6X21

xXslashXx

New member
פרק מעולה |ספויילר|

חבל שמיילו מת אבל זה מה יש
הפרק מעולה הרבה אקשן ומתח וגם הספויילר היה ממש טוב תפסיקו להיות כל כך ביקורתיים לגבי העונה היא טובה, אולי פחות טובה מהקודמות אבל זה עדיין 24

cj20

New member
../images/Emo58.gif621

בהחלט, רבע השעה האחרונה הצילה אותי מעוד שעמום מול פרק של 24 בעונה 6. ובאמת למה להרוג את מיילו? סתם מיותר.. ובכלל לא חשבתי על האבא, או על זה שרוצים את הילד.. תכלס, רק האקשן היה סבבה. מה שמאחוריו עדיין יותר מידי "צעירים חסרי מנוח"..
למיילו פרסמן

CTU Agent

New member
../images/Emo58.gif621

אני ממהר אז אני רק אכתוב את דעתי הקצרה על הפרק: פרק טוב מאוד. צ'נג זי המלך.
מיילו.

שיו@#% ../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif שוב שחזור עלילה?

ג'ק מתחבא בתעלות האוורור - מדברים בכרוז - מאיימים לרצוח את דרייק - ג'ק יוצא... ג'וש מתחבא בתעלות האוורור - מדברים בכרוז - מאיימים לרצוח את אמא שלו - ג'וש יוצא...
חחח... היה לי פלאשבק לעונה החמישית פתאום. ^^ אבל פרק מדהים@% עד לדקות האחרונות לא היה שמץ קלוש למה רוצים את הילד בכלל! חשבתי שהוא יודע משהו בקשר לקוד הזה. חשבתי שהוא שמע משהו מאבא שלו. חשבתי ש... אאעאעא ל'יודע!! ואז פתאום סבא שלו בעצם רוצה לדבר איתו.
עד כמה אפשר להיות אכזריים?! לפלוש לבניין ממשלתי, בשביל להוציא את הנכד שלך, - בדרך להרוג את מיילו [אמא של הסינים בגבס, בסדר?! גרר...
] והכל בשביל... ילד מסכן?!
סיכום: פרק מעולה במתח!#% תפסיקו להתלונן על העונה הגרועה, כי יש לה פרקים - ויש לה פרקים.

BeN ShaDe

New member
דעות.

פרק ממש טוב. הרבה אקשן ובעיקר מתח שכללו רבע שעה אחרונה של התוכנית בין הטובות שאני זוכר מהעונה הזאת שאולי לא הייתה העונה הכי טוב של הסדרה , אבל מבחינתי היא מצטיירת בעונה מצויינת. המוות של מיילו היה אכזרי. נזכור אותך תמיד.
וכל האנגל על ליסה והחבר שלה מאוד מעניין ומותח ובגלל כל זה אני מגלה עניין רב (לשם שינוי) בסגן הנשיא. הסבא אחראי על הכל - די מפתיע האמת ומעניין מאוד למה הוא דווקא רוצה את ג'וש. הטריילר לפרק הבא נראה מצויין (כרגיל , כמו כל טריילר) וחבר'ה , יש לנו עוד 3 פרקים לסוף העונה.

idbs

New member
../images/Emo58.gif20-21 - לאף אחד זה לא מוזר ש...

פחות מ-24 שעות לאחר שהתפוצצה פצצה גרעינית סובייטית בלוס אנגלס והרגה 12 אלף אמריקאים, באחריות גנרל רוסי שתכנן את המבצע, ארצות הברית מוצאת את עצמה במשחקי אפולוגטיקה עם רוסיה ומתקפלים לאולטימטום ההתקפה שלהם... איומי התקפה צבאית מצד רוסיה לאחר אירוע כזה ? הזוי... לא עומד במבחן המציאות, כנראה נוח (הנשיא החדש) לא במקור מטקסס... אולי מסן פרנסיסקו...

Guy24Gold

New member
../images/Emo58.gif

אני היחיד שצוחק כל פעם כשהם אומרים בלומפילד? ("אני נשמע לך כמו מגרש כדורגל?!")

BeN ShaDe

New member
לא רק אתה... ../images/Emo6.gif

קלואי : "מוריס , בוא לבלומפילד. יש דרבי היום!". מוריס : "או קלואי... שכחת שנפרדנו? אני קבעתי עם נדיה". זול :/

ElvisAlive

New member
מה זה הדבר הזה?!?!../images/Emo58.gif

הסדרה הפכה לאופרת סבון? האחיין הרוסי של ג'ק, ג'וש הזה מתחיל להתבכיין, באמת חבל שהוא נולד. המריאן הזאת משחקת אותה כאילו איכפת לה מזה שמר הלר הדביל לא רוצה שג'ק יפגוש את אודרי, וזה אחרי שקלואי הודיעה לה שאודרי בחיים, הרי חוץ מזה שהרוסים מאיימים בתקיפה בגלל החלקיק שאת הסינים שהם חיבים למצוא, מאוד חשוב שמריאן תדע שאודרי בחיים, וקלואי, שאין לה מה לעשות, הולכת להודיע הודעות. מוריס הבכיין גם כן הוא הדארלינג שלו והמבטא מעצבן "נפרד מקלואי" והיא מנסה לשכמע אותו לחזור. מיילו הבכיין נעלב מזה שנאדיה דיברה שנייה דוייל. בזמן שהטלנובלה בעיומה, צבי הנינג'ה הסינים מצליחים לחדור דרך הביוב ל-CTU וזה לא לפני שהם ניתקו להם את כל המערכות בעזרת קוד שאבא של ג'קס סיפק להם שאלוהים יודע מאיפה יש לו אותו. דברים טובים: 1) התקיפה של הסינים בסי טיו הייתה יפה 2) מיילו מת - ברוך שפטרנו.

Bluestar82

New member
../images/Emo58.gifאחלה פרק

פרק בסדר גמור ציפיתי שיהיה מאוד מונוטוני ורק יכין את העסק לסיום העונה אבל דווקא היה אקשן לא רע בכלל חבל על מיילו הוא דווקא התגלה כדמות חביבה לעומת שאר המוזרים ב CTU.

dbsk

New member
../images/Emo58.gif אוי ואבוי

יותר קשה להיכנס לאוניברסיטת תל אביב בימים אלא מאשר לסי טי יו!! למה מיילו למה???
אם היו הורגים את נדיה מי היה עונה לשיחה של דויל?? לאבא של ג'ק יש קשרים עם כל הטרוריסטים?? ולמה לעזאזל הוא צריך את ג'וש? כנראה יש לו מניע כספי או משהו כזה. לפני כמה פרקים הוא היה מוכן להרוג אותו, משהו לא הגיוני לי! קלואי, כמה שמחתי לראות את פנייך הציניות והקודרות!!! אני הייתי בעד להרוג את ביל, חבל לי על מיילו. אגב, זה רק אני או שלליסה יש משהו נורא נורא מעוות בגב??

למעלה