720

• פותח הנושא hbam
  • פורסם בתאריך

hbam

New member
../images/Emo58.gif *גיחי גיחי*

קודם כל אני חייב לציין את ההופעת קריוקי של לורלי... היא פשוט נראתה מגוחכת. אני לא בטוח אם זה היה בכוונה בגלל שהיא הייתה שיכורה כביכול אבל זה היה ממש מבדר... ואני חייב לרדת על המגפיים האפורים שלה - הו הזוועה!!! זה היה נראה שהרגליים שלה תקועות בשתי אבני בטון שכאלה
ועכשיו לפרק עצמו... זה היה מן פרק כזה של "הו אני כ"כ אוהב/ת אותך, תעשה/י מה שטוב לך, יחד נצלח את הכל"... זאק ותפקיד הגיטריסט, לוק והטיול בסירה. הפרק היה דרמטי מדי... לא זכור לי שצחקתי (כי היה קטע מצחיק) במהלך הפרק
אז מסתבר שלוק לבש את הכובע מלור כי הוא איבד את השחור... כמה מרגש אווו ואתם בטח תוהים למה לא התחלתי את ההודעה עם "או מיי גאד!! הוא הולך להציע לה נישואים! *צעקות של פאקצות בנות 14* ".... וול, הסיבה היא שזה פשוט לא מעניין. לסיכום, לא ממש אהבתי את הפרק... מאוס מדי :-\

../images/Emo58.gif

אני דווקא נקרעתי מצחוק בשיחה של לורליי ולוגן, היא הייתה כזאת הזויה! [אגב, הפרק נגמר בזה שהוא מבקש ממך רשות והיא בוהה בו בהלם או שחסר לי הסוף של הפרק?!] ואו-מי-גאד מה קרה למיס פטי? היא רזתה נורא והיא נראית רע!! עדיף לה לחזור לשומן הקודם שלה... ובהחלט, פרק לא משהו מיוחד [וחבל, הקודם היה טוב...] זה קצת מוזר, אהבתי את בנות גילמור כי הם נהגו להתרחק מקלישאות בדר"כ, אבל העונה...

smiley chloe

New member
וואו..

הצלחת לקלוע בול למה שחשבתי.. ולמרות שהייתי באווירה של לצחוק, לא צחקתי
אבל הפרק היה ממש חמוד אהבתי את זה שהחזירו לנו את האווירה בין לוק ולורליי
והקריוקי היה מין עצוב שמח כזה.. לא יודעת לתאר אממ.. זהו!

hbam

New member
רק לא לשכוח לסמן ../images/Emo58.gif להבא ../images/Emo9.gif

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo122.gifקלעת לרגשותיי..../images/Emo58.gif

רק השוק של לורליי בסוף הפרק הפתיע אותי קצת..כי כאילו, זה היה ברור מרגע שראיתי שזה לוגן בדלת חשבתי "הוא הולך לבקש רשות להציע נישואים!!"
וידעתי שלוק יבוא בדיוק לשיר של לורליי..כזה צפוי.
והשירה הייתה ממש מוזרה..
והכובע- הדבר היחיד שהפתיע אותי.
וזאק וליין מצליחים לשעמם אותי..אוף.
אמאמאמאמאמאמאמ בלהלבה. שמענו. וזהו.

NorthernStar

New member
../images/Emo58.gif פרק נפלא!

וכבר היה נדמה שהסדרה חזרה לעצמה, והנה היא נלקחת מאתנו בברוטליות. הhighlight שלי: הטיזר המטפיזי, שהחזיר את רורי לChilton (כולל השיער והתיק הצהוב) והסיע אותה לעתיד (של Paris) כאחת. ואיך אפשר בלי הופעת הקריוקי של לורליי. כמעט קלסיקה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

פרק מוזר. שוב חזרו לצילום המוזר, לקלוזאפים וההשתשהויות על הפנים של הדמויות. העלילות, כמו שכתבו פה, קלישאתיות עד כאב. ועד כמה שלורן גרהאם אני בטוחה שיכולה לשיר נפלא כשהיא לא משחקת אותה שיכורה, ולפתח קריירה של זמרת יודל לאחר שהסדרה תיגמר (גם אמא שלה הייתה זמרת), זה היה פשוט מביך.

