707 D:

mikmik000

New member
../images/Emo58.gif 707 D:

איזה פרק ענקקק היה XDD אין לי זמן עכשיו ממש לסכם הכל, אבל הקטע עם הספייס אינווידרס היה חזקקקקק
נקרעתי מצחוק XD ובכלליות היה פרק מצחיק מאוד
כשאני אחזור מבי"ס אני אסכם סיכום יותר נרחב. :) מפתיע אותי שעדיין לא פתחו שרשור פרק O: אף אחד עוד לא ראה אותו?

limors2

Well-known member
../images/Emo58.gif

דאאאאאאאם, טרקלדוג!
איזה כיף שסקראבס חזרה. ומצחיקה בדיוק כמו כל הפרקים הטובים שלה. כמה צחקתי!
הספייס אינוויידרס והבלונים היה גדול
והאינטרנית עם הקול הצפצפני עושה את האפקטים של חללית האם
אני אוהבת אותה
וקלסו היה קורע כל הפרק. הדיאטה, המאפינס, העוגה מהפח
והרצון להביא תזמורת אוסקר בזמן הנאומים של קוקס
וכמובן, פנטזיית האמיגווויל

steelwater

New member
סקארבס חזרה?! ומה איתך?!

לאן נעלמת?! ברוכה השבה ליאורהה!!! אל תברחי שוב!!!!

limors2

Well-known member
אני עדיין בסביבה../images/Emo3.gif

קוראת בשקט! תודה

TheLost

New member
היה פרק נחמד.. ../images/Emo58.gif

משעשע. ד"א, לאלה שלא יודעים, מה שטורק וקרלה אמרו בסוף הפרק (בלי שהיו כתוביות) זה שאליוט וג'יי.די בטח יחזרו להיות ביחד עוד כמה שבועות...

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif707 - My Bad Too + סעמק!

כתבתי עכשיו תגובה נורמלית, וזה לא שלח אותה, והיא נמחקה. בראבו, תפוז. תאלצו להסתפק בקטע קצר... הקטע הכי מצחיק בפרק, לדעתי (חוץ מהספייס אינביידרס, אבל זה סתם גרם לי לחייך) היה כשהג'ניטור אמר שהוא עוזר למישהי להתגבר על הפחד שלה לאבד את הקרובים אליה, והוא כבר אירגן כמה חבר'ה שיחטפו את ההורים שלה. גדול. אבל היה פרק ככה-ככה, ציפיתי ליותר אחרי הפסקה ארוכה. נו, טוב, לפחות זאת לא העונה האחרונה.

TheLost

New member
זה כי הפרק הזה לא היה אמור להיות

אחרי הפסקה... הוא צולם לפני השביתה וסתם NBC לא בא להם לשדר אותו.

Angelus

New member
707../images/Emo58.gif

עוד מילה נכנסה ללקסיקון שלי - brinner! פרק טוב, מרענן.. שמח שהסדרה חזרה. ולאחר שקראתי את השרשור, הבנתי על מה קרלה וטרק דיברו.. סימן לבאות, כן?

DivineComedy

New member
פרק טוב!!

אהבתי מאוד, למרות שהמבנה הקבוע של הפרקים קצת נמאס. השרת היה הכי מצחיק. יאללה עונה 8!!!

steelwater

New member
סוף סוף מגיבה../images/Emo58.gif

אבל האמת שהיום היתה המשמרת הראשונה שלי בטאואר רקורדס ואני הרוגה אז אין לי כוח לרשום הודעה ארוכה. אז אני רק אגיד שראיתי את הפרק ביום שישי וחשבתי שהוא היה מעולה ואהבתי אותו. כן, כרגיל, מאז תחילת העונה השישית הפרקים הם ממש לא כמו שהם היו פעם, אולי חוץ מ- My Musical, אז הסכאלה של הרמה שלהם שונה. בואו נגיד שאם היו שמים את הפרק הזה עם פרק מהעונה הראשונה אז הוא היה לא משהו בכלל. אבל אנחנו עובדים עם מה שיש לנו חחח, אז היה פרק מעולה. אהבתי את ה-Brenner, את זה שדר' קוקס כל הזמן גנב לדר' קלסו מאפינס, את העוגה מלאת המאפינס חחח, את הקטע שקלסו דיבר כמו טרק, את הספייס אינוודרס, השיר של הגרג'ואיישן היה מפגר אבל טיפה מצחיק והיו עוד המון דבירם מצחיקים.

