916
אוקה...

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif 916 ../images/Emo58.gif אוקה...

ראיתי אותו כבר אתמול בלילה אחרי שראיתי שר"ה... הארם כל כך דאג למאק!!! הוא היה כזה מאמי!!!...וגם מסכן ומצחיק חחח אני לא יודעת מה להחליט...חתיך חחחח ויפה וכיף להסתכל עליו חחח... הוא היה מה זה מסכן אחרי שהתפוצצה עליו הבטרייה...שדרך אגב זה כן היה בגלל סאדיק...הוא רצה להוריד את הארם מעליו ולהתרכז במאק...זה נורא הצחיק אותי היו שם שלושה אנשים שהיו מאוהבים במאק...סאדיק, הדיירקטור של הCIA שדי נדלק עליה והארם..מן הסתם!! אבל נתנו לנו פאקינג הוכחה שהיא יוצאת עם ווב!!! גרררררררררררררררררר זונות!! שונאת אותו שונאת אותו שונאת אותו....לפחות לא ראו אותו....אוף אני לוידעת מה לעשות עם זה אני מתה על הדמות שלו ועכשיו אני שונאת אותו רצח stupid stupid stupid stupid stupid slimeball webb....אבל לפחות הוא אפעם לא באיזור... כל הפרק בעיקרון מתבסס על AGBF עם התיק של לוטננט מרוולוס או איך שקוראים לו...סטרג'יס היה חמוד והוא נראה מאוהב לגמרי וסופסוף סלח לבאד או לפחות בתהליכים של לסלוח לבאד...הגיע הזמן באמת.... מאטי הייתה חמודה כשהיא טיפלה בהארם והארם היה חמוד כי...הוא הארם חחח וגם כי הוא כל הזמן צעק כי הוא לא שמע את עצמו וכל הקטע עם הלוח היה נורא נורא מצחיק...חח איי.ג'יי. בקושי הופיע...התגעגעתי אליו...זה נורא מוזר זה כאילו שכל העניין עם מרדית' פשוט נעלם, נשכח, נמוג התפוגג! זה מעצבן...אנישונאת כשמתעלמים מדברים כאלה... מאק הייתה תותחית! דפנטלי!!!! gung ho semper fi kickass jarehead!!! איך הייתי גאה בה אחרי שהיא הלכה מכות עם סאדיק...בואנה איך הביאה לו תכדור במוח... טוב עוד תגובות אחרי זה אני צכה לזוז להסעה... בייי

שוב לא הבנתי חצי ממה שאמרת, אבל

עם רוב החצי השני שכן הבנתי אני מסכים. אהבתי את הסצינה שבאד וסטרג'יס יושבים במשרד שלו ושומעים מוזיקה, זה היה יפה. מאק באמת היתה תותחית. ומאטי היתה כלכך חמודה, איך היא היתה עצובה כשהיא ראתה שהארם חוזר לעבודה... לא הבנתי את זה בכלל עד הקטע הזה, אבל היא היתה שמחה שהארם היה חולה כי ככה הוא בילה איתה יותר זמן... מסכנה.

harmless

New member
../images/Emo58.gif

זה נכון שהיא יוצאת עם וואב-אבל לפי הבנתי היא לא ממש רואה אותו. היא לא יודעת איפה הוא בכלל חצי מהזמן. וזה ממש לא יפתיע אותי עם היה להם רק דייט אחד. היא בכלל לא נראית מרוצה במערכת היחסים הזאת. ואהבתי שמאק אמרה למאטי-take care of him for me צפויות הרבה תהפוכות ריגשיות למאק בפרק הבא-הפרק שדיוויד מביים. רק נקווה שזה שהוא מביים לא אומר שבקושי נראה אותו. מאק הופכת לממש ביצ'ית בפרק הבא-נקווה שזה יגרום לה להפרד מוואב וללכת להארם. צריך הרבה פרקים של קיק אס מאק-מתאים לה

