6X12

Jason2

New member
../images/Emo58.gif6X12

אני ממש לא מבין את לוק, כמה טעויות הוא יכול לעשות? קודם כל הדבר הגדול של לא לספר ללורלי, הרי זה ברור שהיא תקבל את זה בצורה טובה. אנחנו יודעים את זה וגם לוק צריך לדעת את זה. הדבר השני לשקר גם לבת שלו וגם לאמא שלה, הדבר הכי גרוע זה שקר שנגרר ומתחיל להסתבך בעוד ועוד שקרים. השקר בסוף מתגלה והרבה פעמים בצורה מאוד מגעילה כפי שראינו. והדבר השלישי אנחת הרווחה הזאת אחרי שלורלי הסכימה לדחות את החתונה. טעות ענקית, רווח לך, בסדר, אבל בשום אופן אסור להראות את זה לארוסתך בעיקר כשאתה יודע כמה היא רוצה את זה. חוץ מזה היו כמה קטעים מצחיקים בעיקר עם מיסיס קים (I will not stand in your way).

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

מיסיס קים וזאק באמת היו שניהם ההיילייט של הפרק מבחינתי, ברגעים הספורים בהם היו להם סצינות.

DarkMagic17

New member
כלכך נכון..../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

לא לספר לה על הבת שלו ועוד אחרי שהוא גרם לה להבטיח שהם תמיד יספרו אחד לשני הכל
ועכשיו לדחות את החתונה, מעשה כלכך טיפשי מצדו. הוא באמת כלכך עיוור שהוא לא ראה שזה מפריע לה

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif למה אחרי כל פרק שמח צריך

לבוא אחד עצוב? אוווף פשוט להריג את לוק! הוא רוצה לדחות את החתונה אחרי שלורליי כל כך שמחה שהם קבעו תאריך! חוץ מזה, למה לדחות את החתונה? משום מה נדמה לי שלא תהיה חתונה בכלל בקצב הזה! רק אני רוצה שרורי ולוגן יחזרו? אני אוהבת אותו, הוא גרם לה להיות פחות לחוצה ויותר שמחה! איך אני הייתי רוצה שמישהו ישכור בשבילי את העגלה עם הקפה! מיד הייתי חוזרת אליו
מיס קים וזאק מצחיקים חחח פריס ממש נהייתה נאצית! שמתם לב לדפוסי ההתנהגות הנאצית שלה? נו באמת! למספר אנשים?!? אפריל כל כך חמודה! היא מזכירה את רורי כשהייתה קטנה
לאן נעלמו אמילי וריצ'רד? הם חסרים.! אתמול אחרי שראיתי את הפרק אני ואחותי העלנו זכרונות והיא נזכרה בפרק של הנשיקה הראשונה של לורליי ולוק, שזה גם הפרק שרורי איבדה את התמימות חחח אגב, לאן נעלם דין? הוא עזב את סטארס הולו?

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

דין עבר לסדרה אחרת.
ואני לא רוצה שרורי תחזור ללוגן. כולנו רצינו בשלב מסויים שרורי תשתחרר ותפסיק להיות מושלמת, אבל הרבה אנשים הבינו כמה הם התגעגעו לרורי הישנה רק כשהיא התנתקה מלוגן ומהחיים החדשים והמסעירים שלה. מה גם שלפי מה ששמעתי שיקרה הלאה, זה ממש מוגזם מה שהולך שם.

DarkMagic17

New member
צודקת..../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

בד"כ אני ממש שונאת אותם אבל היום כשראיתי את הפרק, נגמר הפרק והייתי בהרגשה של- לא יכול להיות שנגמר, משהו חסר
לא היו בכלל אמילי וריצ'ארד בפרק הזה
הם היו נורא חסרים:X

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif612../images/Emo58.gif

פרק טוב. ראיתי אותו כבר אתמול אבל לא היה לי זמן להגיב... הסוף ממש עצוב. ואתם יודעים מה חשבתי?? הדמות של אמא של אפריל (נו, הדמות של שרלין פן.. לא זוכרת איך קוראים לה) נורא אבל נורא מזכירה את הדמות של לורליי... זה ממש מוזר כזה. אבל זה בטח בכוונה. טוב, זה לא יצא לי כמו שחשבתי שיצא. בקצור, הסוף ממש עצוב
היה לי עצוב על לורליי..

