714!!!!

גלׁ

New member
או ארין

סוף סוף מישהי שמבינה ללבי (אבל אני לא יודע בקשר למנצח כי זה פשוט לא שווה להתאמץ שעתיים כדי להכנס לתור ולחכות עוד שעתיים אז אני יחכה עוד איזה יומיים כדי לברר)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

סנדרה ודארה היו צריכות להיות הפיינל 2. ג'ון מקום 3 ליל אחרונה למרות שבפינאלה די חיבבתי את כולם.

F r o o b i e

New member
../images/Emo58.gif714!!!!

והמנצחת היא....
סנדרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אואואואוואואאווא איזה אושר!!!!!!!!!! לא מסוגלת לדבר מרוב שאני שמחה! אה ומשהו מעצבן אחד, נחתך לי הפרק בדיוק בקטע שהעיפו את ג'ון!!!!! לא יאומן!! כל העונה אני מחכה שיעיפו אותו, ובסוף לא זכיתי לראות את זה! ראיתי את ליל וסנדרה יושבות באי ופתאום קלטתי שמשהו לא בסדר, ג'ון לא נמצא, וקלטתי שהפרק נחתך לי בדיוק בתחרות האחרונה! אוף!

De fire

New member
גם לי! ../images/Emo58.gif 714

הרגע לו חיכיתי כל העונה! זה כ"כ לא פייר!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעע מישהו יכול לספר איך התנהלה תחרות החסינות וההצבעה שהעיפה אותו?

F r o o b i e

New member
מאתמול יש את הקטע השלם

באתר של סופרנובה. כנראה שהם שמו לב וקיבלו תלונות שזה היה חתוך. זה חבילה שמשלימה את חלק אחד שכבר יש לך.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 714

אני מאוד נהניתי מהעונה וחושב שהזוכה מאוד ראויה לכך. נכון שהיא לא זכתה בשום חסינות, אבל העובדה שמעולם לא קיבלה קולות והצליחה בחכמה רבה לא לחשוף את עצמה ומצד שני לנווט חלק מהזמן את המשחק לכיוונים שלה בהחלט ראויים לציון. ליל פשוט נשחטה שם, והיה צפוי שהיא תובס. מול ג'ון כנראה התוצאה הייתה יותר צמודה למרות שאני די בטוח (למרות מה שאמרו בריוניון) שגם ג'ון היה מנצח את ליל - שונא את ליל. ועכשיו נותר לחכות לראות מה יהיה באולסטאר..... ספוילר לאולסטאר למטה לפי התגובה של רופרט על ריצ'רד האטצ' נראה כאילו היה איזה קטע ביניהם....חבל על הזמן. לא יכול לחכות לזה.

visitor

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

האם ג'ון יהיה באולסטאר? כי במפגש הוא אמר משהו בקשר לזה שאנחנו נראה אותו באולסטאר.... האם הוא סתם צחק או שבאמת הוא שם? תודה לעונים
לפי דעתי למנצח/ת ממש לא הגיע לזכות .... גם למקום שני ממש לא הגיע את המקום.....

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif לאולסטאר - תשובה לשאלה

ג'ון לא יהיה באולסטאר. הוא פשוט צחק עם ג'ף ששאל אותו בקשר לסבתא שלו, אז הוא הביא איזה דחקה שאם ג'ף היה שם אותו באולסטאר אז אולי סבתא שלו הייתה מתה באמת או משהו דומה לזה (לא זוכר כבר).

Boran

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 7-פרק אחרון../images/Emo58.gif

