6X11

Lirchu

New member
פרק מדהיםםםם ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

ההתפרצות בכי של רורי קרעההה אותי...

Kill Bernard

New member
זה היה מצחיק ../images/Emo58.gif

אבל כ"כ לא בנות גילמור! זה היה יותר מתאים לאיזה סידרה קומית גרועה. היא שיחקה את זה נוראי!
לא האמנתי לה לשניה, אבל לעזאזל, זה היה מצחיק.
אה. אמ. זה לא ספוילר. או שכן? אני לא רגילה לראות פרקים בזמן בשביל להגיב להם עם אנשים. ושבוע אחרי זה עדיין עוד יחסית בזמן, אז שקט.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif 6X11

אני לא יודע אם הפרק היה מקסים או שפשוט התגעגנו יותר מידי. אני נוטה ללכת לכיוון האופציה הראשונה (מבלי להפחית מחשיבות האופציה השניה). מה שכן הפריע לי זה לוק, מה קורה לך? אתה רוצה מערכת יחסים עם הבת שלך, סבבה אבל אתה צריך להגיד כבר לאשתך לעתיד. הנאום של פאריס קורע, הדירה שלהם מגעילה ומגניבה בו זמנית (מזכירה לי את הדירה הראשונה שלי באיזה חור בגבעתיים). שרילין פן מצויינת והיא לא מזכירה את הדמות הקודמת שהיא שיחקה בסדרה. אני לא יודע אם זה רק נראה לי , אבל אני חושב שכל הסיפור בהתחלה של הכפיל של לוק שהם ראו באטלנטיק סיטי כאילו אומר שיש אנשים דומים מאוד אבל לא מדובר באותו אדם וזה שאותה שחקנית משחקת שתי דמויות בסדרה זה בסדר כי היא משחקת שתי דמויות שמזכירות אחת את השניה אבל אלה בעצם שני אנשים שונים. מתוחכם מידי? לא יודע, לי לפחות זה העלה איזה חיוך.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שאת ההתפרצות של רורי צריך להקרין בשיעורי משחק תחת הכותרת: "איך לא להפוך סצינה דרמטית לפארודיה עצמית". ואת הI love You של לוגן תחת הכותרת: "I love you - איך לא להגיד את זה." חוץ מזה, פרק באמת חמוד. סוקי הצחיקה אותי לאללה, שרילין פן מקסימה, פריס ודויל כה משעשעים. אה, והשמלה של לורליי מכוערת.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

אני די בטוח שהבכי של רורי היה מתוכנן כפרודיה ונועד להצחיק. כל הסצנה הזאת היתה מוגזמת בכוונה, סצנה דרמטית בנוייה אחרת לגמרי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

היה ברור שזה לא נועד להיות דרמטי, אבל לדעתי זה היה מוגזם ומשוחק פשוט נורא.

Lirchu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo83.gif

פול אנקה שולט!

dalida1988

New member
יואו כן../images/Emo58.gif

שסוקי אמרה לו: לוק אתה יודע מי אני? חחחח אני הייתי בתחתונים!!!!

GinGerit

New member
פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

התגעגעתי כל כך
התיאור של רורי על דין היה מבדר ביותר "החבר הנשוי שלי לשעבר שלו איבדתי את הבתולין שלי " ענק! מתי כבר לוק יספר לורליי על אפריל?!? השמלה חמודה, לא יותר היא גורמת לחזה של לורליי להראות שטוח ולבטן גדולה, אבל ההינומה יפה :) ליין הפכה לאמא שלה אהההה!!!!

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif 611 ../images/Emo58.gif

האמת - התאכזבתי מהפרק... והשימלה של לורליי ממש ממש ממש אבל ממש לא יפה
הסיפור של לוק ואפריל קצת משעמם.. הם צריכים לתת לו קצת בשר או להרוג את האפריל בתאונה מחרידה. הסצינת הסטרייה של רורי - זוועתית! אני יודעת שזה היה אמור להיות ככה בכוונה אבל - זוועתית! מעניין כמה זמן ייקח עד שרורי תעוף מהדירה המוזרה הזאת שהיא גרה בה?! ד"א - זה שהפרק היה מאכזב לא ימנע ממני לראות אותו לפחות עוד 3 פעמים..

dalida1988

New member
../images/Emo58.gifפרק ענקקקק../images/Emo58.gif

יואו ברגע שאמא של לין צעקה עליה לרדת חשבתי היא תרצה לה ואז שהיא הביאה להם לשתות זה היה הכי לא צפוי וחזק ביותר... קרב מגע!!חחח איזה חצוף לוגן!! ממש חצוף בגללו רורי התפרצה את הפסיכולוג ויצאה משוגעת..חחח היא ממש אבל ממשש יצאה משוגעת אצלו והשמלה של לורליי מדהימה עליה ואיך שלוק הסתכל עליה חמודדדדדדד אוף שיספר לה כבר!!!

saritoosh22

New member
פרק אלוהי,

רק שאמלי וריצ'רד מאוד חסרים, זה לא גילמור גירלסבלי אמלי. גם לא הגיוני שרורי התנתקה ואמלי לא עושה משהו בנידון. אבל נראה לי שמניחים לאמלי ולדרמות שלה, כי מכינים אותנו לדרמת לוק-לורליי-אפריל.

GinGerit

New member
למה שבועיים?

תתחילי להוריד עכשיו ועד מחר זה בטוח ירד... את סוגרת שבוע הבא?

o0Invisible0o

New member
אכן סוגרת.../images/Emo98.gif

ואמ. זה אממ...הוריד לי משו. אני צריכה לבדוק עם זה זה..אני ממש מקווה.
חהחה. בדר"כ המחשב שלי הרבה יותר איטי מזה.
היי..אבל עוד חודש וחצי ככה אני אהיה מומחית במחשבים..ואז..אז אני אדאג שהמחשב שלי יעבוד מעולה.
[ועוד איזה רשת מחשבים שלמה של בסיס..אבל לא משנה.
]
.

o0Invisible0o

New member
ידעתי שאני אראה עוד שבועיים.../images/Emo11.gif

לילה טוב! כרמל.
. |לאקשורהבעליל|

למעלה