6X19

hubash

New member
לפי הפרומו ../images/Emo58.gif

נראה שיש שוב חפרפרת , יש הימורים מי היא ? סיכום קצר של העונה : מנהיג שנכנס לקומה , בוגדים בממשל , מלחמה נגד שהידים שמאחוריהם עומדת מדינה שאינה לוקחת אחריות , המון אזרחים הרוגים ... מזכיר למישהו משהו מהעולם האמיתי ?

hubash

New member
שכחתי להוסיף

נשיא שיש לו קשר רומנטי עם אחת מהעוזרות שלו .... :)

RoyBO

New member
../images/Emo58.gifהערכה שלי...

מייק דוייל הוא המרגל, משהו בו מסריח מידי.

dbsk

New member
לא נראה לי

לפי דעתי זה המזכירה הפוסטמה (ליסה?), משהו בה נורא פישי.

The Human

New member
../images/Emo58.gif ההימור שלי.. ../images/Emo13.gif

מיילו. (בסוף ייתברר שהשמועות בדבר היותו מרגל נכונים אלא שמדובר בביון עבור הסינים.. )

The Human

New member
לפי הספירה שלהם...

הפרק האחרון הוא פרק של שעתיים... כלומר 23 ו-24 הם פרק אחד.

/tapuzforum/images/emo58.gif

גם אם בסוף יתברר שיש בוגד בCTU זה עדין לא יוסיף ליופי של העונה אפילו שזה יסתים דרמטי ביותר ויכול להיות שכן זה לא שוא לראון עונה שלמה מעפנה עם כמה פרקים טובים

newbiee

New member
|ספויחר| ציפיתי ליותר..

ציפיתי למשהו יצירתי יותר עם הסינים ובסוף קיבלנו משהו נדוש - פעולה אישית של באוור שמשתבשת על ידי סיטויו בנסיון של התסריטאים לבנות את העלילה. התאכזבתי גם מההדחה של ביוקנן. כל עונה מתחלף סיטיו דירקטר אחד לפחות. לא נמאס? לפחות שישתמשו בזה בחכמה בכך שנדיה תעשה טעויות גורליות בקבלת ההחלטות שכן ברור שאיך שהציגו אותה עד עכשיו, היא לא מסוגלת לנהל את סיטייו. נקווה שלא יציגו אותה פתאום כחזקה וישנו את הדמות שלה כמו שעשו לדמות של לוגן בעונה הקודמת. האכזבה כאן היא מין הפן התסריטאי בלבד. מצד שני, הפיטורים שלו מבטאים בצורה מצוינת את המציאות - ה-fall guy תמיד יהיה מישהו בדרג נמוך יחסית, אף פעם לא שר. אם כי במקרה הזה הוא כלל לא אשם, כך שאני לא בטוח שכותבים קלעו למה שהם התכוונו. (או שאני מחמיץ לגמרי את כוונת הכותבים והם סתם זורקים דברים באקראי ללא קשר למציאות). דבר נוסף - הקשר הרומנטי בין דניאלס לעוזרת שלו נראה לא טבעי ומזויף לחלוטין. או שיש כאן משהו נוסף - כמו כפיה שלו עליה, או שהם משחקים את זה רע מאוד! בקיצור - יש עוד זמן לסיכומים, אבל העונה הזאת מסתמנת כאכזבה מבחינות רבות, לפחות לכאלה שלא מתלהבים מפיצוץ פצצת אטום ולא רואים בזה "שיא חסר תקדים".

30ofir30

New member
תגובה ל newbiee

מסכים איתך בהחלט! למרות שהעונה השישית עוד לא הסתיימה הייתה מין תחושה של פיספוס למרות שכמה פרקים באמצע היו חזקים ויאמר לזכות הכותבים שהם הצליחו להחיות את הסדרה ולהביא אותה גם לאחר 5 עונות מוצלחות לעוד הצלחה יותר טובה מקודמתה מה שגורם להערכה שלי לגביהם! מה כן יש לי מין תחושה כזאת חזקה בעונה הנוכחית שחייו של ג'ק על חוט השערה (למרות שבעונות האחרות זה גם היה) אך בעונה הזאת בפרט! תחושת העצבות שלו. הסינים הצליחו לשבור אותו במובן העייפות ולפי דעתי התסריטאים מתחילים להכין אותנו לסופה ולסופו האישי בפרט!

Nino Schibetta

New member
../images/Emo58.gif619

למה הוא לא יכל סתם לתת לו חלק לוח עם כמה ג'וקים ממחשב ? פרק מעפן

hospital_food

New member
../images/Emo58.gif

אוף איזו עונה גרועה ,צפויה ומעייפת ררר הלכו על הדבר הכי צפוי. ג'ק חיי(לא שחשבתי אחרת), אודרי חייה, הסינים ברחו עם המתקן. איזו עלילה מקורית ויצירתית יש לנו עד סוף העונה, כולי ציפייה. מילא להעתיק עלילות של עונות קודמות, אבל לשכפל את אותה העלילה בדיוק של החלק הראשון של העונה!?

../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

"אם ביל מתפטר - גם אני מתפטרת!" "לא התפטרת היום כבר פעם אחת בבוקר?" [שיחות-נפש ב-24 בין טום וקארן.] פשוט התפוצצתי מצחוק בקטע הזה. XDD הצוואה של ג'ק במשיבון של ביל הזכירה קצת את פרק 15 בעונה 2, שג'ק מתקשר לקים ואומר לה: "אני לא אחזור הביתה, קים... להלהל, אני הולך להתאבד עם המטוס... להלהלה, אני מנסה להיראות גיבור... להלהלה..."
*ג'ק-נוגע-באודרי*
צ'אנג [בציטוט ממש לא מדיוק]: "אולי תתפסו לעצמכם חדר?"

BeN ShaDe

New member
../images/Emo6.gif

נפלתי על הרצפה עם היציאה הזאת של טום. גדול!

juanes

New member
../images/Emo58.gif

אחד הפרקים היותר מצחיקים של 24.. והיותר צפויים. לא הייתי בסטרס מטורף, להבדיל מפרקים אחרים שכבר היו העונה. ובאמת - לפי החשבון שלי נותרו עוד 5 פרקים. יכול להיות שה-season finale נחשב לפרק אחד בעוד שהוא יהיה שני פרקים?

BeN ShaDe

New member
דעות.

פרק מצויין עם דקות אחרונות מותחות ודרמתיות. הם פשוט נותנים הסדר לכל דבר , אבל איך הם הגיעו לזה שאודרי לא זוכרת את ג'ק? איך היא דיברה איתו בטלופן וביקשה ממנו לבוא לעזור לה? עכשיו נשארו 5 שעות , ג'ק במעצר וצ'אנג' עם המעגל. גדול! :)

למעלה