Roncha87

New member
707../images/Emo58.gifאעהעהעהעה

סוף סוף אני יכולה גם להגיב לשרשורים האלה. איזה כיף לי!! היה פרק ממש נחמד-
הבלוני מים קרעו אותי מצחוק, בהתחלה ובסוף עם הפאט דאדי
אהבתי איך לאורך כל הפרק קוקס זורק לקלסו את האוכל חחחחחח זה ענק!
הקטע שהיה פחות צפוי כשהחולה עם הכוויות נפל על הבמה. הייתי מצפה שהכל יעבור בשלום ואני שמחה שזה לא קרה כי גם ככה כל הרעיון הזה היה נדוש וטחון בטירוף. אז זה היה משעשע לראות את זה.
ברינר? ארוחת בוקר בערב?! גדול, גדול, גדול!
קלסו לוקח את העוגה מהפח ומוריד את כל הזבל שנדבק אליה
Suck it bitch!!!
בקיצור היה משעשע, מצחיק. אין ספק שהעונה השביעית מתעלה על עצמה למרות שזה לא אותו הדבר. בכל מקרה אחרי שראיתי את פרקים 4,5 ו-6 אני רוצה להגיד לכם. פרק 5 בינתיים הוא הפרק הכי טוב בעונה. הקטע הכי מצחיק בעולם היה שם [מייד אוסיף סרטון ע"מ שתבינו על מה מדובר], אפילו הראיתי לאמא שלי ולאחותי והם נקרעו מצחוק ואני צחקתי כל פעם.
נחמד שזה חזר, מוזר לי לראות פרקים חדשים במחשב ולא בטלוויזיה ובעיקר להשתתף בשרשורים האלה שעד עכשיו פחדתי לפתוח בטעות
אבל זה מוזר טוב
. סרטון 1 סרטון 2 [בעיקרון רציתי אחד אחר, הקטע שג'ק מדבר עם קוקס במחשב אבל לא מצאתי וגם זה קטע פשוט ענק
]

Angelus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

ביום שבת יצא לי להפציץ אנשים בבלוני מים, בהשראת סקראבס

hodown

New member
טוב אז עוד לא הגבתי על הפרק ../images/Emo58.gif

פרק מעולה!!!! אני כל כך שמחה שהסדרה חזרה. איזה כיף שיש קרבות בלוני מים בימים עגומים אלה. הנה כמה קטעים שאהבתי:
כשקרלה אומרת שהיא קלקלה לאיזי את החיים וטורק שואל "כבר? רק 8:30"
קרב הבלונים הענק ה- MOTHER SHIP וכמובן האפקט שמוציאה ג'וזפין מגרונה שופע המלודיות!
כשג'יי די רושם על הפתק לטורק- SUCK IT BITCH! נקראתי מצחוק.
כשטורק זורק על ג'יידי כנקמה את הביג דאדי בלון.
רשימת הדברים שטורק עושה עם איזי (זה לא נשמע טוב אבל זה חוקי) אבל קרלה לא יודעת מזה.
טורק מדבר אספניול!!!! ואז בסוף הסדרה כשהם מדברים על אליוט וג'יידי ורומזים שהם כנראה יחזרו להיות ביחד
פרק מעולה מעולה מעולה!!!! איזי הזאת חמודה- חבל שלא ראינו יותר את סם המאמי. I
SCRUBS

hodown

New member
נקראתי= נקרעתי

אנא סילחו- יום עבודה מעייף וכאלה.

למעלה