722 ביג בראדר

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 722

כצפוי ג'יימס עף. דניאל נראתה ממש זועמת והבטיחה לנקום בצ'ילטאון - לאחר שלפני כן הציעה לג'אנל שבוע שביתת נשק - לא הבנתי אם זה היה בתמורה לשמור על ג'יימס בבית או בלי קשר. בכל מקרה אין לזה משמעות רבה מדי מאחר ואריקה היא ה-HOH החדש. לא רואה את אריקה יוצאת נגד צ'ילטאון ונראה מה יהיה לדניאל להגיד בנושא, מה גם שכביכול יש לה ברית עם ג'ורג'. ג'אנל בכל מקרה תמצא את עצמה מועמדת, אני מניח שג'ורג' יסכים להיות ה-PAWN וימצא את עצמו מחוץ לבית כאשר צ'ילטאון ישמרו את ג'אנל בבית ומכאן דניאל תבין שהיא בעצם לבד לבד במשחק. את הסוף של הפרק לא ראיתי כי נפל השידור (בלי לשאול אותי איך וכמה ולמה אין לי אפשרות לפרט או לשתף - סורי) חמש דקות מהסוף ממש לפני שג'ולי חזרה לדבר עם הבית אחרי הזכייה של אריקה ב-HOH. נשלים את זה כבר מחר.

willo

New member
../images/Emo58.gif 722

הסוף היה צפוי וחבל, אני מקווה שאריקה קצת יותר חכמה מלהעמיד את ג'אנל מול התרנגול. מה שמענין זה איך ידיחו שניים ביום אחד, האם פשוט שני המועמדים יהיו אחד נגד השני? מתי הבנות יבינו שוויל ובוגי משסים אותם אחד נגד השני? הרגעים הכי טובים היו האיחוד מחדש של האווי ומרסלס, שניהם דוחי, מעצבנים ולכן הם העונש אחד של השני.

MooTzk

New member
722 ../images/Emo58.gif

בע, חבל שג'יימס עף. לפחות הוא יצא כמו גבר. האווי פשוט דוחה. אני שמח שמרסלס אומר לו את זה בפרצוף. אריקה HOH - לפחות זה אומר(אני מניח) שדניאל בטוחה, נראה לי שצ'יקן ג'ורג' וג'אנל יהיו מועמדים השבוע, וצ'יקן ג'ורג' יעוף(אם ג'אנל תזכה בויטו או לא). סה"כ - פיינל 6 מוצלח בהחלט לעונה.

../images/Emo58.gif

חבל שג'יימס עף, אבל לפחות הוא עף כמו גבר ולא כמו בכיין (ע"ע מרסלס והאווי). אני ממש מרחם עליו שעכשיו הוא יהיה שבוע עם מרסלס והאווי. שמחתי שאריקה זכתה בהו"ה, כי זה אומר שמייק ודניאל בטוחים. היא בטוח תעמיד את ג'אנל, ונראה לי שהיא תצרף אליה את וויל. ככה בטוח יהיה מעניין. הקטע של מרסלס והאווי היה ענק. האווי פשוט דוחה. דוחה דוחה דוחה. אבל זה היה כל כך פתטי כשמרסלס התעצבן על האווי שהוא כל הזמן מדבר על המראה של האנשים כשהוא זה שכל הזמן דיבר על "ברית האנשים היפים" שלו עם ג'אנל. אני מקווה שג'אנל וויל יהיו מועמדים, מייק יזכה בוטו ויציל את וויל, אריקה תשים את ג'ורג' במקומו והוא יעוף. כמה כיף.

archangel3

New member
../images/Emo58.gif מגיב פעם ראשונה לעונה...

עד עכשיו לא מצאתי סיבה להגיב לפרקים סתם כי כבר הכל נאמר לפני וגם סתם כי לא היה בא לי כ"כ
דניאל קצת עיצבנה אותי כי אחרי שהיא הדיחה את מרסלס או גרמה להדחה של מישהו אחר (גם אם לא באופן ישיר) היא אמרה שזה רק ביזנס ושזה רק משחק וברגע שג'ימס הודח היא מתחילה עם השטיות האלו של הנקמה במקום לחשוב חכם... הקטע עם מרסלס והאווי ממש לא הצחיק אותי שניהם דפוקים ושניהם לא יודעים להתנהג.... מרסלס מבקר את האווי על איך שהוא מתייחס לאנשים בזמן שהוא בעצמו יושב ויורד על האווי מול הפנים שלו ומתחיל להתנהג כמו ביץ' סנובית... מעצבן אותי קצת זה שהמפיקים מתייחסים לbut first כבדיחה למרות שג'ולי עדין אומרת את זה 723552 פעם בפרק וכל פעם שהיא אומרת את זה היא או מתיישבת או קמה וזה בדיוק אותו דבר כל פעם.... מה כ"כ קשה לשנות קצת?! עזבו בעצם אני לא אכנס לדיון של עד כמה ג'ולי לא נחוצה בתוכנית... מקווה שהעריכה לא מטעה אותי ושלג'נאל באמת יש סיכוי קטן כמו ששהציגו את זה בכל מקרה יש לי תחושה שג'אנל היא הבאה לעזוב את הבית טוב יצא לי תגובה קצת זועמת אבל חפיף

