NorthernStar
New member
../images/Emo58.gif 7X21
קולה כבוד לרורי! בדיוק כמו שאמרתי מוקדם יותר היום, רורי לא מריונטה של לוגן (או אף אחד אחר). הצרכים, הרצונות והשאיפות שלה הם מבחינתה בעדיפות העליונה, כמו שצריך, וכמו שאמרה, היא תגדל את עץ האבוקדו שלה. היא בהחלט עשתה את הדבר הנכון.
הרגע הסתיים הפרק (עוד לא הופיעו הקרדיטים של הסוף) ואנחנו ישבנו כאן, נהנינו מכל רגע ובסוף גם מחאנו כפים. כנגד כל הסיכויים, הסדרה הזאת חזרה לחיים (רגע לפני המוות). ההיילייטס של הפרק: *ללא ספק, הדואט של אמילי וריצ'רד מהווה את שיאו של הפרק. שוב, ממש כמו החלום בשבוע שעבר, קיבלנו גם אחרי שבע שנים סצינה בלתי צפויה ולא שחוקה שאפילו הצליחה לשעשע. *רורי מעיפה את לוגן לכל הרוחות - מה שהיה צריך לקרות לפני שלוש שנים, אבל בסדר, קורה. *graduation (תגידו, זאת רק אני או שבאמת בפעם הראשונה מזכירים את שמה האמצעי?) *לורליי ולוק, השיחה מחוץ לדיינר, כשלא ברור אם הם מדברים על רורי או.... (את זאת נדע בקרוב). ובשבוע הבא, הפינאלה הגדול. מכיוון שאני יודעת איך הוא מסתיים, כולל הסצינה האחרונה, זה השלב שבו אני אשתוק...
קולה כבוד לרורי! בדיוק כמו שאמרתי מוקדם יותר היום, רורי לא מריונטה של לוגן (או אף אחד אחר). הצרכים, הרצונות והשאיפות שלה הם מבחינתה בעדיפות העליונה, כמו שצריך, וכמו שאמרה, היא תגדל את עץ האבוקדו שלה. היא בהחלט עשתה את הדבר הנכון.