DarkMagic17

New member
יש בזה משהו..../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

היא שנונה כזאת ומדברת מהר ותמיד יש לה מה להגיד... מצד שני, כל הדמויות בסדרה הן כאלה, כי זה מן סדרה בלתי-אפשרית כזאת על עולם שבו כולם נורא שנונים ומצחיקים
לורליי, רורי, ליין, אמילי, ריצ'ארד, לוגן, דין, ג'ס, לוק ועכשיו גם אמא של אפריל

MiriOrit

New member
התכוונתי יותר../images/Emo58.gif

בקטע שהיא מגדלת בת לבד היא מטורללת אבל כשפוגעים בבת שלה היא נהיית קשוחה. כשהוא ניסה לבטל את הפגישה שלו עם אפריל היא ממש התנפלה עליו.. ועדיין עשתה את זה בצורה חיננית. לא יודעת. היא ממש מזכירה לי את הדמות של לור

4u2b

New member
../images/Emo58.gif בגלל זה יהיה מעניין

לראות מה יקרה כשלורליי ואנה יפגשו (מתי שזה לא יהיה), ומה תהיה התגובה של שתיהן...לי נראה שזה יהיה מעניין. אולי ללוק היה קיבעון פסיכולוגי כלשהו על הדמות של אנה, ואולי זו אחת הסיבות לכך שהוא רצה את לור.

dalida1988

New member
../images/Emo58.gifפרק יפה..../images/Emo58.gif

אהבתי.. פריס שרוטה על כל הראש חחח להדביק מגנטים כובעים מה הולך פה?חחח פסיכו!! בכל מקרה לוק עשה באמת הרבה טעויות וזאת באמת טעות גדולה ולורלי הייתה ממש עצובה כאילו ושהם החליטו (כלומר לורלי נאלצה להתפשר על התאריך שהיא כל כך רצתה) על דחיית החתונה אז ממש היא הייתה עצובה חרם!! בקשר ללוגן שיחנקקק אשכרה הוא מוכיח את המשפט לא מעריכים את אותו הדבר עד שמאבדים אותו!!!! ורורי ממש הייתה מצחיקה וטובה בפרק הזה גם בפרק הקודם אהבתי אותה מאודדד זהו נהנתי לצפות!

טמיקה

New member
מישהו שם ../images/Emo23.gif ?

אף אחד לא שם לב שהשחקנית שרילין פן שמשחקת את אנה נרדיני אמא של אפריל כבר השתתפה בבנות גילמור וגילמה דמות אחרת? זה נראה לי מוזר ולא מובן אבל זה נכון, שרילין פן שיחקה גם את "סשה" חברתו של ג'ימי אביו הביולוגי של ג'ס בפרק ה-21 של העונה השלישית רק ששם היה לה שיער קצר בלונדיני ובפרקים הנוכחיים היא עם השיער הטבעי במראה שמרני אמריקקי. זה נראה לי מוזר מה נגמרו כל האופציות ליהוק? למישהו יש אינפורמציה על למה היא לוהקה לתפקיד נוסף? ההשערות שלי הן ככה: א. היא שחקנית מעולה ופשוט מעריכים אותה (אופציה קלה מדי..) ב. היא שוכבת עם מישהו מההפקה ג. היא שוכבת עם מישהי מההפקה (שלא יגידו שאני מקפחת:)) למי שיש אינפורמציה או רעיונות בנושא שישרשר אותם כאן

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

כבר כתבתי על זה פה בעבר. ברשותך אצוטט לך את יוצרת הסדרה איימי שרמן פלאדינו, בשאלה הלקוחה מטור בטי.וי גייד: Question: Why did Gilmore Girls cast the same actress for two different roles twice? First, it was Marion Ross as Great Grandma Gilmore and cousin Marilyn, and now it's Sherilyn Fenn as Anna Nardini and Sasha, the girlfriend of Jess' dad. Why not cast someone new? — Jamie Ausiello: Because it's Amy Sherman-Palladino's show and she'll do as she damn well pleases. "I love [Sherilyn] so much and I don't care," says AS-P. "One thing about the show is I just want the best people. I've just been looking constantly for a time to work with Sherilyn, and I'm getting very old and I could just get hit by a truck at any minute. I just simply can't put it off that long, so I'd just rather get her in and have her part of my world."

טמיקה

New member
../images/Emo51.gif

אז מסתבר שזו באמת האופציה הקלה - מעריכים את שרילין פן. האמת שזה די מוצדק כי היא שחקנית נהדרת תודה על האינפורמציה (-:

טמיקה

New member
../images/Emo58.gif

הנה תמונה שלה מהפרק בעונה השלישית מול הפרקים שעכשיו מצאו את ההבדלים:)

למעלה