6X05
!!!!!!

The Human

New member
../images/Emo58.gif6X05../images/Emo58.gif!!!!!! ../images/Emo9.gif

טוב... בגלל כל החשדות שעלו בעקבות כל זה לא ממש הופתעתי.. אבל בכל זאת היה קצת קשה להאמין שזה נכון... הפרק מאמת את החשד שדיברו עליו כבר כמה זמן ברשת... ספוילר למטה... שם המשפחה של גראהם... הוא באוור... ואכן.. מתברר שגראהם הוא באמת האח של ג'ק! עוד בפרק - ג'ק מגיע לביקור אצל אחיו כדי לחפש את אביו עימו הוא לא דיבר כ-9 שנים... מה שהוביל אותו לחיפוש הזה הוא איזה שם של גנרל סובייטי (גרידנקו) שאסד אמר ביחל"ט (CTU) שפאייד היה בקשר איתו, אשר עימו התבצעו התקשרויות מהחברה של אביו ומתוך רשימת השמות שהופיעה בלט הטלפון האישי של אביו - פיליפ באוור.. הפרק מסתיים כשוויין נותן נאום כתוב לטלוויזיה וג'ק חוקר (ומענה) את אחיו גראהם בנוגע למקום הימצאותו של אביו...

Jason2

New member
../images/Emo58.gif6X05

מזל שאני לא קראתי שום ספוילר והופתעתי. זה היה פרק לא כל כך אופייני ל-24 והתמקד בחלק האישי שלא הכרנו של ג'ק. פתאום יש לו משפחה.

Nino Schibetta

New member
../images/Emo58.gif605

די די.. נו באמת... עד כמה יכולים לחרטט לנו ? לעשות את החרגול הקטן הזה לאח של ג'ק ? היוצרים באמת מגזימים. מעניין מי אבא שלו ? גם פה יביאו לנו איזו דמות מעונות קודמות ? נכון שזה נראה מעניין אבל זה קצת מוגזם. יאללה, לפרק הבא...

cj20

New member
../images/Emo58.gif605

אני בעד המקור - הדונלד בכבודו ובעצמו.. כשקלואי ובעלה ומיילו גילו איזה שם מפתיע ברשימה על המחשב, רק אני חשבתי שזו נינה מאיירס? אין, היא תמיד תשאר לי בתת מודע כטוויסט בפוטנציה.. נכון מיחזרו שם שחקן? זה שהרביץ לחבר של האחות של הנשיא (אני קולטת שמות מאוד מהר) ושם לו ת'מכשיר האזנה - נראה לי שהוא כבר היה איזה סוכן CTU באחת העונות.. אני לא מאמינה שקרטיס מת, באמת חשבתי שהוא רק נפגע

The Human

New member
נכון!!! ../images/Emo58.gif

גם אני שמתי לב... נראה לי שהוא הופיע בפרק ה-2 או ה-3 של העונה ה-5.. הוא היה אחד מהסוכנים שהיו בבניין שבו דייויד פאלמר נרצח..

RYaniv

New member
בסוף יתברר שזה

הנשיא הקודם של ארה"ב (מה לעשות, שכחתי את השם שלו. קורה). ואז בכלל אני ארצה לשבור את הטלוויזיה. סליחה. את המחשב.

RYaniv

New member
אה ../images/Emo58.gif

לוגאן כמובן. מצד שני, זה יכול להיות גם אהרון פירס. המתח פשוט הורג אותנו!!

CANDY MAN

New member
WTF????????????????????????????

פשוט לא ייאמן התסריטאים של הסידרה הזו.... כשראיתי מי זה האח של ג'ק... פשוט פתחתי את הפה ושותקתי....

cj20

New member
../images/Emo58.gif מעליי

חחח איזו הודעה נוסטלגית..

