7X15.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifעונה שביעית, פרק 15.

כמה איטי ומעפן היה הפרק הזה.
לקראת הסוף הוא קצת השתפר. אבל גאד, הוא הרגיש כ"כ ארוך!!
אהבתי רק כמה קטעים- לורליי ואמילי משתכרות. באבט ומיס פאטי מרכלות וקירק מתערב.
ליז וטיג'יי מרחמים על לוק הבודד שנועד/לא נועד להיות עם לורליי. וכל הקטעים על לוגן ורורי היו איטיים ומשעממים ממש, בכלל לא אכפת לי שהוא הפסיד את העסקה הגדולה ביום הולדתה. ומה נסגר עם היומולדת שלו? כאילו רורי הכי השקיעה ואז כזה "טוב, בוא נדלג לגיל 12 ונלך להחליק על קרח" ?!?!? מה עם הרבה אלכוהול ופיצוץ הפניאטה? מה עם עוגת שוקולד? איפה פין?? חשבתי שהם יודעים לחגוג..
אבא של לוגן סתם דמות מוזרה, בחיי..זאת המסקנה שלי. והציטוט הכי טוב מהפרק הזה!
"I'm a kayke, hear me roar!"​

wishes

New member
../images/Emo58.gif 7X15 מה זה ההזייה הזאת?

לטעמי פרק מוזר של GG : לור' ואמילי--> ממתי אמילי אומרת מילה טובה ללור'??? והכל נראה כאילו הן בסוג של קשר מעולה??? נשבעת שכבר חשבתי שעוד שנייה אמילי תעביר ללור' את האחריות לניהול העסקי שלה ושל ריצארד.. לוגן ורורי--> בלה, בלה...מ ש ע מ ם!!! ויש עוד רק שאין לי כח לכתוב את הכל אז אסתפק בזה. מילה אחרונה: לור' --> איך היא לא נכנסת למשבר, דיכאון ו- what else אחרי כל כך הרבה אכזבות של בחורים, ברצף...

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif715../images/Emo58.gif

יש דבר אחד שהכי הפריע לי בפרק הזה - לור דופקת בדלת ופריס אומרת לה - תכנסי פתוח! פתוח?! פריס?! אותה אחת שסגרה את הדלת עם 7 מנעולים
זה פשוט הציק לי! וזהו. דווקא דיי נהנתי מהפרק.. זה היה דיי ברור שאמילי מתייחסת יפה ללור בגלל שהיא שיכורה ואח"כ כשתתפכח תחזור להיות עצמה. לוק - כל הפרק הזה הוא פשוט הכנה ללור ולוק לחזור להיות ביחד - זה היה כ"כ בולט. רורי ולוגן - הם פשוט משעממים ולוגן כ"כ מזוייף. אבל מה שכן- כל פעם כשאני רואה את לוגן ואבא שלו ביחד אני נדהמת איך הצליחו להשיג שחקנים כ"כ דומים?! אפילו העיניים שלהם נראים אותו הדבר. THE END

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo58.gif

הקטע עם פריס באמת היה מוזר בהתחלה, אבל ממש הצחיק אותי המשפט שהיא אמרה (אחרי שלורליי שאלה אם רורי ישנה) "you mean spiritually?"

Blossom

New member
../images/Emo58.gifדווקא אהבתי../images/Emo108.gif

וכמובן שבסוף את הקטע של אמילי ולורלי - זה נכון שלא אופייני לאמילי להיות כזאת משתפכת אבל יש לי מיל האחת בשבילכם [ונראה מי יזהה מאיפה] - פודינג. כן, פודינג. זה כבר קרה פעם. פריס הרגה אותי מצחוק, כרגיל. באבט ומיס פאטי לא עיצבנו אותי והיו קלילות [ראיתם איך מיס פאטי רזתה??] וקירק היה במינון הנכון. לוגן ורורי הם פשוט מראה ליחסים של לורלי עם גברים - כל מה שמתפרק אצל האמא רק מתחזק אצל הבת. והאמת שלא השתעממתי. דווקא מהקטע של האוכל עם ריצ'רד התעצבנתי. [מישהו רוצה מוקטייל?] היה מרוח. כל הקטעים עם לוק ממש מעצבנים אותי. לא יודעת למה אבל כבר אין לי כוח לטלנובלה הזאת. מצידי שלא יחזרו. וסחתיין על לורלי שלא משכה את הבשורה יותר מידי זמן ואזרה אומץ לגלות, לפחות בזה היא קצת מתבגרת.. זהו.

Alaithlos

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

דבר אחד ממש ממש הפריע לי -ליז. זה היה תקוע, זה היה קצר, הם נשארו לילה אחד, וישר נעלמו כי פתאום הכל "הסתדר" בבית, שמו אותם שם למטרה אחת בלבד, ובאופן מאד בוטה -להראות שלוק עדיין מעוניין בלור. זה הכל. זה לא היה עדין, זה לא ניסה להיות מתחת לפני השטח, זה היה בולט ומכוער. זהו.
חומזה היה אחלה. היו קטעים מציקים, חורים בעלילה קצת.. -פריס לא נועלת? מתי זה קרה? איפה הפרנויות? -רורי לא מתעצבנת שלא חוגגים כפי שהיא תכננה כ"כ? מוותרת על חלק מהתוכנית? -מה הקטע של רורי לספר ללוגאן כל דבר קטן שקורה?! מה זה נהיה פה שיחה עם פסיכולוג? כל פיפס שקשור אליו או לא קשור אליו היא רצה לספר לו. -האם זה לא היה חדר העבודה של ריצ'ארד שאמילי החביאה בו את האלכוהול? זה לא אמור להיות במקום שהוא לא יכנס אליו בשום אופן?
העוזרת החדשה והממלמלת הרגה אותי. נקרעתי מצחוק.
זהו.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifמסכימה בקשר לליז..

עם כל השאר לא כ"כ..פשוט. הכל עצבן אותי בפרק הזה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

כל העונה הזאת נראית כמו הפרקים המיותרים שהיו משבצים מדי פעם בעונות החזקות. רק שזה נמשך כל העונה. אם אין להם משהו טוב לעשות, שיסיימו עם זה וזהו.

../images/Emo58.gif

אני דווקא ממש נהניתי מהפרק עד לקטע שלוגן איבד את העיסקה... לא חושבת שלוגן ורורי מייבשים ומעצבנים.. אני דווקא ממש אוהבת אותם... לורליי ואמילי היו חידוש מרענן... ריצ'ארד קצת עיצבן (אהם בלשון המעטה) לוק קצת מעיק... אבל היה פרק די טוב לדעתי

למעלה