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שאריקה תצא נגד השואו-זוג שלה ותעמיד את וויל. בגלל זה די ברור שבפרק הבא נראה את ג'אנל והתרנגול מועמדים. מעניין מה יקרה אם התרנגול יזכה בויטו ויציל את עצמו. ומעניין איך הם מתכוונים להעיף שני אנשים מהבית ביום חמישי.. אולי המועף מקבל הזדמנות לנקמה ובוחר את מי להעיף? O_O אני מקווה שההימור שלי למועמדים נכון כי אני מת לפיינל 4 של צ'ילטאון + אריקה + דניאל, ואני אשמח לראות את ג'אנל או ג'ורג' עפים.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אם צ'ילטאון יגיעו לפיינל פור זה יהיה נורא. אחד מהם חייב לעוף. אני מהמר על וויל. אני אומר שזה יהיה וויל נגד ג'נאל על הבלוק ואז אחד מהם יזכה בויטו (כנראה וויל) ואז יועמד צ'יקן ג'ורג' ויועף. בואו נקווה שלא. ג'ורג'י לניצחון!

De fire

New member
../images/Emo58.gif

הייתי בטוח שאני חוזר הביתה ומוצא את ג'אנל בחוץ. מה גם שהיו בשבועיים האחרונים 3 הדחות. ועדיין לבחורה יש יותר נשמות ותחרותיות (וגם קצת מזל) מלכל הקאסט של ביבי לדורותיו, מלבד ד"ר ויל שהוא קטגוריה בפני עצמו. לדעתי יש סיכוי לא קטן שג'אנל טעתה בכוונה בשאלה כי היא לא רצתה לזכות בהו"ה. בוגי צ'יקן וויל לא היו מעיפים אותה וכנראה גם לא דניאל, ככה שהכי חכם מבחינתה היה לתפוס ראש קטן ולתת להם להתקוטט בינהם. מהבחינה הזו הזכיה של אריקה זה הדבר הכי פחות טוב שיכל לקרות מבחינתה אבל היי, אם היא הצליחה להדיע לפיינל 6 למרות הכל ולהשאר הסול סרבייבר מעונה 6 היא גם יכולה להגיע לפיינל 4 בסוף השבוע הקרוב. גווו ג'ייני

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

מי אמר שדניאל ואריקה בבריתץ?? יש לי תחושה שאריקה תשים את גאנל ודניאל ואז דניאל תעוף... בכל מקרה אני מעדיף שדניאל תשאר ותעיף את צילטאון כי הם יותר מדי בטוחים מעצמם וכבר נמאסו עלי.. יכול להיות שבוגי ירצה להעיף את גאנל כי הרי וויל והוא במין תחרות את מי להשאיר את אריקה או גאנל אז בוגי ישכנע לשים את וויל וגאנל במועמדים ואז וויל יהיה חייב לדאוג שגאנל תעוף. אני מקווה שאריקה חכמה ולא תשים את דניאל בבלוק! אבל מצד שני מה זה הקטע של שתי העפות? מה מי ישעוף זה יקבע על ידי תחרות אני מעדיף בל הכוחות החדשים האלה זה סתם דפוק ...

Doji

New member
../images/Emo58.gif 722

אני אוהב את הקטעים שמראים מהסקווסטר. מרסלס קיבל את מה שמגיע לו, האווי
לא הבנתי למה ג'אנל הצביעה נגד ג'יימס, כנראה שלא סמכה על בוגי שבמקרה של תיקו יעיף את ג'יימס ולא את בעל הברית החדש-מוזר שלה צ'יקן פאקינג ג'ורג'. חבל, כי ג'יימס ישב במושבעים וכל הסקווסטר יהיה לו זמן לחשוב ולהתעצבן מכך שג'אנל הבטיחה לו מפורשות שתצביע נגד ג'ורג' ובסוף הצביעה נגדו. לא שהיא היתה מקבלת את הקול שלו בכל מקרה אם היתה יושבת מול דניאל/וויל, אבל אוליי היה נותן לה את הקול שלו אם היא מול אריקה או ג'ורג'. ג'יימס ניסה להתמרד ולהעיר הערות מעצבנות לג'ולי כשראיינה אותו - "אנחנו צופים באותה תוכנית?", "לא יודע אם הראתם את זה..." - הוא חושב ש- BB דפקו אותו פעמיים לפחות בעונה - תחרות הויטו שנבנתה עבור ג'ורג' וכך שלא פסלו את הויטו האחרון שג'אנל זכתה בו כשלטענתו היא בעטה בו ושרטה אותו [ולפי קטע הוידאו הוא ממש דמיין את מה שקרה שם]. לא יודע מי עובד על מי - אריקה על בוגי או להיפך. [בצמד ג'אנל-וויל הדברים יותר ברורים]. השבוע הזה יכול להיות מעניין אם אריקה תשים בנומיניישנס את, נניח, ג'אנל וג'ורג' וצ'יל-טאון יחליטו להעיף את ג'ורג'. דניאל מאיימת לנקום בצ'יל-טאון, אבל כדאי שהיא תעיף מבט אחד שמאלה ומבט אחד ימינה ותבין שהיא לא בעמדה לנקום כרגע. אין לה יכולת גם לטפל בג'אנל וגם בצ'יל-טאון, לכן היא הציע הפסקת אש לג'אנל ועכשיו היא מקווה שאריקה תטפל בג'אנל במקומה. במידה וג'אנל לא תזכה השבוע בויטו ועדיין לא תועף (בזכות צ'יל-טאון) דניאל תבין שהיא לגמרי לבד. נורא מעצבן שג'ורג' זוכה מההפקר ונשאר כלכך קרוב לסוף העונה ומעיפים שחקן מעולה כמו ג'יימס כשג'ורג' יושב להדחה לידו. ברור שמבחינתם זה חכם יותר, אבל מה עם ה- GOOD TV??? התחפושות המפגרות של ג'ורג' לא ממש מפצות על משהו, מישהו צריך לספר לו. אני חושב שהשבוע, בניגוד לשבועות האחרונים, יש סיכוי טוב שגורג' יעוף. כמובן, הכל תלוי בצ'יל-טאון, as usual. אה, כן, ד"ר וויל
אני לא רוצה לחשוב אפילו איך היתה נראית העונה הזאת בלעדיו, CBS צריכים לשלם לו.מעולם לא היה all-star ראוי יותר.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

