Americas Next Top Model 304

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifAmericas Next Top Model 304

היה פרק מעולה. הדרמה בבית בין איווה, אן, ג'ניפר ואמנדה מאוד מעניינת. אני מת על ג'ניפר. אמנדה, יה-יה, ג'ניפר או קאסי צריכות לזכות. רק להן מגיע לדעתי. אולי גם לטוקארה או לאיווה. אם הייתי צריך לבחור הייתי בוחר בקלי לעוף, כי התמונה שלה באמת הייתה גרועה. או בנורל, שגם לא הייתה משהו בכלל.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 304 והישרדות 9 קצת

יש בנורל משהו מאוד.. ממ... שלומיאלי כזה. ואני לא מתכוון לאיך שהיא הלכה, אני מתכוון לאיך שהיא נראית. כמו גיקית רצינית. כאילו הגשר שהיה לה השפיע לה על כל שאר ההופעה. קאסי וקריסטי מדהימות. אני לא מאמין איך העיפו לי את קריסטי, ועוד כשלקלי היתה כזו תמונה זוועתית. קודם את ליה, עכשיו את קריסטי... אני רק מקווה שלא יעיפו לי את קאסי בפרק הבא. בסוף תזכה איזו מכוערת או משו. זה כמו פאקינ הישרדות 9- את כל הכי יפות מעיפים בהתחלה. גם על אן יש קצת. ובסוף כשטיירה מחלקת את התמונות, היא עומדת על משהו או שהיא סתם גבוהה? כי תמיד היא גבוהה באיזה ראש מכל שאר המתמודדות, אבל כשמראים פול שוט אז רואים שטיירה בעצם עומדת על הרגליים, אבל זה לא הגיוני לי שטיירה איזה מטר 90, או לחלופין שכל שאר הבנות מטר 60.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif ANTM 304

די מדהים לדעתי איך הם מצליחים להעיף את כל הבחורות היותר מוצלחות, שבוע אחרי שבוע. קריסטי היתה מעולה לדעתי. התמונה שלה היתה מאוד טובה. מגדלנה, ליה וקריסטי. מה הולך שם? נראה לי שטיירה מנסה להעיף את כל מי שיותר מוצלחת ממנה. יש לה עוד הרבה עבודה. נשארו לי יה-יה, נוראל וניקול. שיעיפו את קלי. ואת אן, הכונפית הזאת. איזה פרצוף מגעיל. ואת ג'ניפר גם. שיעיפו את כולם, מה אכפת לי.

למעלה