706 - My Number One Doctor

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif706 - My Number One Doctor

אהההההההההההההההההההההה!!!! עזבו אתכם מביקורת על הפרק. הנה, בקצת מילים: לא היה כזה מצחיק או מעניין במיוחד, רק עם החד קרן. הסוף היה קצת עצוב, עם אליוט והחולה. אבל אני בשיא ההתלהבות שלי בגלל שבסיום הפרק הושמע B-13 של Jump, Little Children. למי שלא מודע לעניין, זאת להקה שאני הכרתי לזאק בראף, והוא ממש התלהב ממנה. ניסה אפילו לשים שיר שלהם בפרק עונה שעברה ובסוף התחרט. אבל הנה זה הגיע. יהההההההההההההההההההההההה אמן יתאחדו

alkai

New member
אה?

איך הכרת אותה לזאק בראף? הייתם ביחד בעממי או משהו?

TheLost

New member
באמת איך הכרת אותה לזאק בראף? ../images/Emo12.gif

וחוץ מזה דווקא היה פרק משעשע ונחמד

steelwater

New member
חחחחחחןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

הקדמת אותי!!!!!! התחלןתי לצרוח כמו משוגעת שהשיר התחיל והגברתי את הרמקולים! בהתחלה לא הייתי בטוחה ואז הייתי כזה, רגע, אני מכירה ת'שיר הזה, זה של Jump, Little Children, לא?!? ואז אהההההההה! ענק! ענק! ענק! יו, איך אני מתרגשת מזה.
וייי! זה הכי מאגניב בעולם! וישר חשבתי עליך חחח!
Jump, Little Children - Come Out Clean

MooTzk

New member
פרק נחמד ../images/Emo58.gif

אמנם לא ברמה של הפרק הענק משבוע שעבר, הזכיר לי קצת את העונה הראשונה - מתרכז יותר במישור הדרמטי(שעבד טוב) מהמישור הקומי(שהיה חלש למדי). אליוט והחולה(שמוכרת לי נורא מאיפשהו) היה טוב, וגם האינטראקציה של ג'יי די ואליוט. בין כל ה"הם יהיו זוג, הם לא יהיו זוג" כמעט שכחנו שהם חברים טובים והרגע שלהם ביחד היה יפה בהחלט. וכמובן, החלק הכי חשוב של הפרק - http://www.rateyourdoc.org - אתר מצחיק במיוחד, עם הרבה אזכורים לכל הסדרה. באמת השקיעו הפעם, בניגוד לאתר של הטוד.

steelwater

New member
706../images/Emo58.gif - Best episode so far!!!

