916
אוקה...

cjharm

New member
זה קטע של אילוף....

הוא - ציקי - בן 11, שזה גדול מספיק!! טוב אז הוא יודעת את רוב חברים בעל פה, ויכול לענות על רוב שאלות הטריוויה נכון. בקשר לג'אג... נראה לי שהוא ראה את זה אפילו לפני (רני אני התחלתי לראות בערך מהפרק ה 16 כזה..) אני פשוט נהיית אובססיבית ממש מהר וקראת המון ומהר (על הסדרה/שחקנים/FF) בנסיע חזרה מהטיול ק: מתי אבא של הארם נפל א: ערב חג המולד ק: כן אבל איזה? א: 68??? ק: קרוב אמא: מה את עושה? ק: בוחנת אותו!! א: טוב... ק: זה עובד!!! ק: אמא,איך קוראים לCJ? א: גניפר אנני ק: הפוך א: אליסון גאני ק: יפה!!! איך הם סובלים אותי כבר 15 שנה - I'LL NEVE KNOW

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אח שלי לא מתעניין בזה...פלוצר קטן...בן 9 ורואה הופ אלוהים ישמור עלי....

shipper heart

New member
הוא טוען שאין לו מה לראות...

אני לא מצליחה לחנך אותו...הוא שם עלי קצוץ....אידיוט

cjharm

New member
15...ואו

זה חצי משלושים רבע מ60 החצי השני של העשור השני... בבאאאאאאאאאאאאא -זהו-

shipper heart

New member
ילדה את מפחידה אותי!! את תגרמי לי

לא לרצות שהמומולדת שלי תבוא!! חח תזכרי עד גיל 25 מתבגרים...משם מתחילים להזדקן חח *מעודד נורא לא?!* טוב אני צכה לזוז...יש לי פעולה עוד 10 דקות....בה ביי אנשים

cjharm

New member
תהני בצופים!!

רגע אז יש היום מפגש או ללכת לישון?

harmless

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי היא כועסת על קליי ולא על הארם כשהיא אומרת you think i need a shrink? רואים בפריוויו שהיא דוחפת את וואב. התמונות של הארם זה מהפרק הקודם-הם עושים את זה לפעמים. לדעתי בפרק הבא היא זורקת את קליי לכל הרוחות ויפה שעה אחת קודם! (תרי האופטימית)

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

כן זה באמת אותה חולצה אבל כולנו יודעים שDPB שונא אותנו...אני מקווה שדיוויד עשה כמה שינויים בתסריט שיתאימו לכולנו...אבל לוידעת... *גל הלא כוכך אופטימית...*

למעלה