ANTM 707

De fire

New member
../images/Emo58.gif ANTM 707

וואו, מוזר לראות פרק כשעבר פחות משבוע מהשידור שלו. לחזור למשטר אזרחי רולז. בכל אופן, ראיתי ביחד את 706 ו-707, ושכה יהיה לי טוב, התחלתי לחבב את התאומות. אחרי שלא סבלתי את הצורה שלהם במשך 5 פרקים. לצערי ככל שהעונה מתקדמת אני מבין רק כמה הקאסט חלש העונה מבחינת פוטנציאל שכולל שילוב של אופי ויופי. באמת נראה שסמלרוז בדרכה הבטוחה לגמר, ואולי אולי זה יהיה אפילו גמר משולש מול התאומות. עם מצב הקאסט זה לא בלתי הגיוני. ברוק פשוט הקרינה סוג של קריקטורה עם כל העליצות הביזארית שלה. יותר כמו דמות מוקצנת מורוניקה מארס (שאני חייב חייב להשלים כבר!) והיא אפילו לא היתה כ"כ יפה. ברוך שפטרנו. לפחות הפוטושוטים מקוריים ויפים ברובם העונה. דווקא את זה של 707 לא אהבתי. פאביו חייב למצוא את היקום המקביל שבו הוא היה סמל מין, ולהשאר שם. בעצם שימצא כל מקום שבו הוא לא יבוא לידי ביטוי בתוך החיים שלי, ושישאר שם. לא ממש אכפת לי כל עוד אוכל לשכוח שוב שקיים כזה יצור ולא להזכר לעולם.

../images/Emo58.gif707

אני כל כך אוהב את מלרוז. היא פשוט הביצ' הכי מעולה שאי פעם הגיעה לריאליטי. והקטע הכי טוב אצלה שזה היא בכלל לא מתכוונת להיות מרושעת
פאביו נראה ממש מקומט. באמת היינו חייבים לקבל אותו בקלוז-אפ?

anywhere

New member
../images/Emo58.gif ANTM 707

דיעות של רוסים סאקס! בכלמקרה, סמלרוז רוקס. הפוטושוט של טיירה היה מעולה. איכשהו בעלת הבורדל התפוחה הזאת מוציאה תמונות טובות בפוטושוטים שהיא מצלמת כל עונה. התמונה של קארידי יפהפיה, למרות שאני לא סובל אותה. גם הפוטושוט שהן צילמו עם הצב הזקן בעולם היו טובות לדעתי. אני מהמר על גמר של סמלרוז, קארידי ותאומה אחת, אולי אמנדה, כשהאחות המאוכזבת מקום רביעי.

De fire

New member
../images/Emo58.gif707

א. אם הובן לא נכון, גם אני מחבב++ את סמלרוז. היא טובה מקצועית, ומשעשעת בטירוף. ב. לגבי התאומות זה מעניין, עד הפרק הזה מישל היתה הטובה והדומיננטית יותר, התאומה שהיה לה אופי, ואיכשהו בפרק הזה היוצרות די התהפכו. זה מה שנטיות לסביות עושות לבחורה. מישל בדרך הבטוחה לחזור להיות נהגת משאית שעירה עם ריח של דגים נוטף ממנה. ג. דיעות של רוסים סאקס, עומר Swallows. כן אז זה ברמה של ילד בכתה א (ילד בכתה א שיודע קצת אנגלית). Sue my russian ass.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לא יודעת על מה אתם מדברים. פאביו רולז. אני מהמרת על גמר של קארידי, מלרוז ויוג'נה/ג'יידה. טיירה לא תסכים להגיע לפיינל 3 בלי שחורה אחת לרפואה. והרי זו הסיבה היחידה ששתי המעפנות הללו עדיין שם. בשבוע הבא לדעתי אמנדה עפה. צריך להפריד בינהן מתישהו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מהגמר של העונה הקודמת השופטים איבדו את שפיות דעתם. להשאיר את הכושיות המכוערות ולהעיף אחת אחרי השניה את מג, איי ג'יי וברוק? איפה אתם חיים? ולהגיד שלהיפר אקטיבית המטורפת יש אישיות מצויינת... חבורה של חארות, זה מה שהם. פרק הבא קארידי עפה. הגמר יהיה יוג'ינה, אנצ'ל וג'יידה, יוג'ינה תנצח. הכל הולך הפוך בעונה הזו עונה גרועה.

O r a c l e

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo210.gif

יוג'ינה לא תנצח... שחורה מנצחת פעם ב-3 עונות... אני מתגעגע לעונות 1-2 שבהם שחורה לא הייתה חייבת להגיע לגמר!

