6x10

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif 6x10

פרק ביזארי לחלוטין טריינספוטינג פוגש את באפי מה עובר על ווילו? אני מבין לאט לאט למה לא סבלתי אותה בתחילת העונה ועם הפרקים ממשיכים ככה זה לא ייפסק. אני מניח שההקבלה של הפרק הזה היא שימוש בסמים אבל לא הבנתי כ"כ מה נתן להם ראק הזה. ומה הוא לקח ממנה ו- WTF זה השד הזה שהגיע?

WillowFreak

New member
ספויילר 6X10

ראק נותן להם תוספת כוח... מן reload שכזה... כשנגמר להם הכוח הם חוזרים לראק בשביל שיטעין אותם בעוד ואז הם נכנסים למן "היי" בכל מקרה זאת ההקבלה שלהם לסמים.... דווקא רעיון נחמד לדעתי ובקשר למה שהוא לקח ממנה... אין לי שמץ של מושג... אולי... תמימות!?!? כי לפי מה שהבנתי יש לו חיבה מסויימת לילדות... בגלל זה הוא כל כך "חיבב" את ווילו... היא פשוט עשתה לו את זה. טוב אי אפשר להאשים אותו... למי היא לא עושה את זה?

B a n j o

New member
הההאאאמממ... ההאאממ....

לי ? ולמה היא צריכה אותו כדי להיטען? אחרי שינה ומנוחה היא לא נטענת לבד? ומי זה השד הזה שהופיע בחלומות שלה? ולמה הוא הופיע אח"כ מולה ?

מצטערת לומר לך..../images/Emo58.gif

something is seriously wrong with u.. kiddin`.. אולי השד=תופעת הלוואי של ההתמכרות? ואל.

באמת? ../images/Emo58.gif6x10

אני דווקא אהבתי את הפרק הזה, אין ספק שהיתה בו הקבלה של ממש להתמכרות לסמים וכו´, אבל זה לא גרע ממנו. חזק מאוד לדעתי. אם אני לא טועה, השד הזה הגיע עם ה´יקום´ שבו ווילו היתה.. אבל אני לא זוכרת כל כך, ראיתי את זה לפני די הרבה זמן. ואל.

B a n j o

New member
לא אמרתי ../images/Emo58.gif 6X10

שאני לא אוהב את הפרק רק אמרתי שהוא ביזארי
אבל ג´וס הזה מנפץ תיקוות, כבר קיוויתי לראות את דון מתנפצת על השימשה הקידמית (וראיתם שלא היו להן חגורות? איך הן יצאו כ"כ בזול?). סתם, אין לי כלום נגד דון. זה היה כדי להרוות את צימאון הנקמה שלכן

ממש מתוק מצידך.. ../images/Emo98.gif

חנפן. ועל זה נאמר- חובה לחגור, גם מאחור? ואל.

B a n j o

New member
אויש די, תמשיך ../images/Emo13.gif

"מדליק מי שמקליק ראשון" - טראח

../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

כן, כי ווילו עשתה את זה בשביל ללמד את דאון הלכה או שתיים בנהיגה וחגורות? ואל.

talrv

New member
6X10 ../images/Emo58.gif

אני דווקא לא אהבתי את הסרט..... זה היה די בולט שההקבלה של הפרק הייתה השימוש בסמים, וההתמכרות, וההשלכות של הסמין ובלה בלה דברים חינוכיים... וזה היה כל כך בולט כאילו ממש טפטפו לי את זה למוח... השיחה האחרונה בין באפי לווילו הייתה דוגמא נהדרת ומשעממת. אחד הפרקים הפחות טובים של באפי בעונה ובכלל לדעתי. הלכתי לראות באפי.... אני ממש אוהבת את הפרקים שיש השבוע!

למעלה