6X12

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif 6X12

double meat palace מישהו יכול להסביר לי מה היה כ"כ מגעיל בפרק?????
אני רואה את הבשר נטחן ככה מידי יום
וזה רק אני או שהיצור שיצא לזקנה מהראש דומה ליצור שיוצא בנוסע השמיני מהבטן? ומישהו שם לב, היה קטע שהם היו במג´יק בוקס וראו את ווילו או את אניה אם אני לא טועה עומדת ומדברת ומאחוריה ארונית ולמעלה על המדף העליון היה את הפסל של אית´ן (בעונה השנייה בפרק HALLOWEEN) ---- או שזה היה בפרק הקודם. בכלל, יפה לבאפי עם שיער קצר, מוריד את העיניים מהאנורקטיות שלה !

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif לפרק..

לדעתי זה סתם היה נסיון(לא מוצלח..) לעשות פרק כמו הפרקים בעונות הראשונות שהבעיה נפתרת כבר באותו הפרק... אבל לא הצליחו להעביר את זה טוב לדעתי ורוב הפרק היה נראה כמו סרט על חייהם של עובדי האוכל המהיר.. ואני לא זוכר את הפרק כל כך טוב.. אבל לא כדאי להם לפרסם הבשר שלהם הוא בעצם צמחוני כדי שגם צמחונים יכלו לאכול אצלם ואז תעלה להם גם הצלחה????

../images/Emo58.gif 6x12

זה באמת לא היה כל כך מגעיל כמו שהזהירו אותי. אבל הוא קצת היה תקוע בתוך כל העונה, ולא כל כך מתאים לאווירה הכללית.. בהחלט סרט קצר על עובדי הג´אנק פוד. ואל.

אני לא יכולתי להסתכל ../images/Emo58.gif6

כשהיא חתכה את השיער! זה היה רצח לשער! לדעתי זה לא ממש יפה לה, השיער שלה קודם היה יותר יפה. בחמישית וברביעית הוא היה הכי יפה לדעתי. אני כשהסתפרתי (ממש טיפה) בכיתי, אז אתם מבינים כמה אני רגישה לשיער. לא יכולה לראות כזה דבר!

אבל על מה ../images/Emo58.gif לשישית

אני מדברת? על מה אתה מדבר? אני בכלל מדברת על הפרק gone שהוא בכלל אחרי doublemeat palace. פשוט אמרת "השיער הקצר של באפי" ישר הזכיר לי את gone...

למעלה