../images/Emo58.gifהישרדות 7-פרק אחרון../images/Emo58.gif
אני רואה שאני היחיד פה שיש לו תגובות על שאר הפרק... קודם כל, בסי מייל שהם קיבלו, למה היו שם מטבעות? חשבתי אולי במסע שתמיד יש לפיינל 3 יקחו אותם לפנמה או משו. למרות ששריפת הספינה היה ענק, היה ממש ממש יפה. ליל עמדה בחצי מצב-קולבי. האם לקחת לפיינל 2 את מי שהיית רוצה לראות לוקח את המיליון חוץ ממך, או מי שיש לך סיכוי לנצח? למרות שבמקרה הזה זה לא שחור או לבן כמו קולבי, כי גם ג'ון שיחק משחק טוב. ג'ון היה מעניין כמושבע, הוא היה הרבה יותר מעניין כמושבע ממה שהוא היה יכול להיות כפיינליסט. בגדול- כן, הוא היה שחקן מעולה. אבל גם למשחק מעולה יש גבול, וכמו שאומרים- הוא הגדיש את הסאה. הוא היה הרבה יותר נבזי ממה שהאסטרטגיה שלו דרשה, והוא היה יכול לשחק את אותו משחק בלי להיות כזה חרא. ולמרבה ההפתעה- בכלל לא היו הרבה קולות נגדו לאורך העונה. אהבתי את המילים האחרונות שלו אבל. ליל אמרה לסנדרה "ווי אר דה סול סורבייבורז, ווי מייד איט ת'רו" עלק. סנדרה מייד איט ת'רו. ליל לא. וגם אם ליל היתה זוכה- סנדרה היתה השורדת של העונה הזו, כתור היחידה שלא עפה. אם ג'ון היה זוכה- היה מגיע לו. אהבתי גם את מה שהוא אמר כמושבע לפני מועצת הדין האחרונה. במועצת הדין האחרונה: ג'ון והשפם. מצחיק. במועצת הדין האחרונה היו הופעות די עלובות של ליל וסנדרה. סנדרה החמיצה את הנקודה שליל עפה ולכן לא מגיע לה לזכות, והיא לא הזכירה את זה אפילו פעם אחת! לא בנאום הפתיחה, ויותר מזה- לא בשאלה של טי, ששאלה למה לא מגיע לליל לזכות. אם סנדרה היתה עונה שליל עפה ולכן לא מגיע לה לזכות, היא היתה זוכה ל-7-0 יפה ובצדק, לראשונה בתולדות הישרדות. ולא רק שסנדרה לא עונה לטי שליל עפה, היא גם אומרת שליל אחראית להעפה של כל אחד ואחד מהמושבעים. טמבלית, זה לא פועל לרעתה של ליל, בדיוק להיפך. ריינו שאל יופי של שאלות. אבל עד שהוא סוף סוף שואל את ליל על אם היא חושבת שזה הוגן שהיא אאוטסיידרית, הוא מחמיץ את הנקודה שהיא עפה ותנצח. רופרט נראה נהדר בבגדים נורמלים. פעם ראשונה שראינו אותו בבגדים נורמלים. התשובות של שתי הפיינליסטיות לשאלות של רופרט היו עלובות. ליל- כשרופרט שואל אם אי פעם אמרת לו את האמת, הוא לא מתכוון אם אמרת לו את האמת בקשר לזה שיש לך ילדים... וסנדרה- כשרופרט שואל שאלה של כן ולא, תעני כן ולא, ואל תחרגי מהתשובה כדי לתקוף מושבעים אחרים. קריסטה היתה מושבעת דפוקה. היא ממש מתנהגת כמו מפגרת או משהו. היה מאוד מפתיע שבורטון לא הצביע לליל- חברתו האאוטקאסטית, בהתחשב בזה שלאורך כל המשחק מרגע שהוא חזר, הדבר שהוא הכי רצה זה שאאוטקאסט ינצח במשחק. after all been said and done- אני עדיין חושב שאנדרו סאבאג' הוא זה שהיה צריך לנצח. אם רופרט היה הולך איתם, או אם ליל לא היתה זונה, והברית הבין שבטית (סנדרה, רופרט, ריינו, אנדרו ונראה לי קריסטה) היתה עובדת, מגיעה לפיינל 5... כך היה לדעתי צריך להיות. אהבתי איך רופרט גיחך בקשר לריצ'ארד האץ'. הקטע שעשו עם הסבתא של ג'ון היה ממש קורע. רק חבל לי שג'ף לא שאל את השורדים מה היתה התגובה שלהם כשהם ראו את זה. גם חבל לי שג'ף לא שאל את בורטון למה הוא לא הצביע לליל. בכל הריוניונים שג'ף הנחה הוא דיבר מספיק זמן עם כל שורד ושורד, פה זה היה חסר לי. הוא לא דיבר הרבה עם כמה שורדים, כמו למשל מישל
. ולמטה, ספוילר קטן בקשר לאול-סטאר.
מעניין באמת אם רופרט ינצח את ריצ'ארד האץ'... אבל שניה אחת מתי צולם האול-סטאר? הוא עדיין מצולם? בגלל שאם כן- איך גם רופרט וגם ג'ף היו בשידור החי? ואיך רופרט מסודר ונקי? אני בטוח שלא שלפו אותו מהמשחק ונתנו לו להתרחץ וכאלה רק בשביל הפינאלה. ובכלל מסכן רופרט, לא ראה את הישרדות ואת התגובות וכל זה. מעניין אם כך איך נודע לו השקר של ג'ון.