../images/Emo58.gif704-3
עצוב ביותר....
אךךךךךךךךךךךךךךךך......... כמה בכיתי בקטע הזה...
ועכשיו לפרק.. אהבתי ממש את 703 כי כמו שכבר אמרו לפני ראו שם קצת (הרבה) מווילו הישנה שאני כל כך אוהבת. ווילו חסרת הביטחון וההססנית ולא ass kicking wicca ווילו. באמת זה קצת הזכיר את הפרק עם הילדה הנעלמת. אך... כמה אני אוהבת נוסטלגיה... סוף סוף יש בעונה הזו התייחסות רצינית לווילו ולא סתם "טפטופי" סצינות. הקטע בו היא נכנסת לחדר שהיה שלה ושל טארה ממש צמרר אותי..
איך שהיא נזכרה במה שקרה... אווץ'
בהתחלה כמה אהבתי את השד הזה. (הוא שיתק את דון!! ייפפי!!!) אוי והקטע הזה עם אניה ששיחקה איתה כאילו היא בובה...LOL ובאפי עם השלט..
כל כך חבל שהיא יצאה מזה היתה מתאימה לי דון אילמת... עוד קטע ממש מצחיק היה (כמובן!) עם אניה... כשהן עשו את הכישוף הזה.. Anya: hey look! it's me!!! Hello והמבט הזדוני שלה כשהיא אמרה לווילו it did get kindda sexy...LOL וואי איך ריחמתי על ווילו כשהיא היתה חסרת אונים מול היצור הזה... ואיך התרגשתי כשהיא אמרה לבאפי וזאנדר... you're here!! I'm not alone..you're really here *סניף* ממש אהבתי את הבונדינג החדש שנוצר בין באפי ווילו בסוף הפרק. זה היה קטע ממש חזק. את help פחות אהבתי. למה? כי לא היה סוף טוב...
קאסי מתה. קאסי מתה. קאסי מתה. כולם בדיכאון. ולמקרה ששכחתי... קאסי מתה. כן אני מודה אהבתי מאוד את הדמות שלה (הזדהות??) וממש היה חבל לי שהיא מתה..
וגם כמובן הפרק הראה את החוסר אונים של באפי מול הגורל או סדרי הטבע או ווטאבר... כי מה שהיה צריך לקרות קרה. מה שגורם לי לתהיות גם לגבי המוות של טארה. עוד משהו שראיתי במוות של קאסי הוא דמיון למוות של טארה. כמו שהרבה אנשים טענו, המוות של טארה היה סתמי. היא לא מתה בקרב ולא כתוצאה מאיזה כישוף או שד או משהו כזה בקיצור, מוות טבעי. דבר שקורה לעתים נדירות בעולמה של קוטלת הערפדים. גם קאסי לא מתה בקרב. או כתוצאה ממשהו אל טבעי. היא פשוט מתה מדום לב. שזה עוד יותר מעצבן מאשר אם היא היתה מתה כתוצאה מירייה!!! למה? כי לפחות במוות של טארה היה את מי להאשים והיה אפשר לנקום את מותה. במוות של קאסי אי אפשר להאשים אף אחד. היא לא יכלה להנצל. גורלה נחתם מראש. ואף אחד לא יכל לעשות דבר שישנה את זה. באסה.