704 - My Identity Crisis

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif704 - My Identity Crisis

עוד פרק עם נושא די ברור, כמו הקודם שהיה. ת'אמת, די אהבתי אותו. הוא לא הצחיק אותי יותר מדי (חוץ מקטע ספציפי אחד), אבל צחקתי ממנו. הסוף של הפרק היה פשוט מעולה, עם כולם. וגם כשהופיעה התמונה של הג'ניטור במקרן, וג'יי.די. התחיל לנקות. גדול. היה נחמד לראות שוב את טד ולהקתו, מבצעים את Who Are You של The Who (וזה הפתיח של CSI, שגם משודרת בחמישי. חה!) אה, והבדיחה שהרגה אותי הייתה כשג'יי.די. רצה להתערב בשיחה של טרק וקרלה... הקטע עצמו עם הוויס אובר היה באמת משעמם ומיותר, אבל אז כשהוא השתעל, עשה כחכוך עם הגרון וקרלה צעקה עליו שילך לשתות מים מתתי מצחוק.

steelwater

New member
704 - באתי לפתוח שרשור וזה לא נתן לי!../images/Emo58.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! אני יושבת מול המחשב, ואני לא יכולה להפסיק לצחוק. יורדות לי דמעות, אשכרה דמעות! הקטע שג'ידי מדמיין את דר' קוקס כמו טום קרוז ב"שעשועים מסוכנים" זה אחד הדברים המצחיקים בתבל! אני לא יכולה להפסיק לצחוק. דר' קוקס כל-כך ססי עם הבוקסרים והחולצה הלבנה, ואז ג'ידי נכנס אחריו לבוש אותו דבר, ונתקע בו, אוז טרק מגיע לבוש אותו דבר, ואז הטוד מגיע רק עם בננה המוקס. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
לא רק שזה מצחיק בצורה היסטרית, ואני עדיין בוכה וצוחקת, אלה גם שזאק בראף וג'וני סי ודולנד לבושים באופן מ-א-ד סקסי ונראה ממש טוב, חחחחחחחחחחחחחחחחח! אוי, היה לי קשה להתרכז בשאר הפרק אחרי זה.
וכל הסצינות של ג'ידי ודר' קוקס, אווווווווווווווווווווווווווווווווו!
פרי היה כל-כך בודד שהוא אפילו הסיכם לשבת ליד ג'ידי ולעזור לו! והוא קרא לו ג'ון דוריאן! הוא קרא לו פאקינג ג'ון דוראין! גם אם היו עוד הרבה מילים באמצע בין השם הפרטי למשפחה.וג'יידי שם עליו את היד שלו כאילו הוא מתחיל איתו בקולנוע, ודר' קוקס לא הזיז אותי, חחחחחחחחחחחחח! אוי, די, הם מנסים לאשפז אותי מרוב צחוקות וגדולות! האמת שהדעה שלי משוחדת, כי הסצינות האלו הספיקו בשביל שאני ממש יאהב את הפרק, ואחרי הסצינה של ה"שעשועים מסוכנים" לא ממש הייתי מרוכזת בפרק, אבל נראה לי שרוב הפרק היה סבבה. לאברןאגיין - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! והסיפור של ג'ידי והשרת היה ענק! פחדתי שהם יגידו את השם לו בגגל שזה לא בסדר, הם אמרו שהם יגידו אותו רק בפרק האחרון, אבל לשמחתי הם אל אמרו ועדיין היה ענק ובסוף ג'יידי עשה את העבודה של השרת והוא נהיה מגעיל כמוהו והוא היה כל-כך חמוד בבגדים שלו וזו בהחלט היתה אחת הסצינות הכי טובות של סקראבס אי פעם חחחחח! אוי, העונה הזאת פי אלף יותר טובה מהעונה השישית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! ואין קים, אין קים! אבל ג'ורדן זה בלה.... אה, אה, וג'ורדן נתת לג'ידי את התיק והוא נפל חחחחח! וטד היה פשוט גדול בפרק הזה כמו שהוא תמיד. והלהקה שלו הייתה! אוי איך שכחתי, דר' קוקס אומר לאליוט שהוא הרבה דברים אבל יש דבר אחד שאי אפשר להגיד אליו ואז דר' קלסו אומר "Straight?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! איי, אני לא יכולה יותר חחח. אני הולכת להכין סקרין קאפס.

steelwater

New member
דווקא זה?../images/Emo58.gif

האמת שכל הקטע הזה היה קצת מעצבן, והסוף היה מצחיק אבל לא כזה מציק. חשבתי שתכתוב את הקטע הגגגגגאאאאוווונננננייייי שלה רוקדים בתחתונים שלהם חחחח!

