6X18

RYaniv

New member
../images/Emo58.gif 6X18

אז פאלמר קיבל וירוס, הסגנשיא חוזר בגדול ושוב, כמו בעונות הראשונות, כל העולם נגד ג'ק. חזרה למקורות.

oltzy

New member
מה זה כל הקטע עם התרגום המוצפן

המתרגמים שעשים את כל הבלגן בגלל קצת אגו רק מפסידים מזה אנשים מעריכים את מי שתורם. עכשיו הם מחריזים שהכל אגו ואגו לא רוצים לתרגם ??? בלי טובות!!! אני בטוח שמישהו ירים את הכפפה יהיה כבר מי שיחשוק את הקדיט לעצמו

Bluestar82

New member
../images/Emo58.gif 18

זה היה ברור שיקרא משהו לויין והסוף סגן הנשיא לא יתפטר. היה פרק טוב, המתח ירד קצת אחרי הפרק הקודם אבל זה היה צפוי. לפי הטריילר של 19 צריך לצפות לפרק טוב כמו 17 בשבוע הבא.

meetAmeet

New member
../images/Emo58.gif אה?! על מה אתה מדבר?

הנשיא לא קיבל וירוס... הוא חטף שבץ. ואני חייב לומר שמנקודה אובייקטיבית קשה לי לומר שמה שג'ק עושה מוצדק או הגיוני. אבל בכל מקרה, אני בעדו

oltzy

New member
אני לא יודע מה קרה תסריטאים../images/Emo4.gif

גם בויכוח בין דניולס לבין פאולמר, ההגיון היה עם דניולס. כשיש מגזר שרוצה לפגע, או לפחות יש הרבה מקורות מידע בתוך המגזר. אין ברירה אלא להשיג את המידע, אפי' על חשבון הנוחיות שלהם. הרי הענין הוא להציל הרבה אנשים מלהתבשל ע"י פצצה גרעינית. הוא הדבר גם כאן. אני מבין לליבו של ג'ק. ובכל זאת נשיא צריך להיות קצת יותר מאשר אדם שאפשר לשנות את דעתו מהקצה לקצה תוך 2 דקות של ויכוח. כל אחד מבין שאם כל הכבוד לא מדובר כאן בסדרת טלוויזיה אם היא תצליח או לא! מדובר במלחמת עולם! שרק אתמול התיחדו הרבה אנשים עם זיכרם של נרצחים שלא שרדו את המלחמה. לדעתי התסרטאים הגזימו קצת בכוחם להשפיע על מאות אלפי אנשים ולשנות את דעתם. הם היו בכיוון הזה בכל העונות, אבל הפעם הגזימו. אבל איך אמר זה שלפני: "אני תמיד בעד ג'ק" - העיקר שיעשה לנו 24

meetAmeet

New member
לא מסכים לגבי המקרה הראשון ../images/Emo58.gif

המקרה ראשון היה ללא ספק עניין של דיעה פוליטית וסולם עדיפויות בין ערכי הדמוקרטיה וביטחון מדינה. במקרה השני, מבחינה הגיונית, אין ספק שנשיא שקול צריך לנהוג כמו דניאלס.

RYaniv

New member
טוב, פעם הבאה

אני לא אשתמש בהקבלות מעולם המחשבים. למרות שזה יהיה פחות משעשע.

18 /tapuzforum/images/emo58.gif

דוקא פרק מאוד נחמד אומנם לא היה מותח כמו הקודם אבל נתן לנו כיוון מה הסינים רוצים, אהבתי את הקטע שג`אק אמר לדוויל ``הרגתי מוקדם יותר את חבר שלי אני לא יהסס לעשות גם לך`` עצרתי לרגע לחשוב איזה חבר הוא הרג בפרק אז נפל לי האסימון שהכוונה לקריטיס אבל בעצם זה היה ליפני יותר משלש חודשים (הארועים מתרחשים בזמן אמת לא?) בכל אופן נהניתי מהרעיון

juanes

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי זה הפרק הכי משעמם והכי צפוי מתחילת העונה. אפשר היה לתמצת את כל ההתרחשויות ב-10 דקות. היה ברור שפאלמר יתמוטט. היה ברור שג'ק יילך להציל את אודרי (טוני אלמידה שילם על זה מחיר יקר לפני כמה עונות...). אני עדיין מחכה לפתרון הקשר בין הסינים, הרוסים והערבים (למי שלא זוכר- את הפיצוץ של האוטובוס בפרק הראשון עשה מלוכסן עיניים).

RoyBO

New member
נו באמת, מה אתה חושב שאין מוסלמים במזרח אסיה?

alomm

New member
אינדונזיה למשל...

דרום מזרח אסיה, המדינה המוסלמית הגדולה בעולם

למעלה