706../images/Emo58.gif - Best episode so far!!!
אוי מי גאד היה פרק מ-ע-ו-ל-ה!!!! היה אולי את הפרק הכככככי טוב בעונה עד עכשיו! סוף סוף, אחרי הרבה זמן, צחקתי לאורך כל הפרק ככה שלא שמעתי תמיד מה אמרו חחח! כבר הרבה זמן שצחקתי רק פה ושם, ועכשיו זה היה כמו פעם! צחקתי כל הזמן, חוץ מבקטעים הרציניים יותר שרובם היו טובים, חמודים ומרגישם! והסוף היה עצוב ומרגש!
כמובן שג'ידי מקום ראשון!!!
והשיר!!!! השיר!!! אההההההההההה! איזה שיר יפה ואני הכי שמחה בעולם ששמו שיר של Jump, Little Children בסקראבס וזאק גדול, פשוט גדול!
דר' קלסו קורא הארי פוטר ומצייר למי שהורס לו על הפנים חחחחחחח! דאג עם המשפקיים והצלקת והאישה הזאת עם החצי משקפיים חחח!
הקול המצחיק של השרת חחח! "'Cause, I'm smitten with my girlfriend Lady, and that is my smitten voice." חחחח!
כשדר' קוקס יוצא מהחדר עם הבחור שמריח רע ואז הוא אומר לטרק "Time" הוא אומר את זה בקול כל-כך מצחיק וענק חחחחחחח!
ג'ידי מביט על טרק לראות אם זה מה שגברים עושים, ואז אם זה מה שמנצחים עושים חחח!
דירקת החנונים היה ע-נ-ק! Good old Scrubs ואז ג'ידי אומר "That when I decided I wanted to be a doctor."
כולם נרדמים.
קלסו והמאפניס - גאונות.
העצה של קלסו להגיד שאתה אסטרונאט כדי להתחיל עם בחירות. הבנתי שזה מה שהוא אמר רק בפעם השנייה ומישהומה זה ממש מצחיק אותי.
השרת וחבהר שלו כאלו חמודים!! מסכןשהוא משחק אותה לידה.
ושהוא הראה לה ת'סנאי חחח!
כשדר' קלסו אומר שהאבה לאישתו יורדת עם כל קילו שהיא מעלה זה נוראי אבל כל-כך מצחיק.
אהבתי את החולה של אליוט, היא הייתה ממש חמודה.
ג'ידי עם ההערה על הערפדים בלוויה חחח!
"Say Dead puppies/" חחח! אוי ג'ידי חמוד שלי!
אחד החלקים הגדולים בפרק - DBBFS - Daibetic best friends forever חחחחחחחחחחחחח!
אה וגם "Hell to the no" קרע אותי.
דר' קוקס על באלסטר גלגטיקה - חחח!
קלסו וקרלה היו ממש חמודים ביחד.
הריקוד של ג'ידי ואז "Call mommy."
חמוווד!
ליידי והשרת לבושים אותו דבר ובחולצות משבצות חמודות - חחח! כל-כך מתוק.
"My uniform is kahky." חחח!
ההערה על השיער של דר' קוקס מהאתר, ובכלל כל הקטע של ההערות מהאתר חחחח גאוני! עוד שניה הם היו נכנסים לפורום שלנו.
והטוד שהיה באתר אחר חחח!
"Fake watch" חחחחח!
"But sometime IT IS waht I;m talking abuot." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
"I left eraly and I barely put ouy."
JD:"Do you know I'm the number ond doctor in the hospitel? Elliot:"Yes, JD I got all the e-mail."
Not a jumpsuite - Shirt, belt, pants"."
אהבתי ת'כינוי של ג'ידי, 23. חחח!
פנטזיית חד הקרן הייתה גאונית, וזה היה כל-כך גאוני שהייתה פנטזיה בטוח פנטזייה! חפרתי! פרק מעולה.
Jump, Little Children - Violent Dreams