אני רואה שאני היחיד פה שיש לו תגובות על שאר הפרק... קודם כל, בסי מייל שהם קיבלו, למה היו שם מטבעות? חשבתי אולי במסע שתמיד יש לפיינל 3 יקחו אותם לפנמה או משו. למרות ששריפת הספינה היה ענק, היה ממש ממש יפה. ליל עמדה בחצי מצב-קולבי. האם לקחת לפיינל 2 את מי שהיית רוצה לראות לוקח את המיליון חוץ ממך, או מי שיש לך סיכוי לנצח? למרות שבמקרה הזה זה לא שחור או לבן כמו קולבי, כי גם ג'ון שיחק משחק טוב. ג'ון היה מעניין כמושבע, הוא היה הרבה יותר מעניין כמושבע ממה שהוא היה יכול להיות כפיינליסט. בגדול- כן, הוא היה שחקן מעולה. אבל גם למשחק מעולה יש גבול, וכמו שאומרים- הוא הגדיש את הסאה. הוא היה הרבה יותר נבזי ממה שהאסטרטגיה שלו דרשה, והוא היה יכול לשחק את אותו משחק בלי להיות כזה חרא. ולמרבה ההפתעה- בכלל לא היו הרבה קולות נגדו לאורך העונה. אהבתי את המילים האחרונות שלו אבל. ליל אמרה לסנדרה "ווי אר דה סול סורבייבורז, ווי מייד איט ת'רו" עלק. סנדרה מייד איט ת'רו. ליל לא. וגם אם ליל היתה זוכה- סנדרה היתה השורדת של העונה הזו, כתור היחידה שלא עפה. אם ג'ון היה זוכה- היה מגיע לו. אהבתי גם את מה שהוא אמר כמושבע לפני מועצת הדין האחרונה. במועצת הדין האחרונה: ג'ון והשפם. מצחיק. במועצת הדין האחרונה היו הופעות די עלובות של ליל וסנדרה. סנדרה החמיצה את הנקודה שליל עפה ולכן לא מגיע לה לזכות, והיא לא הזכירה את זה אפילו פעם אחת! לא בנאום הפתיחה, ויותר מזה- לא בשאלה של טי, ששאלה למה לא מגיע לליל לזכות. אם סנדרה היתה עונה שליל עפה ולכן לא מגיע לה לזכות, היא היתה זוכה ל-7-0 יפה ובצדק, לראשונה בתולדות הישרדות. ולא רק שסנדרה לא עונה לטי שליל עפה, היא גם אומרת שליל אחראית להעפה של כל אחד ואחד מהמושבעים. טמבלית, זה לא פועל לרעתה של ליל, בדיוק להיפך. ריינו שאל יופי של שאלות. אבל עד שהוא סוף סוף שואל את ליל על אם היא חושבת שזה הוגן שהיא אאוטסיידרית, הוא מחמיץ את הנקודה שהיא עפה ותנצח. רופרט נראה נהדר בבגדים נורמלים. פעם ראשונה שראינו אותו בבגדים נורמלים. התשובות של שתי הפיינליסטיות לשאלות של רופרט היו עלובות. ליל- כשרופרט שואל אם אי פעם אמרת לו את האמת, הוא לא מתכוון אם אמרת לו את האמת בקשר לזה שיש לך ילדים... וסנדרה- כשרופרט שואל שאלה של כן ולא, תעני כן ולא, ואל תחרגי מהתשובה כדי לתקוף מושבעים אחרים. קריסטה היתה מושבעת דפוקה. היא ממש מתנהגת כמו מפגרת או משהו. היה מאוד מפתיע שבורטון לא הצביע לליל- חברתו האאוטקאסטית, בהתחשב בזה שלאורך כל המשחק מרגע שהוא חזר, הדבר שהוא הכי רצה זה שאאוטקאסט ינצח במשחק. after all been said and done- אני עדיין חושב שאנדרו סאבאג' הוא זה שהיה צריך לנצח. אם רופרט היה הולך איתם, או אם ליל לא היתה זונה, והברית הבין שבטית (סנדרה, רופרט, ריינו, אנדרו ונראה לי קריסטה) היתה עובדת, מגיעה לפיינל 5... כך היה לדעתי צריך להיות. אהבתי איך רופרט גיחך בקשר לריצ'ארד האץ'. הקטע שעשו עם הסבתא של ג'ון היה ממש קורע. רק חבל לי שג'ף לא שאל את השורדים מה היתה התגובה שלהם כשהם ראו את זה. גם חבל לי שג'ף לא שאל את בורטון למה הוא לא הצביע לליל. בכל הריוניונים שג'ף הנחה הוא דיבר מספיק זמן עם כל שורד ושורד, פה זה היה חסר לי. הוא לא דיבר הרבה עם כמה שורדים, כמו למשל מישל
. ולמטה, ספוילר קטן בקשר לאול-סטאר.
מעניין באמת אם רופרט ינצח את ריצ'ארד האץ'... אבל שניה אחת מתי צולם האול-סטאר? הוא עדיין מצולם? בגלל שאם כן- איך גם רופרט וגם ג'ף היו בשידור החי? ואיך רופרט מסודר ונקי? אני בטוח שלא שלפו אותו מהמשחק ונתנו לו להתרחץ וכאלה רק בשביל הפינאלה. ובכלל מסכן רופרט, לא ראה את הישרדות ואת התגובות וכל זה. מעניין אם כך איך נודע לו השקר של ג'ון.