CANDY MAN

New member
כן, אבל יש גבול! ../images/Emo58.gif

אני לא ראיתי את הסידרה מאז ומעולם... אלא רק מהעונה החמישית ואני אוכל את עצמי על זה עד היום... בסוף הפרק שעבר כמעט בלעתי את הלשון ואמרתי בלב "או מיי גד"..... ועכשיו כשגילינו מי זה אח של ג'ק אני פשוט לא ידעתי מה לומר.... הרבה אנשים פה אומרים שזה בולשיט והתסריט מפגר... אני חושב שהוא ג-א-ו-נ-י!

כ"כ הרבה מידע בפרק אחד!../images/Emo58.gif../images/Emo4.gif

גראהם הוא אח של ג'ק, לג'ק יש פתאום משפחה, קרטיס מת, נשיאים, ויכוחים פוליטים, יועצים לנשיא - דיבורים דיבורים דיבורים. גאד, פרק כ"כ עמוס בפרטים שמדי פעם הייתי צריך להחזיר אחורה כמה דקות מהפרק [לצפיה שניה] כדי להבין בכלל מה הלך שם.
באמת יותר מדי פרטים. =\ אבל הקטע המגניב הוא שסנדרה פלאמר עדיין נלחמת על הערכים שלה. לפאייד יש עוד ארבע פצצות גרעיניות איתו באוטו. הנשיא נואם את הנאום שלו - והמסך המפוצל ברקע... *מרגש*
^^ וג'ק מענה את אח שלו!!!!!!1
והכי חשוב... גראהם הוא אח של ג'ק. כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ אידיוטי!!!
מצטער. ומה עם כל העונה החמישית?! גראהם כל הזמן המליץ לנשיא לוגן להרוג את ג'ק... כל פרק, כל פעם... =\ אולי מגיע לו שג'ק יענה אותו.
^^

RYaniv

New member
השאלה היא ../images/Emo58.gif

מה ג'ק יודע על אח שלו באמת, ואם זה יותר מסתם דברים שהוא כביכול "ראה" מתוך התגובות של גרהאם. ונחמד שסנדרה נלחמת על הערכים אבל באמת כמו שאמרו בסדרה, היא יודעת טוב מאד להשתמש בגב של אח שלה. אגב שמתם לב לנוסחה הזאת של 24 (לא מהעונה הזאת כמובן. אני אישית גיליתי את זה בסה"כ לפני עונה או שתיים)? אני לא מדבר על זה שכל שעה עגולה קורה משהו, כלשהו, אלא על זה שכל 4 שעות עגולות (כלומר 4 פרקים, כלומר בפרקים בכפולות של 4, כלומר 4, 8, 12 וכו') קורה משהו "משמעותי". בעונה הזאת זה בינתיים רק הפיצוץ הגרעיני, אבל בעונה הקודמת למשל אפשר לשים לב לזה יופי. לדוגמה, בסוף פרק 16 (נראה לי! אל תירו בי) לוגאן מתברר כבאד גאי של הסדרה. אם היו לי בשליף עוד דוגמאות הייתי משתף, אבל אני לא זוכר עכשיו. תאלצו לסלוח לי ולהאמין לי. או לסתור את דבריי. אז שיהיה בהצלחה.

MineraL

New member
../images/Emo58.gif

כמו שכבר הרוב פה כתב, הפרק היה עמוס במידע, חלקו אפילו מיותר.. במיוחד כשהמידע הזה ממש מוגזם, לא העלתי על הדעת שגריי הוא אח של ג'ק
! לא היה הרבה אקשן בפרק הזה, אבל אהבתי את הקטע עם המסוק. היה צריך להיות משהו כזה בפרק, לפחות.

cj20

New member
../images/Emo58.gif

פאק! אני פספסתי את הקטע הכי חשוב בפרק!! בכלל לא קלטתי שאח של ג'ק היה בעונה הקודמת.. !!!!!!!!!!! יוווווווווווווווווווו... ושעכשיו מישהו יזכיר לי בבקשה מה היה איתו בדיוק בעונה 5??!?! וואי אני ממש עושה שם רע לתואר "מומחה" בפורום..

MineraL

New member
לא נורא!

הוא היה בראש הקבוצה הזאת(?) שעזרה ללוגאן לעשות את מה שעשה

למעלה