713.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifעונה שביעית, פרק13.../images/Emo58.gif

טוב, אז זה היה ממש עצוב-שמח כזה. אני לא יודעת פשוט מה יקרה עם כריס ולור. ואני לא יודעת מה אני רוצה שיקרה..
משומה, אני כועסת על ההתנהגות של כריס הפרק, אבל גם מבינה אותו. בסוף הוא הגיע, זה העיקר. לוק, יואו. אמילי הרגה אותי.
לוק פשוט היה מושלם הפרק, פשוט מושלם. חזר להיות בהחלט במקום של ידיד ממש טוב.
לקח כל עלבון מאמילי ופשוט העביר מעליו, לא נפגע והלך לבצע כל עבודה שפלה שהיא נתנה לו.
רורי ולוגן גילמו זוגיות מושלמת, גרם לי לקנא ממש.
וגם ללור.
הוא היה ממש חמוד לוגן, אני מתחילה לאהוב את העשיר והמפונק..
שיחת אמילי-לורליי הייתה מצויינת. באמת, חזקה, עצובה, מרגשת ואמיתית. ואהבתי שאמילי קלטה ואמרה ללור שלא לוותר על זה, שזאת תקופה קשה..למרות שאני רוצה להאמין שזאת לא תקופה קשה, שהיא תחזור ללוק.
אמממ..אהבתי ממש את הפתגמים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

ראיתי את זה היום. בימוי ממש גרוע: הם שמחים? הם עצובים? מה אתם רוצים מחיינו? התחושות שהדמויות העבירו היו עמומות והמעברים ביניהן היו קיצוניים מדי לכאן ולכאן. מר מה שמו, הכותב הראשי החדש, רוצה לראות איך עושים את זה נכון? תחזור לעונה הראשונה ותראה איזה פרק מופתי עשו מהקרייסיס הרפואי הראשון של ריצ'רד. איפה גילמור של אז ואיפה גילמור של היום. (ואיילת, אני אחזיר לך מסר מאוחר יותר, נתקלתי בו כשחזרתי הביתה בחמישי בערב ואני מתעצלת קצת.
)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifלא הבנתי את התגובה שלך בכלל.

חוץ מהחלק על המסר.
כן, התחלתי שוב לתהות אם באמת עניתי לך למסר..או שלא.
בלה. את יכולה להסביר לי את תגובתך לפרק..? הבנתי בכללי שאת לא מרוצה.

../images/Emo58.gif

רבאק רציתי להרוג את כריס!!! אוקיי אתה מסנן אני מבינה אבל היא פאקינג משאירה לך הודעות שהיא בבי"ח כי אבא שלה עבר התקף לב!!! בנאדם שפוי היה עוזב הכל ורץ אליה! בטח שאם תחכה ותחכה תמצא שם אנשים שאתה לא רוצה למצוא!!! לוגן ורורי כאלה מושלמים... ממש להיות ירוקים מקנאה בשניים האלה... עשיר מפונק דביל תגידו מה שבא לכם לדעתי לוגן נהיה דמות ממש חמודה
המממ אחרי זה אני אזכר אם יש לי עוד תגובות...

יסמין@

New member
../images/Emo58.gif אז מה יש לנו בפרק זה?

אלו 2 האופציות של לורליי: א) כריס - הכניס אותה להריון לפני זיליון שנה, הציע נישואין משום שחשב שזו חובתו, נעלם לכ-16 שנים ולא ראה את רורי, לא שלח מכתב, לא טלפון, לא מתנה ליומולדת, שום כלון. ועכשיו, כשמופיע המכשול הראשון - עושה מה שהוא יודע כל כך טוב: נעלם!!!!! בקיצור, אי אפשר לסמוך עליו במיל. לא משנה שהוא כעס - התגובות שלו אגואיסטיות וילדותיות. ב) לוק - בפרק הזה הוא הדגים בדיוק מה שלור כתבה עליו במכתב שהוקרא בפרק הקודם: חבר טוב ונאמן, בגשם ובשמש, בטוב וברע, תמיד נמצא שם ורוצה לעזור בכל דבר, עוזר לכל המשפחה. אממה? דפוק מבחינה רגשית, מפחד להתחייב, מפחד לאהוב, מפחד להיפגע. אז אני מבינה שאלו 2 האפשרויות היחידות שמציגים לפני הגיבורה שלנו. א) למה היא חייבת לבחור דווקא בין ה-2 האלה???? יש מיליארדי גברים. מה הבעיה להציג דמות חדשה? למה היא חייבת לבחור בין מי שהופך תוך שנייה לאויר ונעלם לעשרות שנים לבין מי שכל הזמן נמצא כאן אבל מסוגל מבחינה רגשית להיות "החבר הטוב" ולא בן זוג? ב) למה היא בכלל חייבת לבחור בגבר זה או אחר? שנים היא חיה בעצמאות, סידרה לעצמה את החיים איך שרצתה. מה בוער פתאום לקפוץ להתחתן עם כריס ומי יודע מה עם לוק בהמשך. לא ממשיכה (כן, גמני קראתי את מה שאסור להזכיר הינט הינט)

Blossom

New member
אין פה ספוילר אבל בכל זאת ../images/Emo58.gif

היה פרק משעמם. ממש ככה. זהו. אין לי יותר מה לומר.

o0Invisible0o

New member
איך?

כאילו אני ממש נהניתי.. היו כל מיני שינויים והתפתחויות, או שזאת רק אני?

Blossom

New member
זה סובייקטיבי לחלוטין../images/Emo108.gif

אני אישית השתעממתי. זה היה כמו הפרק ההוא מתחילת הסדרה שריצ'רד קיבל התקף לב רק פחות טוב מהפרק ההוא. לדעתי האישית, שוב

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

נראה לי שבכוונה עשו את זה כמו הפרק ההוא..רק שהיו ממש הרבה שינויים..ואני חושבת שזה מה שרצו להראות לנו בעצם.. איך זה הפעם פעם, לעומת היום.. הפעם לורליי נכנסה לראות אותו יותר בקלות. לוגן תמך ברורי. אמילי הפגינה יותר אהבה כלפי ריצ'ארד. ולור- אממ..כל הקטע עם כריס ולוק.

למעלה