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

היו להם לפחות שניים...PR וAMLC...אבל חוצמזה היא בקושי רואה אותה...*יס יס איים גלואטינג...סו מי!*...כל כך רואים שהארם ומאק מאוהבים איך הם דואגים אחד לשני!! *הארם אני מרשה לך לדאוג לי ככה...מאק לא צכה הגנה! אני קטנה ושברירית חחח....* אני באמת מקווה שנראה את דיוויד מספיק בפרק הבא למרות שהוא מביים אותו...אם אני אקח דוגמא מחברים *אי אפשר מLL...חצי מהפרק היה בכלל פלאשבקס...* כשדיוויד שווימר ביים את הפרק *חיחי פרק ענק! TOW with ross' book או משו כזה...חחח עונה 7 פרק אמממ...8 אם אני לא טועה...לוידעת בעצם חח אבל צ'נדלר ומוניקה נורא חמודים שם...חח* הוא הופיע כמעט בכולו...אני מקווה שנראה את דיוויד מספיק... הארם יהיה כל כך מסכן כי מאק תתנהג אליו כמו חרא...כמו בthe stalker אחרי שהיא שתתה ואני נורא מקווה שהארם ישלוט בעצמו ולא יתנפל עליה כי אז זה יהיה עוד יותר גרוע...*איזה חמודה היא הייתה כשהיא אמרה-this one is for Harm!! ושמתם לב שהיא אמרה קלייטון ווב?! היא אמרה הארם וקלייטון ווב לא הארם וקליי...חיח יאיי *סו איים גלואטינג אגיין..סו מי!* איזה מפחיד סאדיק היה כשהוא היה עם העדשות האלה!!! אמאל'ההההה חחח זה היה ממש ממש ממש מפחיד...חח

harmless

New member
../images/Emo58.gif

יש לי הרגשה שהוא הבריז לה גם מהפגישות האלה. כשהיא אומרת שהיא יוצאת איתו היא מתכוונת ל:אני מנסה לצאת איתו כבר 100 שנה לדייט ראשון. אבל הוא אף פעם לא מופיע. המערכת יחסים הכי טובה של מאק-זה כשהבחור אף פעם לא מופיע. הארם תלמד! :) אני ממש מקווה שהיא תבעט את וואב החוצה בפרק הבא-גם ככה יש לשחקן עבודה בסדרה אחרת (אז לא ממש צריך אותו) והארם - קח אותה באיזי בפרק הבא אל תתרגש-אחרת יהיה רק יותר גרוע

shipper heart

New member
זה לא הבעיה שלהם...חח בגלל שהמשכורת

של דיוויד כל כך גדולה חח אין להם מספיק כסף בשביל השחקנים הלא קבועים אז הם מקצצים את התפקידים שלהם... אבל בכל מקרה שתעיף אותו לעזאזל...
* ** *** **** ***** ****** ******* ******** ******* ****** ***** **** *** ** * חחחח הארם לא יכול לא להגיע! הוא דואג לה יותר מדי!!! הוא אוהב אותה יותר מדי! הוא חמוד מדי! הוא הארם מדי!! חחחחחחחח
בתכלס אם היא תרד עליו יותר משהיה כשהיא הייתה שיכורה אני לא יודעת איך הוא יעמוד בזה...כבר שם הוא כמעט והגיב...הוא אומר את זה בLL "walking away was the right thing to do.." "yeah well it wasn't easy..." ככה שאנ'לא יודעת...למרות שהפעם הוא יבין יותר...זה לא שהיא שיכורה...היא בהתמוטטות עצבים, ומסיבה טובה...אני ממש ממש ממש ממש מקווה שהוא ישלוט בעצמו *אמממ אולי הוא ינצל אותה...באד גל!! באד גל!!! זה הארם FCOL חחח...באד גל!....סורי אני פשוט חייבת איזה נשיקה או משו!*

Nushi G

New member
אם ככה יראו ניצולים אני מרשה לו

מעכשיו לנצל אותה (ואותי) בכל רגע נתון... חחחח

shipper heart

New member
*מרימה יד* ואותי!! חחח...

סורי שאני פה רק עכשיו...טיפלנו בוירוס מחורבן...גרר

shipper heart

New member
טוף נצל"ש על עצמי../images/Emo58.gifפריוויו917

אוייי אוףףףף רואים את קליי אלוהים ישמור והוא מנחם את מאק!! איכס לא רוצה לא רוצה לא רוצה!!! איכס אווווףףףףףףף אם הוא ינשק אותה אני רוצחת מישו אני נשבעת לכם *טוב לא אבל עדיין* איכס איכס איכס איכס.... והארם הסתבך בצרות איתה...הוא כנראה ייעץ לה ללכת לפסיכולוג והיא כזה- יו ט'ינק איי ניד טו סי אה שרינק?! וואיייי והאדמירל כועס עליה...אויייייייי הולך להיות פרק קשה לעיכול...והוא הולך להיות בעיקר סביב מאק...ובסטורליינס לא כל כך כתוב על הארם *גררררר* כתוב על מאק, מאטי ובאד...אבל אולי מאטי אומר גם הארם...*מקווה* אבל אנ'לא רוצה קליי מנחם את מאק...לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה..... זה תיסכול.... אני באבל...*בתכלס התגעגעתי אליו...נמאס לי לשמוע עליו ולא לראות אותו...אולי עכשיו הארם יוכל להרביץ לו...(מחככת ידיים בהנאה שטנית)*