F r o o b i e

New member
../images/Emo58.gif714

לא הייתי מסוגלת לכתוב קודם זה היה שנייה אחרי ומתתי מהתרגשות. גם אותי ג'ון הצחיק עם השפם כל הזמן התפוצצתי הצבעתי על המסך ואמרתי "יאצק"! הקטע של הספינה והאש היה מאוד מרגש. אשכרה עשה לי צמרמורת. סנדרה כזאתי יפה עם הפינפון שלההה והיא גם הייתה מאוד צנועה באיך שהיא הגיבה לקבלת הפרס. ממש ממש בכבוד. בסוף גם הצלחתי לראות את הקטע עם ההעפה של ג'ון וכעסתי כי זה הרס לי נורא שהוא נחתך. כל המתח של מי יהיו האחרונים הלך לי! איך ליל שם לא הנידה עפעף והממזר הקטן מנסה לעשות עיסקה!! הריונין היה נחמד, ציפיתי לתגובות יותר קשות על השקר של ג'ון אבל זה היה די דלוח. בסך הכל היה סוף של עונה ככה ככה היו כבר יותר מותחים ומרגשים ממנו. קדימה שתתחיל עוד עונה!! פברואר זה רחוק למכורי השרדות!!!! במיוחד שהפעם לא הראו שום דבר מהעונה שתבוא, כנראה פחדו שיראו מישהו מהאולסטאר...

De fire

New member
../images/Emo58.gif לאולסטאר

זה באמת אחד הדברים שישר חשבתי- איך רופרט כבר שם, אבל מצד שני רופרט נקי או רופרט של כמה שבועות על אי בודד, אני אישית לא ראיתי הרבה הבדל, עם הזקן והכל.. מה שכן, כל הזמן ניסיתי לנתח את שפת הגוף של רופרט שקיוויתי שתרמוז על מידת הצלחתו באול-סטאר..

De fire

New member
לגבי הפרק עצמו.. ../images/Emo58.gif 714

פשוט לא רציתי להגיב לשני שראיתי את המפגש, והצלחתי למצוא זמן רק היום.. בכל מקרה, מה שאותי הכי הצחיק בשלב השאלות-תשובות הוא שכששאלו את ליל למה לא מגיע לסנדרה לזכות, היא אמרה ש "She was riding co-tails" ואף פעם לא היתה לה דעה משלה.. עכשיו, זה פשוט היסטרי כשזה בא מליל! כל מה שליל אמרה בשלב הזה על סנדרה, אם לא הייתי יודע יותר טוב הייתי חושב שהיא אומרת את זה על עצמה.. גם אני בכלל לא בטוח שאם ליל היתה בוחרת את ג'ון הוא לא היה זוכה (ואיך לעזאזל ליל זכתה בחסינות האחרונה? מישהו מוכן לספר לי? אין לי כח להוריד 500 מגה בשביל הקטע הפצפון הזה..) ולג'ון לא שלא מגיע לזכות, פשוט לא מגיע לו הכסף. כמו שליל אמרה, לסנדרה יש שימוש יותר חשוב לכסף מלהמסטל על ימין ועל שמאל..

בּני

New member
../images/Emo58.gif לאחד המשתתפים

שלום לכולם. זה רק אני או שרופרט שיחק בתור האגריד בהארי פוטר?

De fire

New member
חחח.. אם לא הייתי יודע אחרת../images/Emo58.gif

הייתי חושב שזו תמונה שלו מהאול-סטאר

g.o

New member
../images/Emo58.gif

בראסמי אני לא מבינה למה כולם אוהבים את העונה הזאת .. כולל ג'ף שהחליט גם לעשות את האיחוד...... באמת שהעונה הייתה ממש בינונית.לא מרגשת בגרוש, חוץ מהקטעים עם ג'ון שפיזרו קצת אור על העונה. ובאמת שלא רציתי שליל תגיע כזה רחוק כי ממש אבל ממש לא מגיעה לה. ג'ון שהוא כלי עולם היה צריך לזכות.! את סנדרה אהבתי לאללה ובאמת מי שרציתי שבערך יזכה זכה...

למעלה