6X05
!!!!!!

BeRo

New member
../images/Emo58.gif 6X05

אישתו של אח של ג'ק משחקת בHEROES...

../images/Emo58.gif 6X05

בתרגום שאני הורדתי (מTorec), אז כל פעם שהיה כתוב "סי.טי.יו" הוסיפו בסוגריים "לא לוט"ר"
די הצחיקה אותי השורה של קלואי - "למה כל מי שאני מכירה מת". אולי בגלל העבודה שבה בחרת לעבוד?!
הצילום של המסוק בתוך הבית היה מעולה!!!
אם שני סוכני הFBI נראו לכם מוכרים, אז אחד מהם שיחק בסדרה QAF (שחקן הפוטבול) והשני בOZ (סיריל אורייאלי... מי היה מאמין)
ראיתם את הבית של אבא של ג'ק? ג'ק היה צפוני!
אח של ג'ק לא כל כך דומה לו...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בקטע של הסוגרים - פשוט התפוצצתי מצחוקקק!!!
חחחחחחחחחחחחח אבל גמאני חשבתי על זה... לוט"ר = היחידה ללוחמה בטרור?
זה מפגר. יל"ב זה טוב.
^^

nir s 23

New member
אני היחיד ששם לב ש...../images/Emo58.gif

הילד של אח של ג'ק ממש אבל ממש ממש דומה לקים באוור.... בטח בהמשך יתברר שהילד הוא בכלל מג'ק.......זה יהיה אדיר!

../images/Emo58.gif 605

המחשבה חלפה בראשי... אבל אז חשבתי לעצמי - הם לא יגררו לזה, נכון? 24 לא תהפוך לאופרת סבון... (חוץ מזה, אז זה יאמר שהוא בגד בטרי). אגב, גם הבלונדה שהבריטי/וסטרלי אסף הזכירה קצת את קים.

../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

כן, וגם אמרו שאשתו של אח של ג'ק עדיין לא התגברה על ג'ק. מן הסתם שהיה ביניהם משו.
והיא משחקת גם בהירוז!! היא אשתו של ניית'ן פטרלי.

MineraL

New member
ואי!

הייתה לי הרגשה שאני מכיר אותה! אבל עצרתי באיזשהו קטע וראיתי שהיא לא כזאת דומה לה, בטוח שזאת אותה אחת?

The anomaly

New member
../images/Emo58.gifאוי, זה כל כך מריח כמו

ג'וש הוא הבן של ג'ק ממה שהיה לו עם מרילין, אשתו של גריי.... מצד אחד זה מגניב, מצד שני דיי צפוי... ותגידו, רק אני חשבתי לפני הפרק הזה שקרטיס רק נפצע? מה הקטע, ג'ק לא יודע לכוון לכתף או משו? זה לא מצב חדש בשבילו... מוות די מוזר ומאולץ... חבל, אהבתי את קרטיס. סדרה משוגעת, קיצר.

The Human

New member
בת'כלס... ../images/Emo58.gif

לא בכתף.. כי זה לא היה מונע מקרטיס לפזר את המוח של אסאד במקום.. ואם כבר לירות בשביל להרוג אז יישר למצח... אבל כנראה בגלל שקרטיס מספיק מנוסה בלשים את הראש של אסאד בקו האש של הראש שלו אז מה שנותר הוא פלג הגוף העליון המאוד רחב שלו ומכאן הירייה לחזה ממש מתחת לצוואר שגרם לו להיחנק למוות.. פחות או יותר כמו המוות של דייויד פאלמר בתחילת העונה ה-5

Black Hawk B

New member
../images/Emo58.gif 605

אחלה של פרק, ששומר על אותה רמה של מתח מארבעת הפרקים הקודמים. - אני מצטער, אבל כל הסצינה של ג'ק שמציל אנשים ממטוס היתה די מטומטמת, לא קשורה לכלום ונועדה רק בשביל לשמור על קצב של פיצוץ אחד מינימום לפרק. התחלה ממש לא טובה לפרק. - אבל דאם! דאם! פאק! אני כל כך השתתקתי לחמש דקות שגיליתי שגראהם הוא האח של ג'ק. הבנאדם שאחראי לכל המתקפות בעונה החמישית + החטיפה של ג'ק. ובכלל, אין לי שמץ איך ג'ק עלה על זה שאולי יש לו איזשהו קשר והתחיל לענות אותו. זה לא היה כזה ברור. וגם הסוף השאיר אותי במתח מטורף, למרות שגראהם לא ימות בפרק הזה. - זאת ועוד: כל ההתרחשות עם וואליד ממש מעניינת ומתקדמת בקצב טוב כמו שצריך,פאלמר ממשיך להראות אי יציבות, ומעניין אותי לדעת אם נראה עוד מאסד בעונה הזאת. בסך הכל פרק טוב מאוד, ואני מורט שערות מרוב ציפיה לפרק הבא.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אוקי, הילד הבלונדי הוא כל כך הבן של ג'ק... מה שמעניין אותי לדעת זה מה קרה במשפחה של ג'ק (וגם מה זה אופריישן נייטפול, אבל זה לא קשור). כאילו, ג'ק הוא הבנאדם הכי משפחתי בעולם, שמוכן למות 20 פעם בייסורים קשים בשביל המשפחה שלו (ובשביל המדינה שלו). איך הוא בכאלה יחסים עם אחיו ואבא שלו? ואיך קיבינימט האח של ג'ק באוור, ואולי גם אבא שלו (שזה בטח מקארת'י, שמקארת'י זה השם הבדוי שלו. עובדה שראו אותו עם בחורה כוסית ואמרו שיש לאבא של ג'ק חברה כוסית), הפכו להיות כאלה? איך זה הגיע למצב שאח של ג'ק מתעקש בפני נשיא ארה"ב שאחיו חייב למות? ושאחיו של ג'ק עומד בראש קונספירציה שכוללת להרוג את החברים של ג'ק ואת נשיא ארה"ב לשעבר? ולמה ווין משחק כ"כ גרוע?? למה??? ואגב, אם הנשיא היה מעביר נאום בשידור חי לאומה, לא היה יותר הגיוני שזה יתחיל בשעה עגולה, ולא בשלוש-דקות-לפני?

למעלה