O r a c l e

New member
../images/Emo58.gifantm 7x07../images/Emo210.gif

הספקתי לנסות להבין את השופטים... נכון יוג'ינה נראת מיוחד אבל פאק- היא לא יכולה להצטלם בשיט- לא הייתה לה אף תמונה טובה ממש! שיפסיקו לחשוב שאנצ'ל נראת מדהים- היא כל כך לא! קרידי הייתה מצויינת- אני ממש אוהב אותה. התמונה שטיירה צילמה אותה הייתה מדהימה. למרבה הפלא גם של ג'יידה- שאני עדיין שונא. הפוטושוט עם פביו היה מטומטם- אני לא סובל את היצור המחליד הזה. אם לזה שואפים בקריירת דוגמנות- לככב על כריכות של רומנים צ'יזיים- עדיף למכור סבונים בשוק. ברוק היא חמודה אבל זה היה ברור שהיא לא תגיע יותר מידי רחוק עם המראה המושלם והחמוד שלה. אני מת על התאומות- בעיקר על אמנדה. אני שמח שהיה לה שבוע טוב. למרות כל מה שאומרים אני חושב שמישל תעוף קודם- כניראה ברביעייה האחרונה. ההימור שלי לגמר הוא: קרידי, סמלרוז ואמנדה. והבאה לעוף היא כניראה יוג'ינה.

../images/Emo58.gif

אני שונא שעונה שלמה מראים לנו משהו אחד, ואז בפרק שמעיפים מישהי פתאטום מציגים אותה באור אחר לגמרי כדי שזה יראה הגיוני. רק שבוע שעבר ברוק הפציצה עם התמונה של בריטני וקווין - ועוד קראו לה ראשונה - אז פתאום להגיד שהיא אף פעם לא הביאה תמונה באמת מוצלחת?? שלא לדבר על זה שכולם אהבו את התמונה שלה בשחור-לבן... חוץ מזה, ממש עצבן אותי שבמהלך כל העונה הם כל פעם היו מופתעים מחדש שברוק מוציאה תמונות שהן לא ביוטי-קווין. כבר מהפרק הראשון זה ככה, אז למה הם מופתעים כל פעם מחדש??? לברוק ממש לא הגיע לעוף הפרק, וכל התירוצים שלהם לא יעזרו. אני ממש מקווה שההתחברות של אנצ'ל לקארידי מרמזת שהיא תעוף בפרק הבא, כי כנראה שחברות עם קארידי היא סוג של נשיקת המוות (ורק שלא יעיפו לי אותה, אם הם לא רוצים שלחץ הדם שלי ירד בצורה דרסטית). בגמר כנראה יהיו קארידי, מלרוז ואחת התאומות. למקום רביעי אני רואה את יוג'ינה או ג'יידה, כי באמת יש גבול.

O r a c l e

New member

אם קרידי עפה אני מחרים את טופ מודל!!! אי אפשר לעשות את זה גם עם ניקול (עונה 3) גם עם מולי סו (עונה 6) וגם עם ליסה (עונה 5) וגם עם קרידי!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ANTM 07X07 ../images/Emo58.gif

פשוט נמאס לי מהעונה הזאת! יש להם כ"כ מזל שקארי די שם נשבע לכם!! אף הדחה לא הייתה מוצדקת!! אני לא יודע מה עובר על השופטים האלה הם חולי נפש דבר ראשון ג'יידה הייתה צריכה לעוף ואם כבר אז יוג'ינה ולא ברוק כי רק שבוע שעבר ברוק הוכיחה כמה שהיא יכולה מישל ואמאנדה שתיהן מדהימות למרות שאני מחבב את אמאנדה יותר [בהתחלה חיבבתי יותר את מישל] אנחל סוף סוף הוציאה תמונה מהממת ומלרוס קרעה את כולן וקארי די פשוט מלכה והוציאה את התמונה הכי טובה ב'פירס' זהו. נמאס לי מההדחות הלא מוצדקות.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

זה כ"כ מושלם!
התמונה האהובה עליי שטיירה צילמה

O r a c l e

New member

יש מצב להעלות גם את התמונה של ג'יידה הנה? לא מסוגל לעשות פרינט סקרין ואין באתר של ANTM

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

מישהו פה ציין שהעונה הזאת הולכת הפוך, והוא לגמרי צודק. השופטים מעיפים אחת אחת את הבחורות החזקות- מג, AJ, ברוק... זה כבר על סף המתסכל. הפוטושוט של טיירה היה כ"כ סין-סיטי. קרידי הייתה מצוינת, ברוק הייתה מצוינת, אנצ'ל הייתה מצוינית. אפילו ג'יידה הייתה בסדר. רק מלרוז- מה לאזעזל קרה שם? היא נראתה כמו ליצן באמצע הופעה גרועה במיוחד. אי אפשר פשוט למחוק את פביו מקיום? הוא פשוט מזיק לעולם. הוא נראה כמו חרמן זקן שמנסה לאנוס ילדות קטנות. לסיכום, פרק טוב, תמונות מצוינות, הדחה על הפנים. (כמו כל ה4 פרקים האחרונים.)

למעלה