Amazing Race 411

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
../images/Emo58.gifAmazing Race 411

בעעע, עפו הליצנים! היה פרק לא כל כך מותח כי היה צפוי שהם יעופו מהרגע שהם הפסידו את הטיסה, הם היו באיזה שעתיים הפרש אז זה היה ברור שלמרות העונש של ציפ'נדייל הם יעופו. שלושה צוותים טובים בסוף, אם להיות ריאלים אז יהיה לנו עוד זוג בנים מנצח.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

כ"כ רציתי שצ'יפנדייל יעופו! (אחלה שם אגב, חחח) אז היה קלינג'ון, ליצנים ועיזים בפיינל בעע טוב נו מה שקורה זה ככה: לעיזים לא מגיע להיות בפיינל. הפרק הבא יהיה סיבוב בלי העפה (אחרת היו אומרים בפרומו שזה פינאלי) אם ינצחו: צ'יפנדייל- זה היה צפוי מהפרק הראשון. קלינג'ון- היתה לי הרגשה כזו מהפרק הראשון עיזים- שיט. יום אבל לאומי.

gah

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לעיזים, נכון בהתחלה הם היו גרועים וסיימו במקומות 7-9, אבל בזמן האחרון הם תופסים תאוצה, הם עושים בדיוק את מה שצריך כמו שכתוב בספר (ולפעמים צריך להעריך גם את זה) ואני חייב לציין שאני אוהב אותם!!! אם הם יזכו אני ממש לא יהיה עצוב. אם קלי וג'ון זוכים, אני אהיה מאושר. ואם צ'יפנדייל זוכים, אני אהיה מאושר בשבילהם. בכל מקרה, אני מהמר על צ'יפנדייל.

laker000

New member
../images/Emo58.gif

ממש קיוויתי שאו העיזים או הליצנים יקחו...עכשיו זה רק אחד לשלוש..חוץ מזה בקשר לקלי וג'ון אני עדיין בדעה שלא מגיע להם לנצח בגלל השטות שהם עשו אז עם הפאסט פורוורד כשהם הפסידו אותו, ובאותו פרק אגב צ'יפ ורייקן עשו ממש שטות כשהם בטעות (!) לקחו את הפאסט פורוורד..ככה שליבי עם דיוויד וג'ף כרגע..

Boran

New member
איזו שטות? ../images/Emo58.gif

אתה חושב שלא מגיע להם לנצח רק בגלל שהם הלכו, ובצדק, על הפאסט פורוורד וגילו שצ'יפנדייל היו שם לפניהם? שטויות.

למעלה