6x08באפי

רינת4

New member
../images/Emo58.gif6x08באפי

פרק גדול! גדול? ענק!!! בהתחלה היה קצת כבד,אבל אח"כ... i´m a vampire with a sole!!! how lame! או שג´יילס ואניה התנשקו,ושהיא עשתה את הקסמים וכל הארנבים ה"קטנים והחמודים" התחילו לצוץ,ואז ג´יילס נלחם בשלד הזה... ובאפי שהחליטה לקרוא לעצמה ג´ואן(באמת איכס! למה???) ו...ו...ו...כשספייק אמר לג´יילס שהוא בריטי ואז הוא התחיל להגיד את כל המילים הבריטיות האלה ואז i´m english! ואז כשהם הלכו להילחם,אז ג´יילס כזה: "בן...בוא רגע" ואז החיבוק שלהם
מתתי על המקום,אני אומרת לכם. אבל את הסוף לא אהבתי בכלל! מה זה ספייק ובאפי מתנשקים? לא רוצה! אני רוצה באפי ואנג´ל... :(
ושטארה עזבה וגם ג´יילס... :( למה הוא עזב? עכשיו זה בשביל הסדרה שלו או שהוא חוזר בינתיים? בעצם אני לא רוצה לדעת. אבל איך הפרק מתחיל בדרמה,אח"כ לגמרי קומדיה(and i think i´m kind a ...gay...) ואז שוב הדרמה. כמה חילופי מצב-רוח בפרק אחד. כבר אמרתי שאני אוהבת את הסדרה הזאת...?

../images/Emo45.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo58.gif 6x08

אני מצאתי את הנשיקה של ג´יילס ואניה מעט דוחה.. אבל ה´זוג הנשוי הטיפוסי´ בהחלט היה משעשע. אבל חוץ מזה, זאת עוד דוגמא לכמה פרקים של באפי יכולים להיות מצחיקים כל כך, ומצד שני, כל כך עצובים. WILLOW: I´m Willow Rosenberg. (looks at Xander) Heh, Willow. Funny name. TARA: I think it´s pretty. WILLOW: (smiles at Tara) Whadda you got? TARA: (holds up her I.D.) Tara, and look, I´m a student at U.C. Sunnydale. WILLOW: Me too! Hey, maybe we´re study buddies. study buddies?..
. ואל. Tara:

O O O!!! איזה פרק אדיר-6-08 ספויילר

ככה- אני מתה על טאבולה ראסה.. זה מראה עד כמה ווילו חולה... ואיזה מדהים שגם שהם שכחו הכול הם אותו דבר.. זאנדר כזה משעשע וחמוד.. ווילו מוזרה ומקסימה דוון קרציה קקטנה אניה משוגעת ואוהבת כסף... באפי הפיטרית... טארה הגמגמנית והשקטה.. גיילס הבריטי המתוסבך:) ספייק טיפש וחמוד.. ואיךם שהוא גילה שהוא ערפד היה הכי מצחיק... והאיש פטיש היה מגניב מאוד... אהבתי מאוד רעיון מצוין היתי רוצה לנסות על חברים שלי ועלי

talrv

New member
../images/Emo58.gif6X08 באמת פרק מצויין!

פשוט לצחוק מכל רגע!!!! ודווקא בשלב הזה של באפי וספייק זה לא דחה אותי כל כך.. עד הפרק הזה דווקא עוד איכשהוא יכולתי לקבל אותם כזוג (לא יותר מאנג´ל ובאפי כמובן, אבל עדיין..). רק עד הפרק הזה. מי שראה את 6X09 והלאה יבין.. בכל מקרה, הנשיקות שלהם בטאבולה ראסה ובסוף המיוזיקל דווקא היו יפות. ועזרו לזה השירים המדהימים, אחד מהם שיר מהמיוזיקל, והשני גודביי טו יו, של מישל בוהריים (בראנץ´) ובמיוחד באחרון בגלל שהקליפ היה כל כך מדהים! טארה ווילו וג´יילס ובאפי עצובה בברונז.... עצובבבב.. אבל פרק כל כך מצחיק!!

רינת4

New member
../images/Emo58.gifורק עכשיו עלה לי לראש-

שאת המשפט הזה היא אמרה אז עם ואמפ-ווילו, כשאנג´ל התחיל להגיד שיש קשר לערפד ולמי שהוא,אבל אז התחרט...

למעלה