7.18

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif718

לא יכולתי להתנער מההרגשה שזה גילמור שמתרחש בטיימליין שונה. כאילו משהו כאן דפוק נורא. כאילו... זה כבר קרה, ולנו מספרים את זה במבט לאחור. אולי זה כי עד היום הייתי רגיל לראות גילמור באיחור, כלומר אחרי ארה"ב, אבל באמת שזה לא רק שלא הצלחתי לעכל "זה פרק חדש", זה גם שלא הצלחתי לעכל "זה קורה עכשיו וברגע זה". כאילו... לא יודע. העלילה כבר התפתחה, ואנחנו רק שם בתור אנשים שמספרים להם סיפור, אחד שכבר כתוב. מצד שני - הם ארבעה פרקים לסיום הסדרה[/עונה]. אני לא יודע מה הולך פה. כאילו, זה או-טו-טו נגמר, WTF. יש להם ארבעה פרקים לסגור את כל הקצוות? או להשאיר את הכל פתוח? לאדע. היו חלקים שהרגישו לי נורא לא-גילמוריים. לא יודע, קצת כזה. אבל זה עדיין היה במגמת השתפרות ביחס לפרקים הקודמים. מיס פאטי רזתה. :| או שאולי זה רק בפרצוף, לאדע, אבל... וואו. מה זה. זה מרגיש לי קצת מאולץ. אני חושב שזו המילה שאני מחפש. לאדע. לילה טוב.

o0Invisible0o

New member
מזדהה עם התחושה..../images/Emo58.gif

בכלל כל הפרק די שיעמם אותי, חוץ מהשיחה הכ"כ נחוצה בסוף של לור ולוק..כמובן.:X והחולצה המכופתרת הזאת- הצבע ממש ממש החמיא ללורן!!
חוצמזה היא לא לבושה משהו לאחרונה.
ואלקסיס כמעט אף פעם לא לבושה לטעמי..

smiley chloe

New member
כל כך נכון..

וואו אחרי הפרק הזה, "מאולץ" היא פשוט המילה המושלמת! לא יודעת מה לא הלך שם.. הטקסט אולי.. ולמרות שגם הסצנה שלהם הייתה מוזרה, ממש נהנתי לראות שוב את לוק ולורליי קצת אבל עדיין, נחמד לקבל קצת בנות גילמור אחרי תקופה כל כך ארוכה!!!

Alaithlos

New member
ועוד מפרסם תגובה_אצלי_ בפורום. חצוף../images/Emo7.gif

ועכשיו בגללך אני אקרא ספוילרים. רק בגללך!

Alaithlos

New member
וגילמור זה אני! אני קודם! ../images/Emo7.gif

אין לי יותר קלפי מיקוח "אני אספיילר לך"

hbam

New member
זה אפילו לא ספוילר...

פרק משעמם. לא פחות ולא יותר.

Eilleen

New member
אוף אוף אני בצבא ואין לי כאן ביטרנט

לא שתיכננתי להוריד את הפרק או משהו
יש איזשהו אתר שמישהו יכול אוליייייייייייייייייייייי לשלוח לי במסרררררררררררר שאפשר לראות בצורה מקוונת?

Eilleen

New member
../images/Emo6.gif

Jackson: I think we should get married. Sookie: But - uh, but... Jackson: Soon. Sookie: Are you pregnant?

asiuta

New member
../images/Emo58.gif

לא אהבתי בכלל את הפרק הזה, משעמם נורא. המבוך נראה בעיקר דבילי- זה רק אני או שכל מה שצריך לעשות כדי לדעת איך לצאת משם זה להציץ מעל החציר? (יכלו לעשות אותו טיפה יותר גבוהה, לא?!). הכי הפריע לי זה השיחה הזאת של לורליי ולוק- יש לו צמיד על היד ובמקום לרדת עליו כמיטב המסורת כל מה שהיא אומרת זה "אה, טוב"? בכלל כל השיחה שלהם נראתה מאולצת- זה נראה כאילו השחקנים עדיין שם אבל הטקסט נפטר כבר מזמן...

piggy bank

New member
היה די משעמם. ../images/Emo190.gif

הפרק הזה לא הוסיף כלום. מה בעצם *קרה* בפרק הזה שהיה משמעותי, אולי חוץ משיחת ה-20 שניות בין לוק ולוראליי? בקשר לסוף העונה: השמועות שקראתי ב-gilmoregirls.org מספרות שתהיה עונה נוספת, אבל חלקית. 12 או 13 פרקים, כמו בעונה האחרונה של סקס והעיר הגדולה. רק שמועות שקראתי שחשבתי שתרצו לדעת.

lost my life

New member
פרק 18 והבנת הסדרה בכלל....

לדעתי הפרק לא היה מצ'עמם...כמו שנכתב פה, לפחות לא כל כך משעמם כמו שאתם חושבים. אני כמעט בטוחה שאם היינו רואים את הפרק עם תרגום הולם זה היה משנה הכל. לעמוד בקצב הטקסטים המטורף והדיבור המהיר של בנות גילמור החביבות זהו אתגר לא פשוט גם לאלו מאיתנו שהאנגלית ברמה גבוהה, לדעתי הסדרה הזאת שונה מסדרות או סרטים אחרים ופשוט קשה לעמוד בקצב שלהם. אני חושבת שהיו קטעים ממש יפים ולא רק הקטע של לורליי ולוק. כל המבוכה סביב לורליי ולוגאן שמגיע לביתה בפעם הראשונה, ועוד מבלה שם את הלילה, ובכלל זאת פעם ראשונה שרורי מביאה חבר לישון שם, היה חמוד לראות את לוגאן מתלהב מהמיטה "שעשתה את רורי גילמור" זה כמו סוג של כיבוש לעשות את זה במיטה בה היא גדלה ...כל הויכוחים של לורליי ולוגאן מבלי שרורי תרגיש בכלל וחוסר האמון של לורליי התמתן אחרי השיחה המקסימה שלהם במטבח באמצע הלילה, איך הוא הצליח לשכנע אותה בכזאת קלות ושיא הכנות- אהבתי! מה שכן עיצבן אותי זה שדילגו על ליין כאלו כל פרק דמות מרכזית יולדת , איפה הלידה? איפה התינוקות? איפה רורי כשהיא רואה אותם בפעם הראשונה? זהו שכחתי מה עוד רציתי לכתוב, כי ראיתי את זה בלילה, אבל היה פרק נחמד. כמובן שהיה חסר בו דבר אחד גדול שתמיד משפיע על הפרק לטובה---------------------אמילי גילמור!!! דההה

Alaithlos

New member
../images/Emo45.gif נהניתי מאד גם. ../images/Emo58.gif

ואכן כל הדיאלוג בין לור ללוגן היה נהדר. ובכלל, הדיאלוג בין סוקי ולור בקשר ללוגן, היה מאד מעניין, וההסתכלות הזו שלה שעכשיו כבר אסור לה להביע דעה.. היה לי כיף.

למעלה