גיימס גם אמר שבטח לא הראו הכל מה שקרה בבית עם עונה 6 ומה שהבטיחו לו\ והוא די צודק הם לא מראים כל מה שקורה בבית ולפעמים מי שלא רואה את הפידס מפספס המון דברים משמעותיים שקורים לגהי הטענות שלו הם אולי אולי חצי נכונות נכון שביג בראר מנסה להשפיע למה שהוא רוצה ושמתמודדים מסומימים ישארו כדי שתהיה גוד TV אבל הם עדיין לא יכולים להשפיע על הכל.. חבל שהבנות לא עושות ברית. נראה שSHOWMANCE עוטבד לטובת צילטאון ואריקה לדעתי תעשה כל מה שבוגי יאמר לה וגאנל תעשה כל מה שוויל יאמר לה. וחבל לדעתי הבנות צריכות עכשיו להתאחד ולהעיף את צילטאון הם כבר מאוסים

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

וואי כל כך רציתי לזרוק משהו על הטלוויזיה כשג'יימס התחיל לדבר עם ג'ולי, אני שונא ששחקנים מתחיל להשתמש ב"קלף העריכה" במיוחד בתוכנית כמו ביג בראדר שם לאנשים יש גישה ללייב פידז,כל כך נמאס לשמוע את ההתבכיינות שלו שברית עונה 6 בגדה בו ובלהבלה בזמן שלו מההתחלה הייתה ברית עם דניאל והוא היה יותר ממוכן לדפוק אותם אם רק הייתה לו הזדמנות. לג'יימס אולי יש משחק טוב, אבל מבחינתי הוא אחד מHG הכי שנואים, וויל הגדיר את זה בצורה הכי טובה הוא פשוט תקוע יותר מידי במשחק, ולא מסוגל להתנתק או להנות ממנו זה מתבטא במיוחד בדיארי רומז שלו שם הוא סתם מצטייר כטיפוס מגעיל, גם שג'יימס עוד מנסה להיות משעשע איכשהו זה כמעט כואב לראות אותו מנסה להצחיק.. גם דניאל סובלת מאותה תסמונת רק במידה פחותה יותר מג'יימס, שזה גם פחות או יותר מה שעושה את וויל למשתתף כל כך טוב, היכולת שלו לנתח את המשחק, לעשות מהלכים טובים ולשעשע בו זמנית בלי להצטייר כבכיין,קנאי או סתם דוחה.

Mr Bing

New member
../images/Emo58.gif

רק דבר אחד- העובדה באמת הייתה שהוא היה בתחתית של ברית עונה 6, ככה שבאיזשהו שלב זה היה הכי חכם לבגוד בהם. אולי לא כל כך מוקדם אבל עדיין..

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

גיימס לא בא בהתחלה כלבגוד בעונה 6 הוא רצה לשחרק על שתי הבריתות ולראות לפי הכח לזוז עם הבריתות הוא ראה בהתחלה שברית עונה 6 טובה אבל אחר כך כשראה שהם משקרים לו והוא בתחתית והשהכח עובר ל LD הוא כאילו עבר לצד השני אבל גם זה הוא לא עשה במאה אחוז הוא ניסה להישאר כאילו בסדר עם שני הצדדים וזה היה לדעתי מה שוויל לא סמך עליו שגיימס ניסה יותר מדי לשחק על שני הצדדים והיה הולךל עם מי שיש לו יותר כח ובגלל זה וויל רצ להעיף אותו

למעלה