7X16

../images/Emo58.gif

הדבר שהכי הציק לי... (אני אכתוב פה יותר מחר) הבטן של ליין נראית כ"כ פייק!!!!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

באתר טלוויזיה כלשהו כינו את הפרק משהו בסגנון "שובו של ה"גילמור" שאנחנו מכירים ואוהבים". חיבבתי את הפרק, לא יותר מדי, אבל היה נחמד.

o0Invisible0o

New member
באמת?

וואי..אבל זה היה משעמם, כ"כ.
לא ידעתי איך אני מחזיקה מעמד כל הפרק.. ועוד גם שבוע שעבר היה פרק חלש..אז בכלל.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

המסיבה הייתה חמודה לאללה. כל מה שהוביל אליה היה יבש.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ורורי ולוגן כזה זוג מבוגר ומשעמם. ולא יודעת. כאילו..בטל לא יראו את פין בלאס וגאס [נכון שלשם הם נסעו?
] ואז סתם..אפילו לא נראה את פין, אז מה יוצא לנו מזה?
ולוק עם הסירה, כאילו..מה היה הקטע הזה? ממש לא מעניין. ולור הייתה בסדר עם הגישור והאילתור וכל השטויות..בסוף באמת יצאה מסיבה חמודה בגילמור סטייל..אבל כן, היה משעמם בדרך. ולוק בא והם היו כאלה יבשים. גאד.
הלוואי ושבוע הבא יהיה פרק טוב.

wishes

New member
../images/Emo58.gif לוק לוק

הקטע של הסירה ולוק נראה לי בא לסמן את השינוי שלו במיוחד אחרי הקטע של לור' שאמרה לו שהוא מאוד איטי בהחלטות שלו, כבד וכו'... והנה לור' בהחלט הופתעה לשמוע על הסירה--למה? כי זה לא מאפיין את לוק... סימן לטובה- אה?!--> נחיה ונראה (אלא אם כן יגיעו חייזרים, תהיה רעידת אדמה, יתמוטט העולם..ולא נצליח להחזיק מעמד לפרק הבא) חוצמזה: הפרק היה יבש!!

ifatkd

New member
זה רק אני חשבתי ש ../images/Emo58.gif

בבית של לוגאן אחרי שרורי חזרה מהראיון, והם דיברו אז ההיתי בטוחה שהסצינה הבאה היא שכל הבית עולה באש!!!!!!!!!!!!!! מוזר כמה שזה נשמע, לא הייתי בכלל מרוכזת במה שהם דיברו אלא באש שהייתה מאחוריהם, מתחת למיטה שנראה כאילו פעם היא קטנה ופעם היא גבוהה ועומדת לשרוף את המיטה. ביזאר לחלוטין

wishes

New member
לא בדיוק

גם אני שמתי לב לאש ברקע-- זה בהחלט תפס את העיניים שלי, אבל לא חשבתי שהכל עולה באש.. דווקא אש בוערת בהחלט מוסיפה לסט..סממן רומנטי משהו..

Blossom

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif

מישהו יודע משהו בקשר לאיזושהי פגרה? הפרק הבא רק ב 24.4?..... לא שאני אתגעגע יותר מידי, העונה הזאת על הפנים. הפרק הזה היה פסדר אבל רורי ולוגן באמת לא כיפים. מזל שיש את ליין, זאק ומיס קים. פיס אאוט.

יסמין@

New member
שאלה: הסיום היה

מייד לאחר השיחה בין לור ללוק, כשזאק שר את השיר והביאו את העוגה והמצלמה התרכזה בפנים של לור?

יסמין@

New member
ואני דווקא

אהבתי ולדעתי רחוק ממשעמם. והסיפור עם הסירה של לוק מלא חשיבות ומשמעות ואומר הרבה על מה שמתכננים ללוק וללור בהמשך. וגם לור הבינה שיש דברים בגו.

יסמין@

New member
וקטע מצחיק

פתאום ראיתי את ג'יפסי יושבת במסיבה וחשבתי לעצמי: היי, מה היא עושה כאן? הרי בפורום מחקנו אותה

יסמין@

New member
זה בתוך שרשור שעוסק כולו בפרק חדש

מי שלא רוצה - שלא תיכנס לשרשור שעוסק בפרק ששודר בשבוע שעבר בארה"ב. בכל זאת, להבא אסמן ספוילר כפי שאני נוהגת תמיד.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif וגם לך לא יזיק

לציית לחוקי הפורום ולא לגרום לנו להגיב לך ככה. כמו ששרון אמרה, את כאן לא מאתמול ואת יודעת גם איך אנחנו מצפים מהגולשים בפורום להתנהל וגם איך אני נוהגת להגיב כשאנשים לא מקפידים על כללי הפורום.

Alaithlos

New member
גם לך../images/Emo15.gif

לא יזיק להתנסח בצורה יותר נעימה. את פה לא מאתמול ואת יודעת את החוקים, שמרי עליהם. אם אני הייתי רואה את ההודעה שלך הייתי ישר מוחקת, כי זה לחלוטין לא לעניין.

למעלה