אוי מי גאד היה פרק מ-ע-ו-ל-ה!!!! היה אולי את הפרק הכככככי טוב בעונה עד עכשיו! סוף סוף, אחרי הרבה זמן, צחקתי לאורך כל הפרק ככה שלא שמעתי תמיד מה אמרו חחח! כבר הרבה זמן שצחקתי רק פה ושם, ועכשיו זה היה כמו פעם! צחקתי כל הזמן, חוץ מבקטעים הרציניים יותר שרובם היו טובים, חמודים ומרגישם! והסוף היה עצוב ומרגש!
כמובן שג'ידי מקום ראשון!!!
והשיר!!!! השיר!!! אההההההההההה! איזה שיר יפה ואני הכי שמחה בעולם ששמו שיר של Jump, Little Children בסקראבס וזאק גדול, פשוט גדול!
דר' קלסו קורא הארי פוטר ומצייר למי שהורס לו על הפנים חחחחחחח! דאג עם המשפקיים והצלקת והאישה הזאת עם החצי משקפיים חחח!
הקול המצחיק של השרת חחח! "'Cause, I'm smitten with my girlfriend Lady, and that is my smitten voice." חחחח!
כשדר' קוקס יוצא מהחדר עם הבחור שמריח רע ואז הוא אומר לטרק "Time" הוא אומר את זה בקול כל-כך מצחיק וענק חחחחחחח!
ג'ידי מביט על טרק לראות אם זה מה שגברים עושים, ואז אם זה מה שמנצחים עושים חחח!
דירקת החנונים היה ע-נ-ק! Good old Scrubs ואז ג'ידי אומר "That when I decided I wanted to be a doctor."
כולם נרדמים.
קלסו והמאפניס - גאונות.
העצה של קלסו להגיד שאתה אסטרונאט כדי להתחיל עם בחירות. הבנתי שזה מה שהוא אמר רק בפעם השנייה ומישהומה זה ממש מצחיק אותי.
השרת וחבהר שלו כאלו חמודים!! מסכןשהוא משחק אותה לידה.
ושהוא הראה לה ת'סנאי חחח!
כשדר' קלסו אומר שהאבה לאישתו יורדת עם כל קילו שהיא מעלה זה נוראי אבל כל-כך מצחיק.
אהבתי את החולה של אליוט, היא הייתה ממש חמודה.
ג'ידי עם ההערה על הערפדים בלוויה חחח!
"Say Dead puppies/" חחח! אוי ג'ידי חמוד שלי!
אחד החלקים הגדולים בפרק - DBBFS - Daibetic best friends forever חחחחחחחחחחחחח!
אה וגם "Hell to the no" קרע אותי.
דר' קוקס על באלסטר גלגטיקה - חחח!
קלסו וקרלה היו ממש חמודים ביחד.
הריקוד של ג'ידי ואז "Call mommy."
חמוווד!
ליידי והשרת לבושים אותו דבר ובחולצות משבצות חמודות - חחח! כל-כך מתוק.
"My uniform is kahky." חחח!
ההערה על השיער של דר' קוקס מהאתר, ובכלל כל הקטע של ההערות מהאתר חחחח גאוני! עוד שניה הם היו נכנסים לפורום שלנו.
והטוד שהיה באתר אחר חחח!
"Fake watch" חחחחח!
"But sometime IT IS waht I;m talking abuot." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
"I left eraly and I barely put ouy."
JD:"Do you know I'm the number ond doctor in the hospitel? Elliot:"Yes, JD I got all the e-mail."
Not a jumpsuite - Shirt, belt, pants"."
אהבתי ת'כינוי של ג'ידי, 23. חחח!
פנטזיית חד הקרן הייתה גאונית, וזה היה כל-כך גאוני שהייתה פנטזיה בטוח פנטזייה! חפרתי! פרק מעולה.
Jump, Little Children - Violent Dreams

steelwater

New member
סורי על כל הטועיות!

אני יודעת אנגלית טוב, וגם עברית חחח!

mikmik000

New member
פרק ע-נ-ק!!! ../images/Emo58.gif

היה פרק ממש קורע
אין לי כוח לחפור חח, אז פשוט כל הקטעים שיעל ציינה הצחיקו גם אותי
האתר ממש מגניב חחח אבל ג'יידי לא במקום הראשון יותר חח ]: עכשיו- Dr. Jan Itor במקום הראשון XD תדרגו את ג'יידי 5 כוכבים, כדי שהוא לא יהיה שוב אחרון חח :( מגניב שיש שם את כל הרופאים אפילו הלא ראשיים.. ובנתיים קראתי רק את הפרופיל של ג'יידי, אבל זה ממש קורע חח: "Memberships- Slept with Jordan Club", ו"Although he may qualify *slightly* as a geek, Dr. Dorian has had romantic encounters with a number of attractive girls in the last 7 years, although he's not one to brag" ואז הרשימה
וסטרונג פויינט-האגס חחחח 3> והשיר ממש י פה
אני שמחה בשבילך שהשמיעו אותו חן D: תגיב אולי במייספיס של זאק משהו לגבי זה, אולי הוא יענה

mikmik000

New member
הא וגם.. ../images/Emo58.gif

העיתון באתר ענק חחחח
מעניין אם יהיו עוד גיליונות בהמשך P:

steelwater

New member
תשמחי גם בשבילי - ספויילר!

