907!!

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif 907!!

HILLARIOUS!!!! פרק ענק!!! הכי קורע היה החלום של ג'ימי, הפתיחה של התחרות שמר גריסון אמר, כשברבריידי אמר wait, מר מקי is gay, כשג'ימי דיבר אל שונה במסעדה האיטלקית, ו-Mr pal.

../images/Emo58.gifלא יודע על מה אתם מדברים

היה פרק נוראי. חוץ מ Dr. Pal לא היה ממש משהו מצחיק, ושאר ההומור היה נמוך\נדוש\יבש. סתם פרק.

todd2000

New member
../images/Emo58.gif קצת רכזבה

ההתחלה היתה מאוד משעשעת ,mר maky is gay היה גדול, הם היו יכולים להוסיף שקרטמן רשם פתק בשם של קיל כי אז זה היה ממש מצחיק..כל השאר היה די דבילי ולא ממש מצחיק מה קרה לבבראידי? למה הוא לא אמר משהו באמת שיאפין את הדמות שלו..מה שכל כך היה קורע בו בעונות הקודמות באטרס עם אותו שיר גבר יותר מידי זמן...כמה קשה יכול הלשיג עוד שיר מטופש כזה שבאטרס ישיר הכשרונות היה די מטופש וגם שם היו יכולים להוסיף הרבה יותר אבל חוץ מזה הקטע שמאוד אהבתי -hello can you let my pines get in you vigeina חחחח זה ממש היה קורע איך שהוא כזה אמר את זה בטבעיות כזה, איך שהוא דיבר עם ההיא במסעדה וקרטמן אמר לו דברים להגיד כאילו הוא דיקלם את זה זה היה גדול:) גם בסוף מה שהוא אמר לה היה מצחיק.. אבל כל השאר לא משהו/: חח טוב נו נקוה שה7 פרקיםה באים יהיהו יותר נחמדים..וסליחה על המגילה

richter

New member
להיפך

מגילות זה טוב
בעיקרון אפשר לומר שהרעיון הכללי של הפרק היה לא משהו, אבל היו הרבה קטעים משעשעים בפרק.

היו דברים נחמדים אבל פרק בינוני

אני לא אוהב את כל הפרקים שיש איזשהו אירוע עירוני וכולם מתאספים לאירוע (ספישל אולימפקס,תחרות בייסבול,תחרות ראפ או מה שזה לא היה וכו' וכו') הם תמיד פרקים בנונים מינוס.

Evil Guy

New member
פרק טוב. צחקתי. קצת אכזבה,

אבל אי אפשר לבקש שכל פרק יהיה ברמה גבוהה כ"כ (אפשר, אבל זה לא ריאלי)

richter

New member
../images/Emo58.gif חביב.

פחות טוב מהקודם בהחלט. אהבתי בעיקר את ההתחלה, את doctor pal ואת השוטר ברבריידי

פרק מעולה (ספוילרים)

גם תחרות כשרונות משעשעת (no we are no going to be in your stupid talent show), גם באטרס עם וריאציה חדשה ללהיט lululu i got some apples. גם ג'ימי נותן עודף לנהג מונית באמצע מרדף מכוניות. גם קארטמן מייעץ איך להתחיל עם בחורות. Dr pal בהופעה שווה. רק טימי היה חסר כדי להפוך את הפרק הזה למושלם.

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif ושכחתי להוסיף להכי מצחיקים

- כשבאטרס השתין וגברת גריסון ניקה <.<

כרמל 1

New member
לדעתי כדאי דווקא לגוון קצת...

סקר שונה מ'מה דעתך על העונה ה..', לא נראה לך? רעיונות anyone?

richter

New member
יש לי רעיון האמת

תכננתי לשים אותו לפני כמה זמן אבל שכחתי מזה משום מה חשבתי על סקר לגבי דמויות שלא מופיעות הרבה או לא מופיעות כבר בכלל, איזה מהן רוצים להחזיר העניין הוא שיש הרבה אבל אפשר לחשוב על כמה עיקריות מיס קראבטרי, טימי, טאולי(?), ביג גיי אל, מפיסטו, כל מיני ילדים מהכיתה (פיפ/קרייג/קלייד/טוקן/בהבה/טוויק/וונדי וכו'), אייק, קייל (הבן דוד של קייל
), שלי, סטארווין-מרווין.....ויש עוד הרבה... (אני לא בטוח אבל אולי מישהו הציע את זה בעבר, אני לא זוכר ולא מצאתי בחיפוש)

richter

New member
מה דעתכם על הסקר...

אם הסקר טפשי אז למה לשים אותו? וחוץ מזה, זה שאני המנהל לא אומר שהסקרים באים לענות רק על תהיות/רעיונות שלי, הם יכולים גם לבוא מכם...אני רק זה שמוסיף אותם בסופו של דבר לפורום.. אם לחבר פורום שהוא לא מנהל יש רעיון טוב לסקר אז לדעתך אין מקום שהוא יופיע רק בגלל שהוא לא של מנהל? או שלא הבנתי אותך נכון?

positive energy

New member
שמע

לא צריך לעשות סקרים על אם לעשות סקרים או לא תעלה את הסקר, סומכים עליך שתעשה אותו מספיק טוב/מעניין ואם לא אז מקסימום מחליפים אחרי שבוע שבועים ואם למישהו יש רעיון לסקר אז שיכתוב ואתה תחליט אם להכניס אותו או לא, לא על כל דבר צריך לשאול את כולם בכל מקרה, כל מצב יהיה עדיף על סקר שכבר לא אקטואלי מלפני שנה בערך

richter

New member
a'ight

בינתיים הועלה סקר משוב לעונה התשיעית ואחריו יגיע סקר דמויות. המשך צפיה מהנה

למעלה