saritoosh22

New member
לא הבנתי מה מביך,../images/Emo58.gif

זה קריוקי, הם אמורים לזייף! אני חושבת שהסדרה הזו כ"כ אמיתית וכ" אותנטית שהדברים בה קורים כמו במציאות, לורליי אמורה להיות אדם מהיישוב ולא שחקנית/זמרת. להבדיל מסדרות אחרות, בסדרה הזו יש הכל, יש את האנשים השמנים והמכוערים, יש את המוטרפים והמוזרים. התהליכים שבנות גילמור אמתיים, לא קורים להם ניסים או נפלאות, הן פשוט מתמודדות עם החיים ועם השמחות והקשיים. הסדרה מצליחה לתאר באופן מפליא את החיים בעיירה קטנה באמריקה. הבעיה היא בפורום הזה, שהכותבים כאן מצפים לסדרה הוליוודית, במקום להבין שהקטע בסדרה הוא האותנטיות ולא הזוהר.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

לא התכוונתי שהשירה שלה הייתה מביכה, התכוונתי שהסצינה הייתה מביכה. ואם את כבר מנסה לנתח אותי, את ציפיותיי ואת הסדרה, אז בסדרה הזו קורים יותר מדי ניסים ונפלאות, בעיקר לגברת רורי גילמור. ובבקשה לא להתחיל לפזר פה אנליזות על כותבי הפורום כי את לא מכירה אותנו ולא יודעת מה אנחנו חושבים. הבעיה היא עם העונה הזו, שהיא פשוט גרועה, וזהו.

saritoosh22

New member
זה לא נכון לאמר שאני לא מכירה אתכם,

אני קוראת נאמנה שלכם, מכירה אתכם נהדר.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אז לפחות אל תכלילי,

כי אני מכירה מאוד טוב חלק מהאנשים פה, קבוצה מהם אפילו באופן אישי, ואני לא רואה איך אף אחד מהם מתאים לתיאוריה שפיתחת פה. אה, ודרך אגב, גם בסדרות נוצצות ולא אותנטיות יש אנשים שמנים, מוזרים, חולי נפש ומכוערים. אולי לא בכולן, אבל שיט הפנס.

wishes

New member
7X20../images/Emo58.gif

פרק נחמד אכן צילמוים של מבטים ובכל זאת המתח בין לוק ולור חוזר וכיף שכך... השירה של לור בקריוקי.. מבייש אני דווקא חשבתי שיהיה שירה ברמה..אבל עדיין שווה (וכן היא בהחלט יודעת לשיר הרבה יותר טוב אבל אין מה לעשות ואין מה להתווכח עם הוראות במאי) פתאום נזכרו בזאק ולין אחרי תקופת שכחה..בלבלבלבלה לסיכום: דרישת המעריצים לשוב לימי הגילמורים הטובים ו... ע ו נ ה 8 !!!! עד כאן.

lost my life

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gifפרק 20 עונה 7

פרק יפה, רורי נופלת ואמא לורליי מרימה אותה בחזרה.. לא יודעת מה איתכם, אבל אותי לור ריגשה עד כדי דמעות עם השיר שכביכול שרה לרורי אבל בעצם שרה ללוק, כולם ידעו את זה ...וזה היה מרגש ומזוייף- רק בקול... אז זהו הסדרה נגמרת? באסה... כמה שאני מתה על לוגאן והוא מתאים לרורי, גם אני מעדיפה את ג'ס על פניו oh well ...

McFreaKy

New member
אני רק חייב לציין ש...../images/Emo58.gif

כל כך קרוב לסוך, אני לא מקבל מספיק אמילי וריצ'רד.
בכלל, אני מתגעגע לסצינות של ארוחות שישי. צריך עוד אחת כזו מהר בפרק הבא או האחרון אחרת זה פשוט לא בסדר. ארוחה משפחתית בשולחן (עם משקאות לפני זה!) ופשוט המון שטויות (בעיקר מלורליי). אה, ובקשר לפרק הקודם דווקא, ממש אהבתי את פריס.
היא משעשעת.
וגם בפרק הזה אהבתי בהתחלה את כל סצינת החלום, זה היה מבדר.

למעלה