גם אני ממש אוהבת אותו חחחח! אם את רוצה אני אשלח לך אותו.

mikmik000

New member
אז אני שמחה גם בשבילך :]

ויש לי בקשה אפילו יותר גדולה ממך אם אפשר P: תכננתי לבקש ממך או מחן [כי לשניכם יש טעם טוב במוזיקה] שתביאו לי למפגש הבא באמפי\על דיסק את כל השירים שיש לכם של להקות אמריקאיות [אני כל הזמן חורשת על אותם שירים, אני רוצה לחדש קצת], והייתי מעבירה את זה לאייאודיו שלי.. אבל עכשיו כשהמפגש בבית שלך, אז בכלל זה מסתדר לי טוב, כי אני מניחה שיש לך מוזיקה על המחשב [או שאת שומעת רק מהדיסקים?].. אז אם כן יש לך את זה על המחשב, יש מצב שאני אוכל להעתיק את כל תיקיית המוזיקה שלך אל האייאודיו?
אני אביא את הכבל חיבור [למרות שזה כבל די סטנדרטי שאני מניחה שיש לך], וההעברה היא די פשוטה, רק בהעתק-הדבק.. לא צריך איזה תוכנה או משהו.

steelwater

New member
בכיף!

אם את רוצה ככה, אז ממש בכיף! יש לי הרבה מוזיקה גם על המחשה, ונראה לי הרבה דברים שתאהבי. אבל לא רק דברים אמריקיים, אלא גם בריטיים וכ"ו חחח!

mikmik000

New member
אחלה :)

וכשאמרתי אמריקאי התכוונתי שפשוט לא יהיה ישראלי חח.. אין לי בעיה עם בריטי או משהו כזה P:

DivineComedy

New member
פרק בינוני

המנצחים של השבוע: קלסו היה אדייייייייייייר, והשרת היה גם טוב כרגיל המפסידים של השבוע: אליוט ממש מעצבנת. גם השיער שלה היה אוף לגמרי אבל בעיקר האופי המעצבן שהיה לה בפרק הזה. יאללה שתחזור לדבר גרמנית אני מתגעגע לזה :)

hodown

New member
פרק נחמד מאוד בסה"כ לא כולל ספוילרים

חבל שלא היו הרבה פנטזיות (אבל היא הייתה מצחיקה) לא היו הרבה אנחות קומיות אבל באמת הזכיר את העונה הראשונה, בגלל כל הדרמה. לא הייתי קורא לזה הפרק הכי טוב עד כה, הקודם היה יותר טוב לפי דעתי אבל הוא היה לא רע בכלל

tuba23

New member
פרק חביב

במשך הצפייה שכחתי שזה פרק חדש, הרגשתי כאילו אינ צופה בפרק מלפני כמה עונות, פשוט היתה זרימה נחמדה לכל הפרק. אבל היתה גם טעות כרונולוגית בסוף - טורק וג'יידי משחקים כדורסל בחוץ ולידם אליוט רואה איך החולה שלה נכנסת למכונית. ואז מתחיל המונטז' של "מה למדנו מהפרק" ואז רואים את טורק וג'יי די ליד המחשב וטורק אומר שהוא דיבר עם קלסו וכו'. ואז חוזרים לאליוט שאומרת שלום לחולה שלה. אז או שהיא עמדה איזה כמה שעות ליד האוטו או שיש פה בעית עריכה.

תמיד יש קטעים כאלה כי בסוף הם רוצים

לשים שיר כלשהו ושייראו את כל הדמויות שקרה להן משהו בפרק אבל גם שיהיה סדר מסוים אז לפעמים יש בעיה בסדר הכרונולוגי אבל זה לא באמת משנה כל כך

למעלה