ANTM 8x09

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gifANTM 8x09../images/Emo58.gif

לא היה לי פרומו בפרק, גרר. תגובות על הפרק לכאן.
[סמנו ספויילרים וזה
.]

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif809

אומפג. הולי מאדר פאקינג קראפ. יש. אני לא מאמין. יש! יש!!!!!!!!!!!!!111 היא עפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 ^_____^ אני פשוט מאושר
. כשהן עמדו בסוף חשבתי לעצמי "וואי, ממש לא משנה לי!", אבל העדפתי שג'ייאל תלך. כי, פשוט, אמרו בפאנל שלכל אחד יש את הדרך להתגבר על הקשיים האלה, אבל בעצם איך היא תדע אם יש לה את הקשיים האלה בלי שהיא עשתה פרסומת אף פעם? אז זו הייתה פעם ראשונה, ויפה שוויתרו לה. עם ג'ייאל, הם פשוט אף פעם לא ראו צד מעבר לצד ה... כוחני, וואטאבר.
משעשע שדווקא נטאשה תהיה ה-correspondent אצל טיירה, בהתחשב בכך שהיא פשוט לא יכולה לדבר אנגלית. אבל באמת כל הכבוד לה, ממש שמחתי שהקריאו אותה ראשונה. היא באמת הייתה the girl to beat השבוע.
רנה עדיין נהדרת. מה שדפוק הוא שהם אומרים לה להיות Over the top, ג'יי אומר לה להיות Over the top, ואז הם מתלוננים על זה. >> מה גם שג'יי אמר שזה היה ממש טוב. >> שתנצח כבר. נקמת המלרוז. אגב, שמתם לב לעריכה של רנה אומרת שטיירה ממש יפה והיא אחלה בנאדם וכל זה? לא נמאס מפולחן האישיות הזה לטיירה? והרגע חשבתי על זה שקארי היא הבלונדינית הראשונה שזכתה ב-ANTM. שבירת-סטריאוטיפים, מישהו?
ג'סלין קצת חוזרת לעצמה. אבל אני כבר לא רואה אותה מנצחת, היא יותר מדי... נעלמת ברקע. איך טוויגי אמרה? אם היא הייתה נכנסת לקאסטינג בלי פורטפוליו, היא הייתה נדפקת חזק. היא לא נראית in person כמו דוגמנית.
ואם כבר טוויגי, איך ראו כל העונה שהיא רצתה להיפטר מג'ייאל. היא סופסוף הצליחה. D: אאל"ט, שבוע הבא Go-Sees! [זה בערך הזמן
.] צפויה להצליח: רנה, דיון.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

זאת העונה הכי מאכזבת מבחינת בנות,נראה לי. לא רואה אף אחת שיכולה לזכות. בריטני כ"כ מעצבנת רנה כ"כ יפה שזה כואב,אבל היא מסתמנת כתמיד בינונית ואף פעם לא מצליחה להיות בראש.אני עדיין רוצה אותה כמנצחת. נטשה מצליחה ומצליחה אבל עדיין כ"כ בלתי נסבלת עם ההבעות פנים והדיבור שלה.אם היא תזכה זה יהיה אסון. דיון מסתמנת כזוכה וזה ממש אבל ממש לא מוצא חן בעיניי. וג'זלין יותר מדי דראג קווין ואין מצב שהיא תזכה.אבל היא משעשעת ואני מחבב אותה. ג'ייאל ;[ מדהימונת
.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

חשבתי שג'ייאל תהיה נקמתה של AJ, אבל כנראה שלא. הבאה בתור- ג'זלין. ואז רנה. ואז בגמר יהיה מעניין.

Elsewhere

New member
החתימה שלך!

גישת הנה-נה-נהנהנה! אין לי מושג מאיפה ההתחלה של זה, אבל ההמשך היה בבאפי
.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אריקה
כמה התגעגעתי אליה התכנית ממש לא אותו דבר מאז שהיא עזבה רק בגללה היה שווה לראות את הפרק בנוסף גם אני מת על המבטא האוסטרלי אז בכלל נראה כאילו הפרק נבנה בשבילי היה יותר טוב אם דיון לא הייתה בו אבל הפרסומת שלה הייתה עלובה וסתמית אוליי בריטני וג'ייאל נכשלו אבל לפחות הם ניסו לעשות את המשימה בכלל, כל השחורות מעונה 6 ועד עכשיו היו פשוט עלובות ונראה שהן באו רק כדיי לכסות את המכסה של השחורות בתכנית, וחבל וגם אם כבר מדברים על פרסומת לפחות את בריטני וג'ייאל אני יכול לשמוע ולהקשיב לקול שלהן בלי שיהיה לי רפלקס הקאה הקול שלה פשוט מחריד אני בניגוד לטיירה דווקא אהבתי את הסטיב ארווין של רנה היה נחמד לראות משהו קצת שונה ומיוחד נטשה חמודה, ובניגוד למה שכולם חושבים אני דווקא רואה אותה כמנצחת ולא את דיון יש לה כבר את הסיפור הייחודי לה בתור הרוסייה הראשונה בתכנית יש לה את סיפור האנדרדוג בתכנית שהיה כמעט לכל המנצחות, התחילה חלש ולאט לאט הוציאה תמונות מדהימות וגם היא נבחרה לקאבר גירל אוף דה וויק 3 פעמים נראה לי שזה הכי הרבה לפי דעתי פשוט כתוב לה על המצח "מנצחת" בכל מקרה רוצה אותה ואת רנה בפיינל 2 ומי שתהיה הכי מוצלחת שם אני ארצה שתנצח כרגע אני לא יודע בריטני איתם בפיינל 3 ודיון וג'סלין עפות בפרקים הבאים לא יודע מי קודם

למעלה