ANTM 711

maya567

New member
../images/Emo58.gif ANTM 711

לפחות נפטרנו מאחת מהן.... למרות שבניגוד לכל המגיבים בפורום, אני העדפתי את מישל על פני אמנדה. בשבועות האחרונים יוג'ינה מתחילה להתחבב עלי יותר ויותר. בפרק הזה היא היתה מצוינת. חוץ מזה אני ממש נהנית כל פעם כשמלרוז זוכה באתגרים. היא מעולה ומצחיק לראות את שאר הבנות מתבאסות רצח כל פעם שהיא זוכה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב
בקיצור - מבחינתי, פיינל 3 של יוג'ינה, מלרוז וקרידי, כשלא ממש משנה לי מי מהן זוכה. איך שאני מכירה את טיירה - היא תדחוף את אמנדה הגרועה הזאת לשם על חשבון אחת מה-3 (כשבאחת מה-3 אני מתכוונת למלרוז או קרידי כי אין מצב שיהיה פיינל 3 בלי יוג'יה...).

anywhere

New member
../images/Emo58.gif 711

הרי כל כך ברור שהשאירו את אמנדה לבאטם 2 רק בשביל שהיא תהיה מול אחותה. היא היתה אמורה לקבל לפני קארידי, קארידי היתה הרבה פחות טובה היום. (פלוס, היא מכוערת רצח) אני עדיין מהמר שמלרוז עפה שבוע הבא, לצערי, ואחריה יוג'ינה, וקארידי מפסידה לאמנדה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif וגם לזוכה בעונה 6

וואו, יוג'ינה הולכת ומשתפרת. היא יותר טובה מדניאל, ודניאל ניצחה את עונה 6... בכל מקרה, נראה לי שזה ההתחלה של נפילתה של קארידי. אני מקווה שאמנדה תשתפר בפרק הבא, כי מכולן היא היחידה שמגיע לה לנצח בערך סוג של. בקיצור, אני בעד להרוג את כולן ולהתחיל עונה חדשה, שאולי, א-ו-ל-י, תחזור להיות טובה כמו עונה 5.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הפרק הזה גרם לי לרצות לראות את יוג'ינה מנצחת. לעומתה קרידי, שהייתה הפייבוריטית שלי עד לא מזמן, מפשלת כבר שני פרקים ברצף ולא יהיה אכפת לי לראות אותה עפה בפרק הבא. מה שאני רוצה שיהיה: 4. קרידי 3. אמנדה 2. מלרוז 1. יוג'ינה מה שאני חושב שיהיה: 4. קרידי 3. יוג'ינה 2. מלרוז 1. אמנדה

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מבין אותך ואת עומר שטוענים שאמנדה תיקח. יותר נכון אני יכול להבין כי העונה הזו הבנות באמת די פרווה, והיא בצורתה הבולימית איכשהו מתבלטת מעל הסתמיות של יוג'ינה (תמונה טובה באמת ראשונה בפרק 10 מינוס ריקאפ, נו באמת) ושתי הבלונדיניות המופרעות (אחת סתם חולה בראש, והשניה על סף התמוטטות עצבים) אבל לא ממש רוצה להבין. בכלל, מישל היתה הרבה יותר טובה וכשהן עמדו אחת ליד השניה בשיפוט זה בלט בצורה מטורפת עד כמה מישל נראתה יותר טוב. חבל שדווקא היא הלכה מהשתיים, את מישל אני עוד מוכן לקבל כזוכה. הו וול, אני מתחיל לקוות שהשמועות הבלתי מבוססות על עונת שמנות בעונה הבאה נכונות אחרת זה מתחיל להיות דפוס של עונות בינוניות עם בחורות סתמיות, מלבד חצי קרן אור בעונה שעברה שאפילו לא זכתה בסוף.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אני אישית אהבתי את מישל הרבה יותר מאמנדה, לא יודע מה אתכם. אני חושב שגם השופטים אהבו אותה יותר, אבל היא פשוט הרסה לעצמה. אם מלרוז עפה בפרק הבא, אני אהיה המאושר באדם. ואז יהיה פיינל 3 שלא אכפת לי מי מנצחת.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

תהרגו אותי אבל כמה שכביכול העונה הזאת גרועה אני אוהב אותה ואני פשוט לא יודע למה אני מאוד אהבתי גם את אמאנדה וגם את מישל אבל טיפה יותר את אמאנדה ודווקא היום פתאום את מישל יותר ואז היא עפה ככה זה תמיד קארידי מלכה מלכה מלכה ולא יעזור לכם למרות שאני עדיין חושב שהיא תעוף שבוע הבא ויוג'ינה בכלל מלכה היום היא הוציאה לכולן מהקישקה האם יש לה סיכוי לזכות אחרי שעונה שעברה זכתה שחורה?לא נראה לי but its all about journey