Nushi G

New member
אסור להם לעשות לי את זה!!!../images/Emo58.gif

אסור אסור אסור אסור אסור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא רוצה ווב!!!! לא מוכנה!!!!! מי מרשה לו לנחם אותה?!?!?!?! למה DPB חייב לדפוק הכל?!?!?!?! הוא לא מבין שהוא הורג אותי??????

shipper heart

New member
הוא מבין שהוא הורג אותי! *תסריטאים

וכל האלה האלה שונאים אותו! תמיד עושים דפקא! תמיד!!!* אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה...איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס לא פייר לא פייר לא פייר איכססססססססססהההההההההההההההההההההההההההההההההה.... אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור wrong wrong wrong just so damn wrong and grose and yack and sick and i hate DPB!!! איך דיוויד הסכים לביים את זה לעזאזל?! *לא מסרתי פה שום ספוילר...אל תמחקו את ההודעה!*

cjharm

New member
גל!!!!!!!

הי!!! מה המצב? הרגע נכנסתי אז עוד לא הפסקתי לקורא... רק רציתי להודיע שאני כאן (דבר מפתיע - אני יודעת)

shipper heart

New member
נצל"ש- מחר מומולדת מחר מומולדת

מחר מומולדת לקשת!!!
מומולדת שמח מחר

cjharm

New member
THANKS!!!!

ביקרתי אותך בשבת!!! טוב לא ממש- אבל טיילנו (ההורים גררו אותי לטיול) והתישבנו לפקניק ליד כדורי אני : " למה לא אמרת לי? היית מדברת עם גל" אמאבא:" מי זאת גל" אני: *מגלגלת עניים* "לומשנה..." אז איפה את בדיוק גרה?? לא הצלחתי להזכר! יש שם בית קשת שכתוב עם Q!!!! נעלבתי!! יש היום מפגש ב10??? זה אולי הדבר היחיד שיחזיק אותי ערה..... הפרקים ביום שבת היום יפים.... אבל לא יותר מזה... מה קורה???

shipper heart

New member
אתמול היה מפגש!! ואני ביבנאל..*אהמ

חור אהמ* ובבקשה
כדורי זה רבע שעה נסיעה מהבית שלי... אבל אנחנו יכולים לארגן משו...אוי בעצם לא יש היום סקס והעיר הגדולה...אנ'לא אהיה.... עוד נצל"ש חיחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי שלוקח תמונות של דיוויד מDJEONLINE בטח נתקל בתמונות מMADTV...יש לי עכשיו חלק מההופעה שלו שם!! איזה חמוד הוא עם המדים האלה!! חחחח והכומתה ככה הצידה!! הוא מה זה גמור שם!! חחח אבל אין לי את החלק האחרון...גרר מעצבן...

cjharm

New member
ראיתי את זה!!!

אני אוהבת MADTV יש להם כמה דברים ממש חמודים *אני מטורפת על הקטע עם הבית הלבן...* זה כל כך מוזר- הוא יכול להראות כל כך טוב במדים ומצד שני.... כן אני יוגעת שזה בכוונה!!!! אני קוראת עכשין בלוג של ילדה מהכיתה שלי... מוזר/חמוד/לא קשור????? יש לך רעיון איך לקרוא למחשב שלי? בנתיים זה או בייבי או דיווי (LOL)

shipper heart

New member
מה היה המצד שני?! חחח *המוח שלי

לא ממש מתפקד חח* לשלי קוראים ג'ימי *על שם ג'ימי קירק רוברטס
* קראי לו האמר!!!!!!

cjharm

New member
אח שלי כזה חמוד!! זה קשור לפורום...

באמת!!! הוא בחוג טיסנאות -- הוא יודע לעשות את כל הדברים שאני לא יודעת.... לא משנה, אז הוא בונה מטוס, והוא בשלבי סיום, אז שאלתי אותו, איך אתה קורא לו? והוא אמר שרה!!!! נכון חמוד!!!! המצד שני היה... לא כל כך טוב/ כמו ילד שהתחפש בפורים.... אבל עדיין מדהים!!!!

shipper heart

New member
אני יודעת! חחח הוא שיחק אותה מטומטם

כזה חחח אבל זה כל הרעיון בתוכנית שם...חח ועדיין המדים האלה נראו עליו טוב...*למרות שהייתי מעדיפה בלעדיהם...באד גל באד גל חחחח...אנ'לא שולטת בעצמי זה פשוט פורץ החוצה חחחחחחח* ואיזה חמוד אח שלך!! הוא אוהב ג'אג?! *טוב סביר...את בטח משגעת אותו עם זה...חיח*

למעלה