Ch3nf3l

New member
חחח ../images/Emo58.gif

הוא היה יותר גאוני אם הם היו רוקדים באמת... שכחתי ממנו, אני בד"כ עובר על הפרק ותוך כדי כותב הודעה. עכשיו מחקתי את הפרק מיד אחרי הצפיה, מתוך הרגל... חחח

DivineComedy

New member
פרק מצויין

לא שהתפוצצתי מצחוק אבל בהחלט פרק איכותי עם סיפור טוב וכמה קטעים ממש מצחיקים. הג'ניטור היה גדול בפרק הזה. שמתם לב שהיחסים בינו לבין JD הופכים להיות יותר ויותר אנושיים?

steelwater

New member
נכון!../images/Emo58.gif

הוא במאת הרבה פחות מציק לו והם ממש התקרבו. הוא היה איתו ממש סבבה בסצינה אחרונה, שאגב הייתה אחת הסצינות הטובות ביותר בסקראבס. אני מניחה שזה מין Closer כזה כי הסדרה נגמרת. זה חמדו, אבל אני מתגעגעת להצקות של השרת.

mikmik000

New member
../images/Emo58.gif פרק מצויין!

הפרק הכי טוב בעונה הזו בנתיים לדעתי [ובעצם הכי טוב מאז סוף העונה החמישית (חוץ מהמיוזיקל)], מכמה סיבות: *צחקתי די הרבה, כמו שהייתי צוחקת בפרקים של העונה החמישית. הקטע שהם רקדו כזה היה ענקקקקק!
נקרעתי כ"כ שבסוף הפרק העברתי לקטע הזה וראיתי אותו עוד פעמיים P: והיו עוד מלא קטעים שהצחיקו אותי, כמו החלום של קרלה שאני מופתעת שאף אחד לא הזכיר [רק אותי זה הצחיק?
], השיחה של אליוט עם ד"ר קוקס וד"ר קלסו, הקטע שג'ניטור הסביר למה הוא קורא לנייר טואלט בייבי חחחח, והקטע שג'יידי ניסה להתערב בשיחה XD *הלהקה של טד הייתה
, ג'ק [הוא כזה חמודי] וג'ורדן היו, וגם לווארן וכל הדמויות הכי מגניבות [סנופ דוג רזידנט, בירדפייס, ההוא מKFC חח] D: והכינוי של לווארן היה קורע חחח. וכל הדמויות שמעצבנות אותי [קים למשל :X] לא היו.
*היו הרבה קטעים של ג'יידי וקוקס, והרבה קטעים של ג'יידי וג'ניטור.. שזה תמיד דבר טוב :] וקוקס אשכרה לא העיף את היד של ג'יידי כמו שחשבתי שהוא יעשה חח.. והם דיברו הרבה אז זה היה מגניב
[ישר כשראיתי את זה אמרתי "אווו.. בטח יעל ממש אהבה את הפרק חח"]. *הסוף היה מעולה! דווקא לא צפיתי את זה בא, שהוא ישים תמונה של עצמו חחחחח.. ואז הייתה תמונה שלו מרים ידיים בניצחון כזה חחח
ואז ג'יידי ניקה במדים הענקיים האלה שלו
חח והוא נהייה כועס וממורמר כזה חחח P: בקיצור, פרק מעולה. היה מצחיק, מגניב, והזכיר לי את סקראבס של פעם. 3> 9 מתוך 10

TheLost

New member
עוד פרק מעולה ../images/Emo58.gif

היו כל כך הרבה קטעים ענקיים. הקטע עם התחתונים, והקטע עם התמונה של ג'ניטור, והכל. גאוני. אין על הסדרה הזאת

Night Light

New member
../images/Emo58.gif

זה מריח כמו מסיבת סיום
פרק מוצלח לדעתי, אבל ממש מרגישים שמתחילה כאן סגירת מעגלים... אוףףףף לא רוצה לוותר על סקראבס!!!!

למעלה