7x07 Post Mortem

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gif7x07 Post Mortem ../images/Emo58.gif

Post Mortem - While investigating an elderly woman's murder, Grissom receives a miniature crime scene replica; Greg attends a hearing to ascertain his culpability in a teenager's accidental death.

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב, חבל שאין לו סוף. גרג קיבל תביעה בסוף? עורכת הדין של גרג היא דר קוברון הגניקולוגית מאיאר. ניק ווריק מנסים להוכיח את חפותו של גרג. הודג'ס ..רוקד אין ממש GSR מחכה שהסיפור של הסדרתי יסתיים

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gif

אני ממש אהבתי את הפרק, בעיקר את הקטעים במשפט של גרג שאיפשרו מבט קרוב יותר על כל החקירה, האנשים ועל גרג שעד עכשיו לא הייתה לו ממש עלילה. זה בהחלט נראה שאם בעונות הקודמות היה הרושם שהכותבים לא שמעו על המילה "המשכיות" אז עכשיו מישהו לחש להם אותה והם נורא התלהבו מהרעיון ולא יכולים להפסיק. בגלל זה קצת חבל לדעתי ששני הספורים של הפרק הם המשכים מפרקים קודמים ושניהם גם לא הסתיימו. וגם שהם מושכים את עניין רוצח המיניטורות יותר מידי זמן ככה שהם הופכים את להרבה פחות מעניין ממה שזה היה יכול להיות אם זה היה מתחיל ונגמר בפרק אחד או מקסימום שניים, אם כל הכבור הוא לא פול מילנדר. לפי מה שאני הבנתי בסוף גרג קיבל זימון על תביעה פרטית של המשפחה של דריוס נגדו, ושהמדינה לא תעמיד אותו לדין.

DeepThoughts

New member
והריקוד

http://www.youtube.com/watch?v=U_pkElD21R8 cherryblossom -רק אני ואת רואות ER +CSI אה?

cherryblossom

New member
כן, עכשיו ראיתי

אבל בבוקר כנראה הייתה טעות ב- tv.com כי היה כתוב כפרק קודם את הפרק של שבוע שעבר ושהפרק הבא יהיה רק בינואר, אבל עכשיו זה בסדר- נרגעתי.

למעלה