ANTM 509

Boran

New member
../images/Emo58.gif ANTM 509

פרק כ"כ מצחיק! בקטעים עם הבחורים התפוצצתי מצחוק. התמונה של קים היתה מצויינת. הם חייבים להפסיק לעשות לי כאלה התקפי לב. היה מספיק גרוע ששמו את ניקול וג'יילה, שתי הפייבוריטיות שלי מפרק 1, בבוטום 2, ואז עוד אמרו שמעיפים את שתיהן? הייתי בשוק, כבר עמדתי לקפוץ מהחלון. מזל שלא העיפו אף אחת. שיעיפו כבר את ליסה, היא מעצבנת אותי. אני מניח שהרבה מזה זה העריכה, אבל עדיין. קים מתחילה להתחבב עליי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 509

כמה מתאים לך לאהוב בדיוק את כל הבנות שאני לא סובלת? טוב. חוץ מניקול. מבחינתי פיינל 3 מושלם זה ניק, ניקול וליסה (כשליסה זוכה בכל...). את קים צריך כבר להעיף. היא אמנם מעניינת טלוויזיונית, אבל דוגמנית? גיב מי א ברייק. ובכל הקשור לג'יילה - הבחורה פשוט מכוערת. אזניים ענקיות, יותר מדי פירסינג, ושיניים שזקוקות להלבנה באופן דחוף. ושאני לא אתחיל לדבר על הגוף שלה... יועפו ג'יילה וקים מייד. חוץ מזה, הפרק באמת היה טוב. ראיתי ורוניקה מארס לפני שראיתי את הפרק, אז ידעתי שקים תנצח בתחרות
. וגם לי היה מיני התקף לב קטן כשנראה היה שניקול בדרך הביתה.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

לקים הייתה תמונה איומה. לא היה לה שם גוף בכלל. אני עם ליסה עד הסוף. לפי דעתי כל שאר הבנות מקנאות כי חוץ מהשבוע הזה, היא הייתה הכי טובה לאורך כל התחרות. גמר של ליסה, ניקול וניק (באותו הסדר) יהיה פשוט מעולה. בכלל, העונה הזאת מצוינת. יש שם הרבה בנות טובות.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אני חייב לאמר פשוט אין לי מזל בעונה הזאת בהתחלה אהבתי את שרה וקאסי ושתייהן עפו לי באותו פרק לקחתי את קורין כפייבוריטית עפה 2 פרקים אחריי אז לקחתי את קייל כפייבוריטית ואתם יודעים מה קרה (ועדיין לא ממש הבנתי למה) ועכשיו שג'יילה אצלי בטופ היא עמדה להיות מועפת אבל מזל שלא עד כמה שהגישה שלה אוליי שחצנית ומתנשאת היא הכי יפה שם לפי דעתי ויש לה את התמונות הכי טובות, כולל זאת של הפרק האחרון בהתחשב בזה שהיא בעצם עשתה צרחה מזוייפת והיה לה יותר קשה ליסה וניק חייבות לעוף מייד לפי דעתי ליסה נראית 10 שנים יותר מהגיל שלה העור שלה נפול והקול שלה בלתי נסבל ועיינתי לא מזמן בפרוטפוליו ולניק יש את הכי גרוע מכל אלו שנשארו כולם מתלהבים ממנה ואני לא מבין למה היא הייתה צריכה לצאת במקום קייל כשהייתה לה את התמונה שם שהיא עמדה שם שטוחה היא רזה מדיי, אין פרופורציות ואני לא מבין מה יהיה אפשר לעשות איתה בתור דוגמנית

למעלה