7X03

B a n j o

New member
לא עובד ../images/Emo58.gif 704

האתר לא עובד... וגנארל, נכון הוא נשמע כמו HIM מהפאוור פאף גירלז? הוא גם נראה כמו משהו שיצא מ"סיפורי עמים" הישנה. ולא מסתדר לי כי בד"כ יהודים לא מתעסקים עם כשפים והכל (או גיי for that matter גם לא מתאים לדת) למרות שיש את הקבלה. שטויות, זו ווילו והיא חמודה !!!

WillowFreak

New member
../images/Emo58.gif704-3

עצוב ביותר....
אךךךךךךךךךךךךךךךך......... כמה בכיתי בקטע הזה...
ועכשיו לפרק.. אהבתי ממש את 703 כי כמו שכבר אמרו לפני ראו שם קצת (הרבה) מווילו הישנה שאני כל כך אוהבת. ווילו חסרת הביטחון וההססנית ולא ass kicking wicca ווילו. באמת זה קצת הזכיר את הפרק עם הילדה הנעלמת. אך... כמה אני אוהבת נוסטלגיה... סוף סוף יש בעונה הזו התייחסות רצינית לווילו ולא סתם "טפטופי" סצינות. הקטע בו היא נכנסת לחדר שהיה שלה ושל טארה ממש צמרר אותי..
איך שהיא נזכרה במה שקרה... אווץ'
בהתחלה כמה אהבתי את השד הזה. (הוא שיתק את דון!! ייפפי!!!) אוי והקטע הזה עם אניה ששיחקה איתה כאילו היא בובה...LOL ובאפי עם השלט..
כל כך חבל שהיא יצאה מזה היתה מתאימה לי דון אילמת... עוד קטע ממש מצחיק היה (כמובן!) עם אניה... כשהן עשו את הכישוף הזה.. Anya: hey look! it's me!!! Hello והמבט הזדוני שלה כשהיא אמרה לווילו it did get kindda sexy...LOL וואי איך ריחמתי על ווילו כשהיא היתה חסרת אונים מול היצור הזה... ואיך התרגשתי כשהיא אמרה לבאפי וזאנדר... you're here!! I'm not alone..you're really here *סניף* ממש אהבתי את הבונדינג החדש שנוצר בין באפי ווילו בסוף הפרק. זה היה קטע ממש חזק. את help פחות אהבתי. למה? כי לא היה סוף טוב...
קאסי מתה. קאסי מתה. קאסי מתה. כולם בדיכאון. ולמקרה ששכחתי... קאסי מתה. כן אני מודה אהבתי מאוד את הדמות שלה (הזדהות??) וממש היה חבל לי שהיא מתה..
וגם כמובן הפרק הראה את החוסר אונים של באפי מול הגורל או סדרי הטבע או ווטאבר... כי מה שהיה צריך לקרות קרה. מה שגורם לי לתהיות גם לגבי המוות של טארה. עוד משהו שראיתי במוות של קאסי הוא דמיון למוות של טארה. כמו שהרבה אנשים טענו, המוות של טארה היה סתמי. היא לא מתה בקרב ולא כתוצאה מאיזה כישוף או שד או משהו כזה בקיצור, מוות טבעי. דבר שקורה לעתים נדירות בעולמה של קוטלת הערפדים. גם קאסי לא מתה בקרב. או כתוצאה ממשהו אל טבעי. היא פשוט מתה מדום לב. שזה עוד יותר מעצבן מאשר אם היא היתה מתה כתוצאה מירייה!!! למה? כי לפחות במוות של טארה היה את מי להאשים והיה אפשר לנקום את מותה. במוות של קאסי אי אפשר להאשים אף אחד. היא לא יכלה להנצל. גורלה נחתם מראש. ואף אחד לא יכל לעשות דבר שישנה את זה. באסה.

symptoms

New member
לא היא לא מכירה את העונה

אנחנו רק בשישית , אז היא לא אמורה להכיר אבל הילדה מכורה לספוילרים אז יש בעיה. אבל אנחנו עובדים על זה עכשיו
וג'ניפר קפריאטי זו שחקנית טניס

בד מיה!|מכה את עצמי על היד|

אבל זה פרקים שכן "קראתי"... :)למרות שאם אני לא אקרא את הניתוחים אני בטח לא ממש אזכור עד שנגיע לעונה הזו פחות או יותר מה שקרה...לרות שבטעות קראתי ספוילר ממש גדול וכמעט הבאתי לעצמי מכות כי הייתי בטוחה שזה משהו כבר קראתי ואז גיליתי שלא...:( ממש התאכזבתי.. טוב נו... אז, לא קוראים יותר? גררר...

איזה חמודים! אולי נפתח קבוצת תמיכה

בשבילי? זה יכול להיות ממש נחמד.. כל מפגש כולם יגידו: אנחנו אוהבים אותך מיה...ואז אני ארגיש שאכפת לאנשים ממני:)

חחח אני באמת מכירה קבוצת תמיכה נגד

ספויילרים לבאפי ואנג'ל אבל זה לא יהיה אפיקטיבי בשבילך כי זה לאנשים שכבר ראו את העונות החדשות...

Anyway here is your 12 steps progra

12 Steps to Spoiler Addiction Recovery 1) Admit that we are powerless before our addiction. 2) Come to believe that a power greater than ourselves (Joss) could restore us to sanity. 3) Make a decision to turn our will and our appreciation of Buffy over to the care of Joss. Joss has never let us down. The course of Buffy has never run smooth, but we can trust Joss to be true to the characters and the story of Buffy. 4) Make a searching and fearless inventory of ourselves. Why have we become spoiled? Is there some deficiency in our willpower? Have we some other weaknesses or insecurities that lead us to become spoiled? 5) Admit to Joss, to ourselves, and to another human being the exact nature of our wrongs. 6) Be entirely ready to have Joss remove all these defects of character. 7) Humbly ask Joss to remove our shortcomings. 8) Make a list of all the people we had harmed, and become willing to make amends to them all. This includes others we have spoiled. 9) Make direct amends to such people wherever possible, except when to do so would injure them or others. 10) Continue to take personal inventory and when we are wrong promptly admit it. 11) Seek through enlightened and unspoiled viewing of Buffy to improve our conscious contact with Joss, seeking only for knowledge of his vision as he presents it and the power to be satisfied with that. 12) Having had a spiritual awakening as a result of these Steps, try to carry this message to other people who who feel trapped. Remember everyone: Be strong! And We LOVE you Maya!

איך שאני מתה על הפורום הזה!../images/Emo9.gif

חיחיחי..... ממש אהתי את השיטות ורעות, כמו שאת אומרת- הפיצויים בדרך!

symptoms

New member
איזה פיצויים?

ואל תדאגי, עוד מעט מגיעים לשביעית , היום ראיתי 6X18 אבל אני כבר אדבר עליו מחר כי אין לי כוח לילה טוב

למעלה