ANTM 808

De fire

New member
../images/Emo58.gif ANTM 808

שמישהו יקרא למשטרה, ג'ואני גנבה את ההצגה. רנה בחורה מאוד יפה, אבל ליד ג'ואני היא פשוט נראתה כמו קקטוס יבש. האמת שגם קים, חוץ מהדבר הנוראי הזה שהיא לבשה, נראית הרבה יותר טוב. למרות שזה בטח רק המייק אפ. אני אישית הייתי משוכנע שנט(ש)ה (אני לא מאמין שהם ממשיכים עם השמות האלה. Brown? נו באמת..) תעוף, גם בגלל שנראה שהגיע זמנה, גם בגלל איך שהיא נראתה בפרק מאז הקטע עם ביקור המשפחות וכמובן בעיקר בגלל שהמקום שהיא ממוקמת בתמונה הקבוצתית שממנה מעלימים את המודחת בסוף כל פרק הוא לא מקום של מישהו שתהיה בשלבים האחרונים. מאודששמחתי להתבדות, היא מביאה בידור מעולה וגם מצטלמת ממש טוב. אז מה אם פנים אל פנים היא נראית כמו לודמילה בובת המין המתנפחת. ואני לא יודע מי נתן לטיירה את הזכות לתת טיפים בקשר ללבוש. היא הסתכלה על עצמה במראה לפני שנכנסה לסט באותו יום? זה לגמרי סתיו 1790 בערב הסעודית כמו שהיה נראה אם מעצב בגדים עיוור היה מעצב אז את הדגמים. אם היא כ"כ נואשת למשהו שיגרום לה להיראות רזה יותר אני ממליץ על משלשלים. לגבי הזוכה אני באמת חושב שאין שום סיכוי שזו תהיה מישהי מלבד בראון-וולהיי. כל הפרקים האחרונים פשוט זועקים את זה.

Mr Bing 16

New member
ANTM - שאלה (ספוילר לעונה 1)

מישהו יודע למה בתוכנית מתייחסים לכל הזוכות אבל מתעלמים מקיומה של אדריאן? קרה שם משהו שפספסתי?

Mr Bing 16

New member
דוגמאות(אולי ספוילר לעונות מתקדמות)

בפתיח של עונה 8, מראים את כל הזוכות הקודמות חוץ ממנה [וגם בפתיחים הקודמים לא הראו אותה], בכל הבתים בעונות האחרונות היו תמונות של זוכות קודמות אבל לא שלה, ואני בכלל לא זוכר שבעונות האחרונות הזכירו אותה בכלל... אולי אני רק מדמיין

n l m

New member
אממ.., כל מיניי עניינים

קודם כל העובדה שהיא הצטלמה לפלייבוי ומקסים שהם מגזינים לגברים מה שטיירה תמיד מנסה להרחיק מהתכנית שלה בנוסף היא התרעיינה לאיזה עיתון ואמרה שANTM הבטיחו לה איזה חוזה ענק אבל לא קיימו והיא נורא מאוכזבת מהם ואמרה על טיירה שאוליי היא נראית נחמדה בתכנית אבל במציאות היא ממש לא ככה אחריי זה היא התנצלה אבל טיירה לא סלחה לה והחליטו לנדות אותה מהתכנית ולא להתייחס אליה וגם אם לא היו מחליטים אין להם איך להתייחס אליה כי היא בחרה לא להמשיך בקריירת דוגמנות

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif לעונה 1 [?]

אתה צודק היה סכסוך בין אדריאן לטיירה אדריאן אמרה שטיירה צבועה והיא שלחה לטיירה מייל עצבני שהיא לא התיחסה אליה אחרי התוכנית ולא דאגה לקדם אותה מכיוון שאדריאן הייתה קצת בתקופת נפילה טיירה בתגובה אמרה שהיא דואגת רק לפרסים שהמנצחת אמורה לקבל והיא לא אמורה לדאוג למתמודדות אחרי התוכנית זה לא התפקיד שלה והיא צודקת אדריאן לאחר מכן התנצלה בפני טיירה אך לא נראה לי שהן עכשיו ממש חברות טובות

../images/Emo58.gif

רנה עוברת תהליך "מלרוזיציה". בערך בשלב הזה של העונה השופטים התחילו להעיר שמלרוז מבוגרת מדי. *אנחה* וכן - בראון וולהיי כל כך מקבלת עריכת מנצחת. ולמה לעזאזל כולן נכנסו להריון בגיל 18? אני מפספס משהו?

