6x21 rashomama

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gif6x21 rashomama

תקציר:After Nick’s car is stolen along with all the evidence from the murder of a wealthy defense attorney who was killed at her son’s wedding, the case is compromised. After discovering new evidence, the teams soon suspects that someone from the wedding party may be responsible for the murder. אפשר לראות שלוש סצנות מהפרק ב- tv.com(ניק הסתפר יאי
)

הדמר

New member
ועכשיו בעברית בבקשה, לאלו שלא מביני

אנגלית, כמוני למשל.

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gifלבקשת הקהל; בעברית

אחרי שמכוניתו של ניק נגנבת יחד עם כל הראיות לרצח של אישתו של עורך דין עשיר בחתונת בנה, התיק נמצא בסיכון. אחרי גילוי ראיות חדשות, הצוות חושד שמיהו בחתונה אחראי לרצח. ותמונה מהפרק- ניק סופסוף עם תספורת נורמלית.

deathcaster

New member
דעות לגבי הפרק ../images/Emo58.gif

אני צופה בפרק בשניות אלו ממש... הדקות הראשונות של הפרק פשוט PRICELESS

deathcaster

New member
ועוד משהו ../images/Emo58.gif

יש שם קטע ענק עם גריסום והודג'ס נקרעתי מצחוק... הפרק הזה הזוי לחלוטין

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב

הרגע סיימתי לראות אותו וזה אחד הפרקים המשעשעים ביותר שראיתי. היו הרבה קטעים מצחיקים/ מוזרים, בעיקר הפלשבק של גרג. הפרק ממש טוב, לדעתי זה השקט שלפני הסערה כי הפרקים הבאים אמורים להיות מאוד דרמתיים.

gs4ever

New member
../images/Emo58.gif הכי טוב (הפרק לא הספוילר)

זה הפקר האהוב אלי העונה הוא פשוט מצויין נכון לא לקחו סיכון אבל הוא פשוט כל כך כל כך מצחיק העלילה מעניינת ובקטע של הנאום אני הייתה על הרצפה מצחוק ואני חייבת להסכים עם הילה על הפלשבק של גרג זה כל כך מתאים לו וזה ממש מעניין איך כל כך אחד מהם מסתכל שונה על זירת הפשע. שאלה קטנה כי זה ממש מוריד אותי מהפסים בפלשבק של שרה יש מנגינה שנורא מוכרת לי מסדרה אחרת אני די נוטה לעמוק האדמה אבל אני לא בטוחה אולי אתם יודעים כי אני משתגעת לאט זה הדבר שאני הכי שונאת אחרי שחקנים מוכרים שאני לא מצליחה להזכר מאיפה אני מכירה אותם אז תקדישו איזה דקה : ) תודה

gs4ever

New member
בקשר לשאלה שלי לא חשוב

מצאתי את התשובה בתנ"ך (www.tv.com) זה כיאלו האתר הכי מדהים ואם גם למישהו הציקה השאלה אז זה מנגינה מהפסקול של "אמיריקן ביוטי"

למעלה