.
7X14

DeepThoughts

New member
.../images/Emo58.gif 7X14

Meet Market Nick and Keppler investigate the bizarre world of the black market sales of body parts after they find a body that has been burned and the organs removed. The rest of the CSI team investigates the death of rich woman who was killed in her own home. מה שהכי טוב בפרק הזה , זה כשהוא יגמר, נדע שבפרק הבא גריס' יהיה...

DeepThoughts

New member
ספוילר

גריסום חוזר בפרק הבא. יכול להיות שקפלר יהיה גם בפרק הזה..

Ambious

New member
../images/Emo58.gif לפי מה שהבנתי....

גריסום חוזר רק בסוף הפרק הבא, בסצינת הסיום. ד"א, וכאן
קצת יותר כבד.... אל תפתחו חיבה חזקה מדי לקפלר, הוא אמור למות באחד הפרקים הקרובים.

Ambious

New member
../images/Emo58.gif ולמי שתהה מה גריסום כתב...

במכתב לשרה, הנה המכתב המלא, באדיבות מעריצים מחו"ל שראו את זה ב- High Definition:
Sara, Our parting was awkward. I don't know why I find it so difficult to express my feelings for you... Even though we're far apart, I can see you as vividly as if you were here with me... I said I'll miss you, and I do. Sonnet #47: Betwixt mine eye and heart a league is took, And each doth good turns now unto the other: When that mine eye is famish'd for a look, Or heart in love with sighs himself doth smother, With my love's picture then my eye doth feast, And to the painted banquet bids my heart; Another time mine eye is my heart's guest, And in his thoughts of love doth share a part: So, either by thy picture or my love, Thy self away, art present still with me; For thou not farther than my thoughts canst move, And I am still with them, and they with thee; Or, if they sleep, thy picture in my sight Awakes my heart, to heart's and eye's delight.​

DeepThoughts

New member
ספוילר

אני תוהה מדוע הוא לא שלח את המכתב? ודרך אגב ספוילר בפרקים 17-18 יהיו כמה סצינות טובות של GSR can't wait...

Ambious

New member
../images/Emo58.gif אני לא חושב שהוא לא שלח

אותו. זה לא המכתב שהוא לא הכניס לתיבה עם הגולם, כי מי מכניס מכתבה למעטפה וכותב עליה כתובת אם הוא מכניס אותו לחבילה? אני מניח שנחכה ונראה.

cherryblossom

New member
תגובה לפרק

דבר ראשון תודה שפרסמת את מה שהוא כתב כח באתי לבקש ימישהו יעלה את זה כי אני לא יודעת לקרוא כתב מחובר. לדעתי זה דווקא היה פרק מאוד נחמד. הם חוזרים למקרים מוזרים עם התפתלויות משפחתיות ודברים שיכולים להיות רק בווגאס, וגם החקירה של ה"תאומת איברים" הייתה טובה. אבל הסוף שלו היה מאוד מאוד מוזר, מי זאת האישה שקפלר כאילו ראה על השולחן ניתוחים? ומזה היה הקול הזה שקרא לו בסוף? נראה לי פרק הבא הולך להיות טוב. הפרק הזה נתן את אחד הקטעים המגעילים של העונה, כשהוציעו את המוטות וכל האיכסה מתוך הגופות, וגם את אחד המצחיקים ביותר כשקפלר הוציא את המיטרייה. ואיזה סצינות gsr הולכות להיות? אפשר יותר פירוט.

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif

אני עוד מעט אראה את הפרק, ואז אכתוב יותר בפירוט אני חושבת שגריסום לא שלח את המכתב מכיוון שרואים שהוא כאילו מתחרט באמצע הכתובת. בתוך החבילה לא היה כלום חוץ מהגולם ספוילר אפשרי לפרקים 17, 18 בסוף פרק 17, רואים את שרה וגריס' בחדר האמבטיה ושרה באה לגלח את גריסום. היא שואלת אותו:"אתה בוטח בי?" ואז הוא עוצם עיניים בפרק 18, מישהי תמות לשרה בידיים ושרה תהיה בטראומה מזה, וגריסום יחבק אותה בחיבוק אופייני. זה מה שקראתי, קחו את זה בערבון מוגבל.

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב פרק מגעיל פרק עם תסביך אדיפוס כזה פרק עם געגוגעים לגריסום פרק שבו ראו מעט את קת'רין (וזה טוב כי היה לה הרבה זמן מסך בזמן האחרון) המשפט של גרג נדחה סופיה וווריק חיים (!) וניק גם מתגעגע לגריסום הספקולציה לגבי קפלר: אשתו מתה, ואבא שלה יהיה בפרק הבא. וקפלר ימות בפרק הבא ולפני זה הוא יפגוש את גריסום מה הקטע עם ה"קפלר" הזה בסוף?

cherryblossom

New member
../images/Emo26.gif

אם כבר אז תסביך יוקסטה, שכחת? דווקא gsrית כמוך?! (מהפרק שגריסום ושרה חוקרים משהו בבית משוגעים ואחד מהם קצת חוטף את שרה) וכן, גם אני תוהה לגבי הסוף הזה.

למעלה