ANTM 807

../images/Emo58.gif ANTM 807

ממש לא הבנתי למה ירדו על התמונות של שרה, אבל שיבחו את התמונות של נטשה - הן נראות בדיוק אותו דבר! היו שם פחות או יותר אותם רגשות, ובכל התמונות של שתיהן הידיים היו בתמונה והלוק הכללי נראה מזויף ולא אמיתי. אולי בגלל שנטשה כולה היא בעצם פלסטיק, אז אין ממש מה לעשות איתה. כשוויטני ושרה היו בבוטום 2 לרגע חשבתי שאולי יש סיכוי שוויטני תעוף, אבל אז נזכרתי שהיא השמנה היחידה שם, ויותר מזה - היא שחורה. אחרי שקתלין, קסנדרה ופלישיה עפו, אין מצב שנראה את וויטני או דיון בחוץ בזמן הקרוב... לעוף ומהר - נטשה. אחרי זה ג'אל. אחרי זה גם וויטני. לגמר - בריטני. גם רנה יכולה להיות שם. איזה כיף! בשבוע הבא סוף סוף מחליפים את התספורת המזעזעת של בריטני! איזה כיף 2! בפרומו לפרק הבא הפוטושוט יערב בנות מהעונות הקודמות ונזכה לראות את ג'ואני (ההו-כה-מושלמת!)!! אני ממש מקווה שבריטני תהיה זו שמצטלמת איתה..

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לא היה לי פרומו :-\ ושמחתי מאד ששרה עפה. נמאס לי ממנה מזמן מזמן. ואני עדיין אומרת פיינל 3 של דיון, רנה ובריטני.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 0807 ../images/Emo58.gif

פרק מדהים לדעתי ממש נהניתי ממנו המסיבת בריכה הוציאה מהבנות את המיטב
הצילומים היו כרגיל לעונה נהדרים ממש אהבתי רנה עדיין יפה ברמות שאי אפשר לתאר בכלל ונטשה עדיין בלתי נסבלת ברמות האלה נראה לי שכבר הכתירו את המנצחת לעונה וכנראה שהיא תהיה שוב שחורה- דיון. תזכרו מה שאני אומר לכם! אני לא רואה אף אחת אחרת שיכולה לזכות כרגע חוץ מדיון אולי רנה אם היא תשנה את ההתנהגות שלה מעכשיו ואם השופטים יבחרו בבריטני זה יהיה אסון ג'ייאל מלכה בת מלכה אבל חייבת לדעת לסתום את הפה וג'זלין מ-ד-ה-י-מ-ה
לפרק הבא
לפרק הבא
לפרק הבא
לפרק הבא
לפרק הבא
לפרק הבא
לפרק הבא
לפרק הבא
לפרק הבא
לפרק הבא נראה לי שהולך להיות ממש מצחיק עם קים ודיון ובריטני תצטלם עם התאומות כפרעליהן ^^ ומי תזכה להצטלם עם הבחורה הכי מדהימה אי פעם בתוכנית?הלוואי רנה! ג'ואני
סוף סוף לראות אותה שוב :D:D:D:D:D:DD:D!!

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

ואוו, פיינל 7. איזה קטע. אני חושב שההעפה היחידה העונה שלא הייתה צריכה לקרות זו ההעפה של פלישיה. חוץ מזה, כל הבחירות היו נכונות. פוטושוט מגניב. לגמר- דיון, בריטני, ג'אל. לעוף מהר- רנה. ולסיכום- מלרוז
איזה כיף לראות אותה שוב. לא היה לי פרומו, אבל ממה שהבנתי מכם רואים בנות מעונות קודמות- אדיר.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif לפרק הבא

כמו שכולם ראו יהיה את הבנות מהעבר ואירועים לא נשכחים הבנות יצטלמו בתור הדוגמניות למשל ג'ייאל תצטלם עם רבקה-ג'ייאל תהיה זאת שמתעלפת. רנה תצטלם עם ג'ואני-אאל"ט כל הקטע של הרופא שיניים. דיון תצטלם עם קים-הנשיקה בלימוזינה. בריטני עם התאומות-אין לי מושג האמת מה..מה כבר היה מיוחד עם התאומות? וויטני תצטלם עם שאנון-גם לא יודע מה..אולי כל הקטע של העירום?או עם הדוגמן שהיא הייתה מאוהבת בו? נשארו ג'זלין ונטשה..לא ידוע מי עם מי נראה לי אבל נטשה תהיה עם מישל ויהיה את הקטע של הפצעים על הפנים

למעלה