6x07

ANGEL N

New member
האם באפי ערסית? ../images/Emo58.gif 6X07

טוב אז בשיר "something to sing about" בסוף הפרק (בזה שהיא מגלה בסוף שהיא היתה בגן עדן) בבית השני היא עושה תנועה ערסית נפותה ביותר. מי כירים את הערסים שלוקחים את שני הידיים מכוונים לכיוון איבר המין ואומרים מווווווווווווץ, אז את התנועה הזאת באפי עושה בדיוק כשהיא שרה את המילים : WELL THAT (מרימה יד אחת) DEPENDS (מרימה יד שניה) ON IF THEY LET YOU GO (מורידה את שתי הידיים בתנועה חדה למטה) ON IF THEY KNOW ENOUGH TO KNOW THAT WHEN YOU'VE BOWED YOU LEAVE THE CROWD אני לא יודע למה, אבל מאוד אהבתי את הקטע הזה, הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש!

כן, גם אני שמתי לב לזה

זה קרע אותי, היא נראתה כזאת פרחה. דווקא את הקטע של טארה לא ראיתי. חבל. רציתי לראות אותה נתקעת בעמוד

חח גם אני שמתי לב ../images/Emo58.gif6x07

אני ואחותי ישר שראינו את זה נזכרנו בסיוון- הבלונדינית הטיפשה מ"ערב אדיר" (שאדיר מילר משחק) והיא תמיד אומרת "חומה!" ועושה ככה עם היד... פשוט נקרענו מצחוק:))

Lady of Buffdom

New member
בהחלט פרק מדהים! ../images/Emo58.gif 6X07

שלשום ראיתי אותו בפעם השלישית.
איזה חמוד השיר של מרטי!
I've been having a bad bad day Come on, won't you put that pad away? I'm asking you please, no! It isn't right, it isn't fair! There was no parking anywhere! I think that hydrant wasn't there! Why can't you let it go? I think I've paid more than my share. ואח"כ שומעים אותה שרה: hey, I'm not wearing underwear
יש עוד שירים מצחיקים כמו שיר ה-mustard, ה-Bunnies של אניה ו-I'll never tell ("She doesn't know what pleases, his penis got deseases from the Shumash tribe").
אבל יש גם רגעים מרגשים:
השיר של ג'יילס ובמיוחד השורה "I wish I could play the father and take you by the hand".
הדואט של ג'יילס וטארה.
כשבאפי מספרת שהיא הייתה בגן עדן ואח"כ ספייק מציל אותה.
השורה "Understand we'll go hand in hand but we'll walk alone in fear" ואז כולם עוזבים ידיים. תהיות ששמתי לב אליהן בצפייה שלישית:
ממתי יש הלוויות בלילה?
למה באפי אפילו לא מנסה להלחם בסוויט, אלא ישר אומרת שייקח אותה במקום דון? ולסיום, סקר קטן - מה לדעתכם הבנים בפארק אמרו על טארה? הנה האפשרות שלי: "Dude, what's up with this girl's outfit?" "Don't know. Maybe she's on her way to a 'middle ages' party"

ShadowFlash

New member
מממממ איזה ../images/Emo58.gif 6x07

שיר הכי אהבתם?!?!!?!? אני את השיר של ספייק (r.i.p) ואת השיר walk through the fire פשוט לא יודע את השמות שלהם.....

../images/Emo58.gif607../images/Emo58.gif

אהבתי את של ג'יילס ואת הדואט שלו ושל טארה ובכלל אהבתי את כל הפרק (גאוני!! בראוו!!!!) ואני מקשיבה לפסקול כל הזמן:)

Better Man

New member
אכן../images/Emo58.gif607

כל אחד וטעמו הוא אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח, walk through the fire פשוט עולה בכמה רמות על שאר השירים. גם במילים, גם בלחן, גם בקליפ :)

spikeslave

New member
אני מוזרה ../images/Emo58.gif 6X07

והשיר שאני הכי אוהבת הוא דווקא why don't we dance a while ונכון לשד הזה יש פשוט קול מדהים! אבל זה עיצבן אותי שבפסקול הם חתכו את "so you like a good demon, bringing the fun in?" כי זה היה הקטע האהוב עלי בכל השיר. וראיתי את הפרק כבר 6 פעמים וכולם היו בארבעה ימים! אני לא יכולה להפסיק לראות אותו, זה ממכר, הפסקתי רק בגלל שהמחשב שלי בתיקון (אני ממחשב אחר כרגע) וחוץ מזה אני גם אוהבת את כל השירים נ.ב. נכון וילו זייפנית? בגלל זה לא נתנו לשיר שיר משלה כמו לכולם

ANGEL N

New member
6X07 ../images/Emo58.gif וואלה גם אני אוהב..

השד הזה. הוא שר ממש ממש יפה, לא יודע אני משום מה תמיד אוהב את הרעים, יש להם עוצמה. גם אהבתי את האריה הרע במלך האריות, ואת גאפר מאלדין. כן כן אני מוזר גם בקטע הזה...

Schnickelfritz

New member
סקאר היה מגניב../images/Emo70.gif

ג'אפר הפחיד אותי בצורה נוראית, וגם אורסולה (בת הים הקטנה)...
וכן, גם אני אהבתי את השד, וגם לי היה חבל שהורידו את השורה של דון בדיסק.

ANGEL N

New member
הצבועים היו עלובים...

ממש לא הסגנון שלי. אני צריך רע עם עוצמה. בשיר שסקאר שר היתה הרבה עוצמה!! אחחחחחחחחח איך בא לי עכשיו לראות שוב את "מלך האריות"- אבל אין לי כבר את הקלטת :(

B a n j o

New member
זה מה שקורה

כשנותנים לג'רמי איירונס לדבב דמויות רעות

Schnickelfritz

New member
מה, זה הוא../images/Emo35.gif

שווה, אני אוהבת אותו
מעולם לא ידעתי את זה כי לי הייתה את הקלטת בעברית.. אבל רגע, הוא גם שר
כי יש לי את הפסקול באנגלית, אני אבדוק את זה..

לiלה

New member
../images/Emo58.gif לפרק הנ"ל

שיר מהממם! השד שר מדהים! והשד עצמו מגניב! ואליסון בקשה בעצמה לא לשיר נדמה לי כי היא ידעה שהיא לא שרה יפה.

../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif 6x07

אני שמחה שגם הם שמו לב לתלבושות האלה.. או Guy1: U see, I`m thinking of coloring to this type of Blond,, Guy2: Buy DON, Ii think red is much more your color! ואל.

ShadowFlash

New member
------>

באורך פלא השירים הגיעו למחשב שלי ואני לא יכול להחליט איזה מהם לשמוע!!!!!!! גררר אני רוצה לשמוע את כולם אבל כל פעם אני צריך לבחור רק אחד!!!! החיים כל כך אכזרים....

למעלה