../images/Emo58.gif809
אומפג. הולי מאדר פאקינג קראפ. יש. אני לא מאמין. יש! יש!!!!!!!!!!!!!111 היא עפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 ^_____^ אני פשוט מאושר
. כשהן עמדו בסוף חשבתי לעצמי "וואי, ממש לא משנה לי!", אבל העדפתי שג'ייאל תלך. כי, פשוט, אמרו בפאנל שלכל אחד יש את הדרך להתגבר על הקשיים האלה, אבל בעצם איך היא תדע אם יש לה את הקשיים האלה בלי שהיא עשתה פרסומת אף פעם? אז זו הייתה פעם ראשונה, ויפה שוויתרו לה. עם ג'ייאל, הם פשוט אף פעם לא ראו צד מעבר לצד ה... כוחני, וואטאבר.
משעשע שדווקא נטאשה תהיה ה-correspondent אצל טיירה, בהתחשב בכך שהיא פשוט לא יכולה לדבר אנגלית. אבל באמת כל הכבוד לה, ממש שמחתי שהקריאו אותה ראשונה. היא באמת הייתה the girl to beat השבוע.
רנה עדיין נהדרת. מה שדפוק הוא שהם אומרים לה להיות Over the top, ג'יי אומר לה להיות Over the top, ואז הם מתלוננים על זה. >> מה גם שג'יי אמר שזה היה ממש טוב. >> שתנצח כבר. נקמת המלרוז. אגב, שמתם לב לעריכה של רנה אומרת שטיירה ממש יפה והיא אחלה בנאדם וכל זה? לא נמאס מפולחן האישיות הזה לטיירה? והרגע חשבתי על זה שקארי היא הבלונדינית הראשונה שזכתה ב-ANTM. שבירת-סטריאוטיפים, מישהו?
ג'סלין קצת חוזרת לעצמה. אבל אני כבר לא רואה אותה מנצחת, היא יותר מדי... נעלמת ברקע. איך טוויגי אמרה? אם היא הייתה נכנסת לקאסטינג בלי פורטפוליו, היא הייתה נדפקת חזק. היא לא נראית in person כמו דוגמנית.
ואם כבר טוויגי, איך ראו כל העונה שהיא רצתה להיפטר מג'ייאל. היא סופסוף הצליחה. D: אאל"ט, שבוע הבא Go-Sees! [זה בערך הזמן
.] צפויה להצליח: רנה, דיון.