7X21

NorthernStar

New member
../images/Emo58.gif 7X21

קולה כבוד לרורי! בדיוק כמו שאמרתי מוקדם יותר היום, רורי לא מריונטה של לוגן (או אף אחד אחר). הצרכים, הרצונות והשאיפות שלה הם מבחינתה בעדיפות העליונה, כמו שצריך, וכמו שאמרה, היא תגדל את עץ האבוקדו שלה. היא בהחלט עשתה את הדבר הנכון.
הרגע הסתיים הפרק (עוד לא הופיעו הקרדיטים של הסוף) ואנחנו ישבנו כאן, נהנינו מכל רגע ובסוף גם מחאנו כפים. כנגד כל הסיכויים, הסדרה הזאת חזרה לחיים (רגע לפני המוות). ההיילייטס של הפרק: *ללא ספק, הדואט של אמילי וריצ'רד מהווה את שיאו של הפרק. שוב, ממש כמו החלום בשבוע שעבר, קיבלנו גם אחרי שבע שנים סצינה בלתי צפויה ולא שחוקה שאפילו הצליחה לשעשע. *רורי מעיפה את לוגן לכל הרוחות - מה שהיה צריך לקרות לפני שלוש שנים, אבל בסדר, קורה. *graduation (תגידו, זאת רק אני או שבאמת בפעם הראשונה מזכירים את שמה האמצעי?) *לורליי ולוק, השיחה מחוץ לדיינר, כשלא ברור אם הם מדברים על רורי או.... (את זאת נדע בקרוב). ובשבוע הבא, הפינאלה הגדול. מכיוון שאני יודעת איך הוא מסתיים, כולל הסצינה האחרונה, זה השלב שבו אני אשתוק...

NorthernStar

New member
בעצם, רגע,

רק דבר אחד אומר. לפני שתצפו בפרק הפינאלה, עשו לעצמכן טובה ותצפו שוב בפיילוט, 1X01. תסמכו עליי.

iahshai

New member
לא לא

21 זה לפני האחרון. האחרון שבוע הבא (15 למאי)

NorthernStar

New member
הפרומו די מסגיר... ../images/Emo58.gif

http://www.youtube.com/watch?v=i2_uMCMypjs למרות שכמובן לא מראים בו הסצינה שלדעתי יותר נוגעת. בקיצור - צפו בשבוע הבא, ושוב, לא לשכוח לצפות שוב בפיילוט לפני הפינאלה.

NorthernStar

New member
../images/Emo58.gif תשובה

לי. Lorelai Lee Gilmore. אז זאת לא רק אני שזה חדש לה?

Miss Naughty

New member
אז זו לא פעם ראשונה..../images/Emo58.gif

כי גם כשהיא סיימה בצ'ילטון מאור את השם שלה.. זכרתי שזה היה לי...אבל רק רציתי לבדוק שוב.. תודה!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif גם בהזמנה ליום ההולדת שלה בעונה 1,

אם אני לא טועה. רק שהאיות הוא: Lorelai Leigh Gilmore, אם אינני טועה.

DarkMagic18

New member
אופס, לא שמתי לב../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

לא שמתי לב שכבר דיברתן על זה ככה
ואכן, ככה מאייתים את זה.. אבל החיפוש מראה לי שבהזמנה ליום ההולדת שלה בעונה 1 לא ציינו את זה
פעם ראשונה בעונה שלישית בסוף..

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא נראה לי שציינו,

זה סתם היה כתוב בהזמנה. אני אנסה לחפש סקרין קאפ של זה... הנה ->

shanistern

New member
סוף סוף ../images/Emo58.gif

בדרך כלל אני רק קוראת אבל הפעם- חייבת גם לכתוב סוף סוף היא העיפה את לוגן, לא סבלתי אותו. כמובן שהיה נחמד יותר אם זה היה לפני זמן מה ולקראת סיום, היו מביאים לנו קצת ג'ס לקינוח (אני בטוחה שהמפיקים של הירוז היו נותנים לו שבוע חופש) אבל לפחות זה קרה, הוא בחור טוב אבל מעצבן ולא מתאים לה בכל כך הרבה מובנים. אה, והשיחה בין לוק ללורלי- מצויין. השיר של אמילי וריצ'ארד- כמו הפרקים של פעם זה רק אני או שהסדרה חוזרת לעצמה לקראת סיום?

saritoosh22

New member
../images/Emo58.gif

איך שרורי הפתיע אותי לטובה! מאוד אהבתי! פרק מעולה! ניכר שלורליי וכריס סוף סוף כבר לא מרגישים החמצה, הם ניסו והם מאחורי זה.

lost my life

New member
פרק 21 עונה 7 ../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

פרק חמוד, כל מה שכתבתם רק ש............ אני לא מבינה מה יש לכם נגד לוגאן!! , כן אין בניהם את החיבור כמו עם ג'ס אבל לא צריך להגזים הוא עדיין a good catch טוב, אולי בגלל שלא ראיתי את כל הפרקים, ופיספסתי את כל ה3 שנים שהם יצאו ביחד...אבל עדיין, הצטערתי בשבילם ודבר שני, לכל אלה שכתבו כל הכבוד לרורי שהעיפה את לוגאן..........אממ אם כבר הוא העיף אותה, היא אמרה לא להצעת נישואין, אך היתה פתוחה להמשך הקשר, רצתה שוב לנסות את הlong distance , זה לוגאן שאמר לה its all or nothing שזה לא היה פסדר מצידו, וגם הצעת נישואין בפומבי, אני בחיים לא אבין, זה מביך וטיפשי, ממש לא מבינה את הקטע..... (ועדיין חבל לי על לוגאן) שכחתם לציין כמה סבא ריצ'ארד היה חמוד שנתן ללורליי ליהנות מהטקס והבטיח לצלם ולדאוג לשאר.. והשיר כמובן היה מצויין, חח לאמילי יש קול כמו של יובל המבולבל (קול של מאפרה.........)

NorthernStar

New member
../images/Emo58.gif re-post

*לוגן מנסה לכפות על רורי אורח חיים והחלטות שאין לה שליטה עליהן - "הכול או כלום". "מוצלח" בטוח לא הייתי קוראת לו. דכאני ומפונק - ודאי. *בדיוק כמו שנאמר בסצינה האחרונה - העיתוי לא מתאים לה ום לא הנסיבות. היא זקוקה לעצמאות, לא להיגרר אחרי מישהו אחר. ולו היה האיש הנכון, היא לא הייתה מהססת. היא אכן הגיעה להחלטה הנכונה. *חוצמזה, לדעתי, היא מתבזבזת על "בנים". היא מלכתחילה הייתה צריכה ללכת על ליין.

DarkMagic18

New member
הנה עוד משהו..../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

שהיה הכי לא קשור... והכי הזוי ומחוץ לדמות... ריצ'ארד מראה כזאת הפגנה של אנושיות והתחשבות, לא ברורי, אלא בלורליי
מה הקשר..

למעלה