיתי מראש במדוייק, עד להעפה של אמבריאל. גם ציפיתי שאבוני תפרוש, אבל לא ציפיתי שזה יהיה בזמן ובצורה האלה. בטח בעסה להיות במצב של אמבריאל, שאת יודעת שהשופטים רצו להעיף אותך. והיה ממש יפה שהראו בסוף את הסרט אודישן של אבוני. סוף סוף העורכים של התכנית חושבים קצת. אני חושב שזו התכנית הכי צפויה בעולם. ג'נה צריכה לעשות לי שמיניה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

זה היה הפרק הכי יפה שהיה כבר הרבה מאוד זמן בטופ מודל. וסוף סוף העריכה גם הייתה די סבירה. ברגע שאבוני אמרה שהיא רוצה ללכת הביתה,ידעתי שטיירה תעמיד אותה להדחה,אבל תשאיר אותה. חבל,כי שתי התמונות האחרונות שלה היו מושלמות. אבל אמבריאל פשוט מותק,אני אוהב אותה.יש לי תחושה שהיא תשתפר אחרי זה. אני ממש מפחד מביאנקה.היא נהייתה ממש חזקה והיא גם נראית לי פתאום מאוד יפה,אבל אני פשוט לא סובל אותה בגלל איך שהיא התחילה. אני מפחד שהיא מועמדת לניצחון.אני פשוט אסבול אם זה יקרה.וזאת תהפוך מהעונה עם הכי הרבה פיבוריטיות שלי למצב לזכייה,לזוכה הנוראית ביותר. שרה בהחלט הופכת ליותר ויותר טובה. לדעתי היא מצטלמת קצת 'אקוורד' אבל הופכת את זה ליפה. המייק-אובר שיפר אותה ברמות מטורפות. ג'נה,הת'ר ושאנטל לטופ 3. הן פשוט מושלמות!!!! התמונות שלהן היו כ"כ מדהימות שאני לא יכול לתאר בכלל.לגמרי ה-3 הכי חזקות הפרק לדעתי. והת'ר פשוט הבחורה הכי יפה אי פעם שנראה בתוכנית והפרק היא לגמרי חזרה להיות נאהבת עליי. וכשהראו אותה מצטלמת לדבר הזה עם מרי ג'יי בלייג-ואווו!#@%@% כמה שהיא מדהימההה!!!!

maya567

New member
../images/Emo58.gif + עונה 7

אין לי יותר מדי מה להגיד על הפרק. אני דווקא חשבתי שהעזיבה של אבוני נוהלה יפה מאד, ובהחלט היה נחמד לראות את הקטע אודישנים שלה. חבל שלא מראים את זה תמיד. וד"א - קארידי מופיעה בפרק האחרון של גוסיפ גירל (נראה לי זה פרק 4 או 5). היא משחקת חתיכה בת 20+ שיוצאת עם זקן עשיר... והאמת - היא נראית די רע, וגם היתה לבוש רע למדי. אבל הו וול.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

רק אותי התמונה של סלישה ממש הגעילה? נראית כמו סוג של צב. הת'ר מדהימה. שיחזירו את ג'נה לשיער החום שלה. הבלונד הזה מזוויע. שרה מסתמנת שפלאס סייז הראשונה עם פוטנציאל זכייה מאז זאתי מעונה 3, שממש אהבתי ואני לא זוכר איך קוראים לה. אני אומר שפיינל 3 יהיה שרה הת'ר וג'נה. אם לא, זה יהיה מאכזב. אבל זה גם בסדר, כי שאנטל וביאנקה די טובות.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

סלישה נראית כמו צב רק בגלל הספונג'ה הזה שתקעו לה על הראש. זה מזעזע. אגב, שרה כבר לא פלאס סייז, וזה הולך לנשוך אותה בתחת (אם נתרגם מילולית מאנגלית). היא גדולה מדי בשביל דוגמנות רגילה, ורזה מדי בשביל פלאס סייז. אוטוטו מעיפים אותו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אני באמת לא מבין את המייקאוברז של העונה הזו. סלישה וליסה היו אדירות והפכו אותן לקקי, וג'נה - במקום לקחת מישהי שנראית רגיל ולהפוך אותה למשו מיוחד, עשו בדיוק להיפך.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

בגלל התספורת. רק שהתספורת של ריאנה מתאימה לה למבנה פנים ולסלישיה ממש לא.היא נראית כמו זבוב מפוחלץ.

Elsewhere

New member
עריכה. ><../images/Emo58.gif[ניחושים]

משהו אומר לי שהת'ר, ביאנקה ואמבריאל בטופ 3. שזה חבל, כי ג'נה מושלמת >: וגם כי אני מתעב את ביאנקה. ממש כמו שמוטי אמר - היא ממש יפה בעיניי פתאום, והיא חמודה והכל, אבל אני לא יכול לשכוח איך היא התחילה... ואני מתגעגע למלרוז ולרנה ;[;[;[;[;[;[;[;[;[;[;[ למה הן לא זכו
מוות.

למעלה