Elsewhere

New member
זה לא נכון.../images/Emo58.gif808

דיון תנצח, כן. כלומר, אתה יודע, שוב - עריכה. השופטים אמרו שמלרוז מבוגרת מדי מהפרק הראשון.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

גו דיון! ויש מצב שאני אשנה את הטופ 3 שלי מרנה, בריטני ודיון לנטשה, בריטני ודיון. בכל מקרה נטשה נופלת בפיינל 3 בגללש היא לא יכולה לעשות פרסומת עם המבטא הרוסי הכבד מאד שלה. חוץ מזה קצת התבאסתי על הוויב של בריטני. היא חזרה להיות בריטני שלא אהבתי... שישימו לה פאה או משהו.

Elsewhere

New member
סליחה?../images/Emo58.gif

אם דניאל שרדה את הפרסומת, גם נטשה יכולה. אני רק מקווה שבריטני תיפול בקרוב. ושדיון לא תנצח.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 0808 ../images/Emo58.gif

תודה לאל שהורידו לבריטני את האוגר המת מהראש, זה היה מזוויע. פתאום היא נראתה לי הרבה יותר יפה. והתמונה שלה הייתה משגעת. איך הם בדיוק ציפו שוויטני,שאין לה תמונה אחת טובה אפילו,תשרוד ליד אחת הדוגמניות הכי מצליחות מהתוכנית?! וסליחה לרנה,אבל כל אחד ייפול ליד ג'ואני.
דיון לגמרי מסתמנת כמנצחת,וזה מבאס אותי תחת. איתה בפיינל תהיה רנה אני חושב ובפיינל 3 או בריטני או נטשה. ג'ייאל תיפול בטופ 4 ג'זלין בפרק הבא

Elsewhere

New member
כוס-אמ-אמק.../images/Emo58.gif0808

הגענו לשלב הזו בו אני לא רוצה שאף אחת תעוף :S. כלומר, חוץ מג'ייאל ובריטני.
אבל בתכלס, אין אף אחת שאני _שונא_. ובעונה שעברה זה לא קרה עד לפיינל 2
, כשנפטרנו סופסוף מיוג'ינה המכוערת הזו. >< אהבתי את הפרק. רנה ניצחה! רנה שליטה! היא מושלמת ;[. אני רוצה פיינל רנה-נטאשה. זה לא יקרה. דיון תנצח עם העריכה הזו. סעמק. שמתם לב, אגב, איך הגיעו דוגמניות רק מהסייקלים האחרונים, ושאנן? מה עם ג'נאשה, כפרעליה, שלא התעוררה? אני חשבתי שעכשיו כשיש 7 בנות יעשו דוגמנית אחת מכל עונה. אבל לא! זה היה מבאס. כאילו, וואו, ג'נאשה שלא התעוררה בעונה השנייה? אן ואווה כותבות לקאסי בבראוניז? מוניק מנגבת את התחתונים שלה על המיטה של מלרוז/מסמנת את הטריטוריה שלה? ג'יידה והשיער?
אבל לפחות היו שם ג'ואני
ומישל
. [אה, כן, וויטני עפה. חבל. אבל, נו, צפוי. ובאמת שהגיע זמנה.] אני מחכה לטופמודל אולסטארס. אבל ממש. Runner-ups revenge! זה לא יקרה, נכון?
בברכת Wholahay לכם ולבני משפחותיכם, Peace out.

../images/Emo58.gif

שאלוהים יעזור לי - אני לא מבין מה כולם מוצאים בנטשה. התמונות הראשונות שלה היו מזעזעות, בהמשך היא למדה איך להצטלם כמו בובת מין ובפאנל השופטים היא נראית ומתנהגת כמו פלסטיק שזה פשוט מחליא. אני ממש ממש מקווה שהיא תהיה הבאה בתור לעוף. תודה לאל ששינו את השיער של בריטני, היא נראית עכשיו מעולה. סדר ההעפה שיהיה: ג'סלין - ג'אל - נטשה - רנה/בריטני - בריטני/רנה - דיון. סדר ההעפה שאני מקווה: נטשה - ג'אל - ג'סלין/דיון - דיון/ג'סלין - רנה - בריטני.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

תם עידן ג'סלין? אני לא רואה אותה עוברת את הפרק הבא. וג'אל נחלשת. דאמיט. היא חייבת להגיע לפחות לפיינל 4! למרות שלא הגיוני. השלוש בגמר יהיו נטשה, דיון ובריטני. רנה תיפול בגלל הגיל, ג'אל בגלל שהיא נחלשה ואי אפשר להבין מילה ממה שהיא אומרת וג'סלין... כי כמו כל מתמודדת אובר-דה-טופ (מוניק, ליסה) היא לא שורדת הרבה אחרי הטיסה לחו"ל. ובגמר יהיו דיון ובריטני, כשעכשיו בלי הרואד-קיל על הראש שלה, יש לבריטני סיכוי מול דיון. אבל באמת שאין אחת שאני לא אוהב- כל דמות שם נבנתה כ"כ טוב במשך העונה וכל אחת אני אוהב, או אוהב לשנוא. גו עונה 8!

למעלה