ורורי ולוגן כזה זוג מבוגר ומשעמם. ולא יודעת. כאילו..בטל לא יראו את פין בלאס וגאס [נכון שלשם הם נסעו?
] ואז סתם..אפילו לא נראה את פין, אז מה יוצא לנו מזה?
ולוק עם הסירה, כאילו..מה היה הקטע הזה? ממש לא מעניין. ולור הייתה בסדר עם הגישור והאילתור וכל השטויות..בסוף באמת יצאה מסיבה חמודה בגילמור סטייל..אבל כן, היה משעמם בדרך. ולוק בא והם היו כאלה יבשים. גאד.
הקטע של הסירה ולוק נראה לי בא לסמן את השינוי שלו במיוחד אחרי הקטע של לור' שאמרה לו שהוא מאוד איטי בהחלטות שלו, כבד וכו'... והנה לור' בהחלט הופתעה לשמוע על הסירה--למה? כי זה לא מאפיין את לוק... סימן לטובה- אה?!--> נחיה ונראה (אלא אם כן יגיעו חייזרים, תהיה רעידת אדמה, יתמוטט העולם..ולא נצליח להחזיק מעמד לפרק הבא) חוצמזה: הפרק היה יבש!!
בבית של לוגאן אחרי שרורי חזרה מהראיון, והם דיברו אז ההיתי בטוחה שהסצינה הבאה היא שכל הבית עולה באש!!!!!!!!!!!!!! מוזר כמה שזה נשמע, לא הייתי בכלל מרוכזת במה שהם דיברו אלא באש שהייתה מאחוריהם, מתחת למיטה שנראה כאילו פעם היא קטנה ופעם היא גבוהה ועומדת לשרוף את המיטה. ביזאר לחלוטין
מישהו יודע משהו בקשר לאיזושהי פגרה? הפרק הבא רק ב 24.4?..... לא שאני אתגעגע יותר מידי, העונה הזאת על הפנים. הפרק הזה היה פסדר אבל רורי ולוגן באמת לא כיפים. מזל שיש את ליין, זאק ומיס קים. פיס אאוט.
לציית לחוקי הפורום ולא לגרום לנו להגיב לך ככה. כמו ששרון אמרה, את כאן לא מאתמול ואת יודעת גם איך אנחנו מצפים מהגולשים בפורום להתנהל וגם איך אני נוהגת להגיב כשאנשים לא מקפידים על כללי הפורום.
לא יזיק להתנסח בצורה יותר נעימה. את פה לא מאתמול ואת יודעת את החוקים, שמרי עליהם. אם אני הייתי רואה את ההודעה שלך הייתי ישר מוחקת, כי זה לחלוטין לא לעניין.