7X19

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif

הרבה יותר מוצלח משבוע שעבר.
אני רוצה את החולצה המהממת של לורליי!!!
[הכחולה כהה המדהימה הזאת!!
אהאהאה!!] סוקי וג'קסון משעשעים. אמילי חסרה ממש.. ליין חסרה פחות. הרבה לור ולוק- עשוי טוב לשם שינוי.
פריס- מצחיקה..אחרי כ"כ הרבה זמן שהיא לא הצחיקה אותי!!

|ספויילר|

וגם זאת שרורי לבשה בסוף עם השרוולים הטיפה תפוחים!!! וזה רק אני או שהשיער של פריס היה מסודר שונה כשהיא ורורי דברו על הקריירה מול זוגיות?!? כשראו את הפנים של פריס, השער שלה יה מסודר מאחורי האוזניים, וכשראו את הפנים של רורי- לא!! יו, זה שגע אותי!

asiuta

New member
אז לא רק אני שמה לב לפרטים קטנים ומוזרים

זה שיגע אותי, כל השיחה שלהן לא שמעתי מה הן אומרות רק התרכזתי בשיער של פריס

נעמה בז

New member
רק עכשיו שמת לב?

זה קורה ה-מון! כבר שמתי לב לזה במיליון סדרות, לא רק בבנות גילמור.

יסמין@

New member
ושמתן לב שקרה משהו מוזר לפנים של סוקי?

כאילו פתאום נהיה לה אף רחב וגדול וגם העיניים נראות שונות וכל ההבעה. ממש מוזר

Alaithlos

New member
כבר?!?!?! ../images/Emo10.gif

עוד לא ראיתי את 18! חברה! להרגע! אנלא עומדת בקצב!

lost my life

New member
פרק 19 עונה 7 ../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

פרק חביב במיוחד, נהנתי מכל שנייה פריס הרגה אותי מצחוק !! ואם היא לא היתה מוכנה להקריב את אהבתה לטובת הקריירה, החבר החננה שלה עשה זאת, לא יודעת אם להעריך אותו על זה, או לא... ורורי שלנו לא התקבלה, באסה... וזאת רק אני או שהאף של סוקי ממש גדל? זאת לא אמורה להיות אחת התופעות של הריון...ויפה לה קרוקס חח גם אני שמתי לב לורליי, מתקשה להפרד ממה שהיא רגילה , מהישן , הידוע והנושן...כשהיא דיברה על זה עם לוק, לא ידעתי אם היא מדברת על הרכב או על לוק, על זה שזה לא מרגיש אותו דבר! שזה שונה, שזה אחרת....מממ מעניין ואמילי היתה חסרה , ובמיוחד לוגאן... אחלה סידרה, אני לא ראיתי את כל העונה, וגם לא את כל 6 אבל עדיין אין על הסידרה הזאת. number 2 כי אבודים number 1 ...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

הופתעתי - פרק ממש לא רע. פריס הצחיקה אותי, פריס ודויל חמודים לאללה. הקטע עם מכתבי הקבלה הרג אותי. אהבתי את הסוף. סוף סוף התהפכו היוצרות וזוהי רורי שלא מקבלת מה שהיא רוצה, ופריס כן. ורורי סוף סוף נכשלת במשהו! ווהו! לורליי ולוק היו משעשעים.
"I want a horn!" סוקי נראית ממש שונה, מה ההיריון הזה עשה לה?

למעלה