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif711

עונה די מאכזבת... הגיע הזמן שהתאומות יעופו שתיהן חלשות ואפילו שהתמונה של מישל הייתה יותר טובה באמת היא הייתה צריכה לעוף כי זה די לא פייר שהיא תישאר על חשבון מישהו שרוצה את זה... אבל גם אמנדה לא משהו, לא היה לה ממש תמונות וואוו עד היום.. יוג'ינה נהייתה טובה רק ב2 פרקים האחרונים לפני זה היא הייתה בנונית לגמרי אז נכון אולי היא עברה תהליך כמו שצריך לעבור אבל היא עדין לא מספיק טובה בשביל לזכות אני מעדיף שאו קארידי או מלרוז יזכו למרות שמלרוז מעצבנת אבל כמעט כל התמונות שלה יצאו טוב והיא היחידה שהפרסומת שלה יצאה עוד איכשהו בסדר.. וקארידי ממש טובה למרות שב-2 פרקים האחרונים היא לא משהו.. ומה שגם מעצבן שהם מלבישים את קארידי במכנס קצר ואז שהיא עומדת באותה פוזה שאמנדה או מישל עמדו בה היא נראה זולה.. זה טיפשי שהם עושים את זה....

../images/Emo58.gif

לצערי אני חושב שקארידי תהיה הבאה בתור וככה יהיה ייצוג של בלונדינית שחורה ותאומה מעוותת בפיינל 3. מה שאני רוצה שיקרה: 4. אמנדה. 3. מלרוז. 2. יוג'ינה. 1. קארידי. מה שכנראה יקרה. 4. קארידי. 3. מלרוז. 2. יוג'ינה. 1. אמנדה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

למה כולם חושבים שאמנדה תנצח?? אם כבר זוכה לא קשורה - שתזכה יוג'ינה...

../images/Emo58.gif לכל העונות

שימי לב לכל המנצחות, במיוחד בעונות האחרונות, כולן היו בנות שלא ממש התבלטו בהתחלה ולא נראו ממש כמנצחות (חוץ מאווה). מבין ארבעת הבנות האלה רק 2 מתאימות להגדרה - יוג'ינה ואמנדה. חוץ מזה, כל העונה פחות או יותר סבבה סביב גימיק התאומות, ככה שזה רק הגיוני שאם כבר סוג של אנדרדוג תהיה, אז זו תהיה אחת מהתאומות. אגב, זה כזה ברור שכל הפרק הבא אמנדה תתבכיין על כמה שקשה לה בלי מישל, אבל היא לא תתן לזה להסיט אותה מהמטרה שלה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif לכל העונות

דווקא בעונה 3 הייתי משוכנע שיה-יה לוקחת, הזכייה של אווה ממש הפתיעה אותי. אבל אני בהחלט מסכים שבעונה השניה, הרביעית והשישית (ראשונה וחמישית לא ראיתי) זה בהחלט כך- המקום השני היה הרבהההה יותר ראוי מהמקום השני (במיוחד בעונה 2) והזוכות היו ממש מאכזבות. בוא נקווה שהפעם זה יהיה יותר טוב ויתנו לבלונדה לנצח (ולא אכפת לי אם זו קארידי או סמלרוז)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

איך לא ראית חמישית? העונה הכי טובה של טופ מודל. ובכל מקרה, בכל שש העונות שעברו לא היתה עונה שפשוט חשבתי שהבחירה בזוכה זה ביזיון ועוול ותפסתי את הראש בידיים כמו בעונה 6.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

ממש ממש לא אוהב את העונה החמישית [אני בין היחידים נראה לי] אולי בגלל שממש היה קשה לי לאהוב משם מישהי פסציפית ובהחלט אני חושב שכולם תפסו את הראש בידיים כאשר דניאל זכתה ולא ג'ואני [שהיא אחת המתמודדות הכי טובה שהייתה אי פעם בטופ מודל אם לא ה-כי טובה!]

Boran

New member
../images/Emo58.gif

דוקא לי היו שתי פייבוריטיות עוד מהפרק הראשון. ג'יילה וניקול (שזכתה בצדק). ובכלל היתה עונה מצויינת. אבל נו, על טעם וריח...

MeetLofe

New member

ג'יילה בהחלט הסתמנה כפבוריטית התחלתית שלי אבל אז היא ממש עלתה לי על הפיוז את ניקול לא סבלתי מהפרק הראשון שראיתי אותה לא סבלתי לכל אורך העונה וסבלתי שהיא זכתה ולא ניק [שהייתה איכשהוא הפבוריטית שלי] אחרי זה למדתי עוד איכשהוא לחבב אותה בכ"א מהעונה ה4 אני רגיל שהפבורטיות שלי זוכות מקום 2 [קיילין,ניק,ג'ואנ(שבוא נגיד זה היה הכי לא בצדק בעולם)]

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

כן, כולם אומרים את זה. התחלתי לראות בערוץ 3. ואם כבר מדברים על עונות אחרות, נכון שAJ מ7 ממש מזכירה את יואנה מ2, רק יותר רזה?

MeetLofe

New member

משהו בAJ דווקא מזכיר לי את ג'יילה [5]

למעלה